Blogg

Bästa alternativet till Pokémon Go för iPhone och iPad 2021

Pokémon Go lanserades 2016 och blev en omedelbar hit och fortsätter att locka många spelare. Men om din hunger efter att fånga Pokémon har lugnat lite, här är några av de bästa Pokémon Go-alternativen för iPhone- och iPad-användare. Augmented reality är en lovande teknik som har förmågan att medföra monumentala förändringar i hur vi gör vissa saker.

Till exempel har Google Maps införlivat Live View för att hjälpa dig att hitta din destination. När det gäller spelindustrin är augmented reality-spel nästa stora sak, som du kan se från listan nedan.

Bästa Pokemon Go-alternativ för iPhone och iPad

1. Dragons: Rise of Berk

Med det här underbara spelet får du chansen att upptäcka DreamWorks Dragons från filmer som Toothless, Stormfly, Hookfang och Skullcrusher. Det finns 350 olika drakarter inklusive dödliga naddrar, monströsa mardrömmar och tyfoomerangs. Du måste rädda, kläcka och träna DreamWorks-drakar för att hjälpa dig att vinna striderna.

Försvara din by från de mystiska främlingar som är helvete för att förstöra freden på Berk. Framtiden för din ö ligger i din hand; sätt därför all din kraft och visdom för att besegra främlingar.

Dragons: Rise of Berk har fantastiska visuella och ljudeffekter med 3D-animationer och är extremt beroendeframkallande och du skulle gärna spela det. Rekommenderas starkt!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Harry Potter: Wizards Unite

Tillverkarna av Pokémon GO tar nu den förtrollade världen av Harry Potter till dina handhållna enheter. Du börjar med att välja dina trollstavar, trollkarlshus och ett yrke. Fylld med anekdoter överbryggar spelet vackert den verkliga världen med trollkarlsvärlden.

Enligt din geografiska plats kommer kartan att peka dig mot "Foundables". Använd trollformler för att besegra den förvirrande magin och returnera dessa objekt säkert tillbaka till trollkarlsvärlden. På samma sätt som Pokestops kan du stanna på värdshus för att fylla på Spell Energy, växthus för att samla dryckesingredienser. Det finns också Portkeys, som tar dig till ikoniska trollkarlsplatser i världen.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

3. Zombies, Run!

Mer än ett äventyrsförstärkt verklighetsspel är detta ett fitnessspel täckt med ett roligt zombie-apokalypstema. Spelare kuvertar karaktären av huvudpersonen, Runner 5. En serie uppdrag presenteras, där du måste rädda dig själv från zombies.

Under pjäsen kräver det uppslukande ljuddraman att du kör och samlar föremål som hjälper till att överleva. Genom att göra det kan du enkelt slutföra eller överuppnå dina dagliga aktivitetsmål. För att uttrycka det enkelt, pepsar spelet upp dina dagliga körningar och utmanar dig att göra bättre varje dag.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

4. Neko Atsume

Vad sägs om att fånga fina katter? Neko Atsume handlar om att locka katter med mat. Det finns så många som 40 sorter av katter som svart, vitt, tabby och calico.

Även om det här spelet inte är bra, skulle du tycka om att vara en mästare Kitty-samlare. Vad som har fascinerat mig med det här spelet är den verkliga street-smartness som krävs för att fånga katterna. Du gissade det, eller hur?

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Haypi Monster: The Lost Tower

Haypi Monster: The Lost Tower är ett fascinerande EDU-spel i tecknad stil där du måste mata, föda upp och träna monster. Den har cirka 200 olika monster. Din uppgift är att samla många djur och ge dem så att de kan hjälpa dig att vinna episka strider.

Forma den starkaste för att utmana det förlorade tornet. Eftersom du har ett antal nivåer att erövra måste du spela häftigt för att stanna kvar i jakten och samla så många mynt som möjligt.

Dessutom stöder spelet flera språk inklusive engelska, arabiska, nederländska, filippinska, franska, tyska, indonesiska, italienska och japanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Draconius GO

Draconius GO är väldigt identisk med Pokemon Go. Det bygger också på förstärkt verklighet där du strövar fritt runt i den verkliga världen, samtidigt som du skapar en samling bevingade hästar, vampyrer, enhörningar och andra magiska varelser. Alla varelser i spelet utvecklas och förändras ofta, vilket gör att tämja dem svårare.

Det finns mer än 200 varelser i spelet, var och en kan förbättras. Spelet är gratis att spela, men det finns valfria köp i appen för att gå lite snabbare framåt.

Pris: Gratis med valfria köp i appen

Ladda ner

7. Beastie Bay

Letar du efter ett enormt utmanande spel för att testa din Prowse? Beastie Bay har allt som krävs för att skjuta dig mot väggen och få det bästa från dig.

Du måste ta itu med vilda djur på en öde ö där det är extremt svårt att överleva för att inte tala om att vinna stunderna. Du kan dock använda din skicklighet för att förvandla öarna till ditt önskade paradis.

Det handlar om att fånga varelserna, byta dem med dina vänner och till och med träna dem för att slåss för dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. The Walking Dead: Our World

Walker-apokalypsen från den berömda AMC-TV-serien har kommit direkt till dina telefoner. Spelare får utforska den nya och farliga världen runt dem. Rädda den utvidgade världen runt dig genom att bekämpa zombierna. Kom ihåg att sikta mot huvudet medan du är på det.

För att matcha showens känsla kan spelare samla in och uppgradera legendariska karaktärer, vapen och andra föremål. Du kan också delta i veckovis samarbetsutmaningar med andra spelare för att få mer betydande belöningar. Framför allt har spelet tilldelats tre Webby Awards 2019, inklusive People's Voice Award för bästa användning av förstärkt verklighet.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

9. Munzee

Munzee kombinerar den virtuella världen med den verkliga världen. Till skillnad från andra spel fångar du inte varelser; faktiskt skannar du QR-koder på olika platser i den verkliga världen. Ibland fångar du också virtuella objekt. Bortsett från det kan du också få nya vänner medan du är på äventyret. Spelet tillåter meddelanden i appen mellan spelare.

Det finns också Munzee-evenemang där spelare runt om i världen samlas och får specialföremål. Det bästa med Munzee är att det är helt gratis att spela och det finns inga valfria köp i appen. Detta gör spelet till ett rättvist spel för alla.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Intrång

Rädda denna värld från den mystiska energi som har släppts lös för att kontrollera människors tänkande. Kom ut ur din komfort och visa upp ditt mod. Ingress strävar efter att få den riktiga hjälten från dig.

Använd din iPhone för att röra dig genom den verkliga världen för att ta reda på den mystiska källan till den onda energin. Ta tag i objekten som kan hjälpa dig, fånga territorium och viktigast av allt; Samarbeta med dina vänner för att uppnå målet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Njut av jaktmonster!

Det är dags att låta mig veta det spel som du tycker är mest intressant. Berätta också om de funktioner du uppskattar i det spelet.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa Tower Defense-spel
  • Strategispel för iPhone och iPad
  • Bästa actionspel
  • Vad är LiDAR Scanner och hur man får ut det mesta av det?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found