Blogg

Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad 2021

Att gå ner i vikt kan tyckas utmanande, men du kan göra det med en dedikerad fitnessregim. Lyckligtvis finns det massor av appar som kan hjälpa dig att uppnå dina viktmål. Från personliga diet- och träningsplaner till expertråd och innovativa spårningstekniker, det finns mycket stöd tillgängligt för att skulptera din kropp och förbättra din livsstil. Så oavsett om du strävar efter att se mer attraktiv ut, komma i form för bättre hälsa eller förbereda dig för en specifik händelse, prova de här bästa viktminskningsapparna för iPhone och iPad.

 1. WW Weight Watchers
 2. MyFitnessPal
 3. Förlora det
 4. Noom
 5. Nike träningsklubb
 6. Viktminskning
 7. iTrackBites
 8. Fooducate
 9. Hemmaträning för viktminskning
 10. ControlMyWeight
 11. Min dietcoach
 12. Dietbet
 13. Gå ner i vikt hemma på 30 dagar
 14. Organisk vikt
 15. Träningstränare

1. WW Weight Watchers Reimagined

Gå med i ett av de mest kända viktminskningsprogrammen i världen med den här appen. Den har allt från mat- och fitnessspårning till läckra hälsosamma recept och vetenskapligt stödda tekniker som hjälper dig att nå dina fitnessmål.

Det fungerar genom att lära sig om dina unika behov och preferenser och sedan matcha dig med en anpassad viktminskningsplan som passar din livsstil. Det fokuserar på att uppnå en balanserad kost och hälsosamma vanor som stöds av den senaste närings- och beteendevetenskapen.

Pris:  Gratis (månadsplan börjar från 19,99 USD)

Ladda ner

2. MyFitnessPal

Som namnet antyder förvandlar denna hälsoapp din iPhone till din bästa viktminskningskompis. Den stöder alla typer av viktminsknings-, viktökning- och viktunderhållsmål för att hjälpa dig att komma i form.

Det erbjuder sedan personliga träningsplaner och låter dig hålla koll på din mat, din träning och din hälsa. Det hjälper dig också att ändra ohälsosamma vanor, så det är precis som att ha en näringscoach i fickan eller till och med i handleden om du har en Apple Watch.

Pris: Gratis (MyFitnessPal Premium börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

3. Förlora det! - Kaloriräknare

Som namnet antyder hjälper den här kaloriräknare-appen dig att tappa alla de extra tummen och flabben. Ställ bara in dina mål så hjälper appen Lose It dig att hålla reda på hur många kalorier du konsumerar och bränner.

Dessutom fokuserar den på optimal näring, och du kan logga ditt matintag genom att helt enkelt ta foton av din mat. Algoritmerna räknar intelligent ut kaloriräkningen och håller en logg åt dig.

Pris:  Gratis (Lose It! Premium startar från $ 4,99)

Ladda ner

4. Noom

Det här är ett viktminskningsprogram som skapats i samarbete med läkare, psykologer, nutritionister och personliga tränare för att ge dig en viktminskning som bygger på forskning och beprövad teknik.

Den innehåller en matlogg, träningslogg, hälsocoachingpoäng, uppmuntrande offert, påminnelser, veckoviktning osv. Så det är utformat för att hålla dig på rätt spår för hälsosam viktminskning.

Pris:  Gratis (Noom Pro - 9,99 USD)

Ladda ner

5. Nike träningsklubb

Med mer än 150 träningspass som sträcker sig från uthållighet till styrka till yoga och mer, är appen välutrustad för att hjälpa dig att uppnå önskad vikt och kroppsbyggnad. Den är idealisk för träning hemma utan specialutrustning.

Dessutom kan du komplettera din rutin med vägledning från pro-tränare. Få insikter, tips och idéer för hälsosammare ätande, sömn, tänkesätt och vanor. Den stöder också Apple Watch så att du kan fokusera på att träna istället för på din telefon.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Viktminskning av Verv

Här är en iOS-app som är designad speciellt för viktminskning. Det erbjuder träningsplaner som kombinerar löpträning och måltider som syftar till att uppnå dina mål.

Du kan också välja att inte hålla dig till någon träningsplan och istället spåra din löpning. Dessutom innehåller den cool träningsmusik som kommer att öka din motivation och förbättra dina resultat när du går till rytmen.

Pris: Gratis (premiummedlemskap 1 månad - 8,99 USD)

Ladda ner

7. TrackBites

Om du vill äta det du älskar och ändå uppnå din ideala kropp, är detta en av de bästa viktminskningsapparna för dig. Den erbjuder personliga träningsplaner och gör det enkelt att spåra maten hela dagen.

