Blogg

Bästa appar för vattenpåminnelse för Apple Watch och iPhone

Vatten är viktigt för att vårt liv ska vara friskt och välmående. Vi måste dricka tillräckligt med vatten varje dag med jämna mellanrum. Upp till 65 procent av människans vuxna kropp är vatten, och vi måste fylla på det så ofta som möjligt. Vi brukar dock glömma att dricka vatten med jämna mellanrum. Tack och lov finns det några av de bästa apparna för vattenpåminnelser för Apple Watch och iPhone.

  1. WaterMinder (Editor's Choice)
  2. Drickvattenpåminnelse N Traker
  3. Vattenpåminnelse - Daily Tracker
  4. Min påminnelse om vatten och dryck
  5. Dagligt vatten - Dryckepåminnelse

1. WaterMinder

Bland havet av appar tycker vi särskilt om WaterMinder-appen för att hålla reda på vattenintaget på Apple Watch. Tack vare ett rent, enkelt och lugnande användargränssnitt är appen ganska lätt att komma överens även för första gången.

När du har satt upp dina mål kommer appen att påminna dig om att dricka vatten med jämna mellanrum. Och varje gång du dricker en flaska eller till och med en sked vatten kan du mata in intaget för att hålla koll.

En ren visuell vy visar din nuvarande vattenfyllning och över 50+ tecken kommer i handling för att återspegla din hydratiseringsnivå. WaterMinder stöder också fördefinierade eller anpassade koppstorlekar, mörkt läge, Apple Health-synk, Siri-genvägar och Today Widget.

Speciellt är WaterMinder-appen inte gratis. Ett par dollar är dock värda funktionerna, och framför allt är hälsan ovärderlig.

Pris:  $ 4,99

Ladda ner

2. Påminnelse om dricksvatten N Tracker

Ett annat populärt alternativ, appen har en daglig vattenintagskalkylator som föreslår rätt vattenförbrukningsnivå enligt ditt kön, vikt och land (varm / kall).

Den smarta påminnelsesappen har också ett automatiskt läggdagsläge som stoppar påminnelser under natten. Du kan också spåra loggat vatten och justera tidigare vattenförbrukning.

Pris: Gratis (uppgradera till Pro-versionen - $ 1,99)

Ladda ner

3. Vattenpåminnelse - daglig spårare

Vattenpåminnelse från VGFIT beräknar vattenintaget och påminner dig försiktigt om att dricka vatten för att uppfylla ditt mål. Du kan schemalägga aviseringar och intervall mellan meddelanden enligt din sömncykel.

Appen kan också spela in andra drycker och näringsinformationen för den drycken, vatten, koffein, protein, kalorier, fett, kolhydrater och sockerinnehåll.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Min påminnelse om vatten och dryck

Varje gång du dricker något öppnar du appen och väljer din dryckstyp och storlek. Och det är inte allt appen visar statistik i form av grafer för en lättare läsning.

För att inspirera dig att uppfylla dina dagliga mål erbjuder My Water & Drink Reminder motiverande priser, precis som Apple Watch-ringarna. Dessutom kan du använda användbara tips om vatten.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,49)

Ladda ner

5. Dagligt vatten - Dryckepåminnelse

Dagligt vatten är appen för att hjälpa till att spåra mängden vatten och ge påminnelser vid rätt tidpunkt. Anpassa hur mycket vatten du dricker varje gång, 1/4 glas, 1/2 glas eller ett glas.

Kontrollera ditt histogram för en dags, förra veckans och en månads mängd dricksvatten. Dessutom skickar du data om datum, mängd vatten till någon du vill ha. Den stöder WiFi-säkerhetskopiering och återställer Dropbox-säkerhetskopiering och återställning.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut 

Utan tvekan spelar vatten en viktig roll i vår kropp, från att transportera näringsämnen och syre till celler till att upprätthålla ämnesomsättningen. Att dricka rätt mängd vatten hjälper till att gå ner i vikt, friskare hud, lindrar trötthet och minskar risken för cancer.

Hoppas att dessa appar hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil, här är några fler applistor för att få ut det mesta av din smartwatch:

  • Pulsmätare för Apple Watch
  • Sleep Tracker-appar för Apple Watch
  • Kör appar för iPhone och Apple Watch
  • Apple Watch Health Apps för att registrera din träningsplan
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found