Skanna streckkoderna efter mer än en miljon livsmedel och sök i över 500 000+ recept för att alltid ha något hälsosamt att äta. Vidare kan du hitta en stödjande gemenskap att dela med dig av i din viktminskningsresa.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Fooducate - äta bättre tränare

Fooducate hjälper dig att bli mer medveten om varje bit du tar genom att ge insikt om ingredienserna och näringsvärdet av allt du konsumerar. Skanna bara dina livsmedels streckkoder, så kommer den här appen att berätta hur hälsosam den är och föreslå alternativ om det behövs.

Bland andra användbara funktioner kan du integrera data med Apples Health-app, spåra din sömn, humör, hungernivåer osv. Dessutom kan du också få gratis hälso- och dietråd från nutritionists för att veta mer om vilka livsmedel du behöver äta till uppnå dina viktmål.

Pris:  Gratis (Pro - $ 0,99)

Ladda ner

9. Hemmaträning för viktminskning

Fokusera på dina problem och ta en 30-dagars viktminskningsutmaning med den här appen. Du kan träna enligt ditt eget schema, med träningspass så kort som 6 minuter om dagen.

Det finns också stöd för ljud och video, plus en samling av den senaste musiken för att hålla dig energisk och motiverad. Du kan spåra dina framsteg varje steg på vägen och få användbara tips för en bättre övergripande livsstil. Det är en perfekt träningsapp för kvinnor och män.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 8,99 USD)

Ladda ner

10. ControlMyWeight

Kolla in den här mat- och träningsdagboken för ett enkelt och exakt sätt att kasta extra kilo och bli frisk. Det hjälper dig att veta exakt hur mycket du ska äta och träna för att nå dina mål.

Kartlägg dina framsteg för att hålla dig motiverad varje steg på vägen och behåll din idealvikt efter att ha uppnått den. Dessutom kan du förutom kolhydrater och kalorier också spåra ditt intag av socker, natrium, kolesterol, fiber, protein, kalcium etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Min dietcoach - viktminskning

Bli motiverad att uppnå dina viktmål, gör hälsosamma livsstilsförändringar, håll dig på rätt spår, slå de ohälsosamma begären, undvik latskap och mer med den här praktiska appen som belönar dig för dina ansträngningar.

Bland de många anmärkningsvärda funktionerna är möjligheten att skapa en anpassningsbar avatar som smalnar ner med dig. Tjäna virtuella modeartiklar för din avatar och bli inspirerad att fortsätta!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

12. DietBet: Gå ner i vikt och vinn!

Denna viktminskningsapp för iPhone och iPad gör det roligt att kasta bort de oönskade kiloerna! Du måste satsa på dig själv för att uppnå dina mål och du kommer att vinna tillbaka det när du gör det. Gå med i hundratusentals andra som bildar en inspirerande gemenskap.

Vidare kan du delta i spel som är värd av experter, inklusive pro fitness-tränare, nutritionister och wellness-guruer. Detta hjälper dig att hitta motivation när du behöver det och förbinda dig till verklig förändring.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. Gå ner i vikt hemma på 30 dagar

När du vill gå ner i vikt snabbt erbjuder den här appen hundratals dieter och systematiska träningspass för att hjälpa dig. Välj bara och håll fast vid ett program för att forma din kropp som du vill.

Du kan välja mellan träningspass för arm, rumpa, buk och ben, med videor och animationer som guidar dig på vägen. Det behövs ingen utrustning och du kan synkronisera din tränings- och kaloridata med Apple Health.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - 4,99 USD)

Ladda ner

14. Organisk passform: Viktminskning i hemmet 

Gå ner i vikt, må bra och se bäst ut med de personliga träningspass och hälsosamma måltidsidéer som erbjuds av denna app. den har byggts med expertvägledning för att uppnå dina kroppsmål på ett självpassande sätt.

Du kan fokusera på de områden du vill förbättra först, och den smarta algoritmen kommer att rekommendera de mest effektiva övningarna och skapa ett personligt program åt dig. Dessutom kommer din målvikt att delas upp i ”mini” -mål som underlättar hela resan

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

15. Tränare

Det som gör den här appen så funktionell är massor av träningspass och anpassade träningsprogram. Den guidar dig genom varje övning med tidsinställd, steg-för-steg-instruktion för ljud, foto och video. För att komma igång, välj bara ditt fokuserade område och låt appen visa dig rätt sätt att uppnå det.

Du kan schemalägga dina träningspass och få påminnelser så att du strikt kan följa din rutin. Och för att hålla dig i bästa humör och tänkesätt kan du spela lite energigivande musik under träningen.

Pris:  Gratis (PRO + månadsabonnemang - $ 6,99)

Ladda ner

Summering 

Har du provat någon av dessa viktminskningsappar för iPhone och iPad än? Berätta för oss i kommentarerna vilken som har varit mest användbar för dig.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Gratis Weight Tracking Apps för iPhone och iPad
 • Bantningsappar för iPhone och iPad
 • Sleep Tracking-appar för iPhone och iPad
 • Period Tracker-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found