Blogg

Bästa iPhone Xs Max Clear-fodral 2020

Apples senaste mammutskärmsmartphone "iPhone Xs Max" kan inte skryta med den helt nya designen men enheten ser imponerande ut att vara i centrum. Det är därför inte många av er skulle vilja hålla sin elegans gömd bakom ett traditionellt utseende. Uppriktigt sagt har jag redan utforskat de finaste klara fallen för iPhone Xs Max och plockat upp ett par av dem för odjuret.

Vill du ge din smartphone den frihet som behövs för att lysa med stil? Ett transparent fall kan vara värt att överväga. Bara om du tror att ett tydligt fall tenderar att vara ömtåligt, låt mig berätta att många transparenta omslag är utformade för att vara extremt robusta och fullt kapabla att tåla droppar. Så de höjer stilkvoten utan att minska skyddet. Är du spel för dem?

Snabb åtkomst:

 • SUPCASE
 • ZHK
 • i-Blason
 • PUSHIMEI
 • Spigen
 • Shamo's
 • X-Doria
 • WATACHE
 • TOZO
 • Vattentät

# 1. SUPCASE Unicorn Beetle Style

Om du aldrig vill ge repor eller oavsiktliga stötar för att skada din dyra iPhone, gå till SUPCASE Unicorn Beetle Style. Drivs av ett dubbelt lager av konstruktionen, detta genomskinliga fodral kan sprida även otäcka stötar.

Tack vare den slagtåliga designen ger den en militär skydd för enheten. Den upphöjda kanten är utformad för att vara en extra sköld för OLED-skärmen.

Det finns också en kameraring för att skydda skytten mot repor. Utöver pålitligt försvar kommer Unicorn Beetle Style i tre färger som svart, blått och rosa.

Vill du utnyttja 10% rabatt för detta fall? Tillämpa kampanjkod : geek10

USP: Slagfast design

Kolla in på Resväska

# 2. ZHK

ZHK klart fodral för iPhone Xs Max har minimal design och är tillverkat av mjukt TPU-material. Kanterna höjs lite mer än normalt för ett extra skydd mot fall. Väskans tjocklek är ganska tunn och känns knappast som någon.

Väskan har verkligen elegant utseende, och att vara extremt lätt i vikt är en extra fördel. Slutligen finns det inga färgval att göra.

USP: Kristallklarhet

Kolla in på Amazon

# 3. i-Blason Ares

Välj det här robusta, genomskinliga fodralet för att ge din iPhone Xs Max maximal skydd mot både fall och skrapor. Den har PC-bakplatta och mjuk TPU-stötfångare för att förhindra chock. Den gummerade ramen spelar också en viktig roll för att förhindra att smarttelefonen glider ut ur din handflata.

Den upphöjda kanten fungerar som ett pålitligt skydd för pekskärmen och förhindrar att den repas. Dessutom är den kompatibel med trådlös laddning så att du kan slå på enheten trådlöst.

Gillar färgglada profiler? Ares transparenta fodral finns i fyra färgalternativ inklusive guld, blå, svart och hetrosa.

Precis som Supcase erbjuder iBlason också 10% rabatt om du använder kampanjkod : geek10

USP: Skyddande design

Kolla in i-Blason

# 4. PUSHIMEI

Om du skulle tänka dig att välja ett mycket flexibelt omslag kan PUSHIMEI vara rätt svar för dina krav. Tillverkad av högkvalitativ TPU, den är otroligt smidig och passar snyggt till phablet.

En annan uppenbar fördel är att du inte har några problem när du installerar och tar bort kåpan. Gummistrukturen ger bättre håll, medan de taktila knapparna ger bättre feedback. Och ja, utskärningarna är perfekta så att du har enkel åtkomst till porten, högtalargaller och kamera.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 5. Spigen

Detta genomskinliga fodral från Spigen är tillverkat av hård styv rygg tillsammans med mjuk luftdämpad stötfångare. Utöver det blir det transparenta materialet inte gult på mycket lång tid. Så länge skyddet berörs, har skalet mil-grade luftdämpad teknik för att skydda din iPhone från stötar och fall.

Väskan är extremt smal och ger knappast någon massa när du bär den i fickan. På en avslutande anteckning kan du välja mellan tre olika färger som matchar din iPhone.

USP: Milkvalitets luftdämpad teknik

Kolla in på Amazon

# 6. Shamo's

Jag finner Shamos transparenta fodral upp till märket. Oavsett om det är kristallklarhet eller erbjuder repskydd kan det klara ditt specifika behov.

TPU-ramen förstärker konstruktionen för att motstå mindre stötar, medan plastbaksidan ger den mer hållbarhet. Med gummistötfångaren har du bekvämt grepp.

Frontramen ger inte repor en chans att skada skärmen. Dessutom försvarar kameraringen skytten mot oönskade repor.

USP: Stötdämpande stötfångare

Kolla in på Amazon

# 7. X-Doria Defense Clear Series

Visa elegansen på din iPhone Xs Max utan att sätta säkerheten på bakbrännaren. X-Doria Defense Clear Series-fodral gör att din smartphone kan glöda i stil utan att offra skyddet.

Med trippel lager av konstruktion är det solida skyddet utformat för att erbjuda ett försvar av militär kvalitet. Som ett resultat kan din iPhone enkelt överleva stötar.

Det finns också en främre läpp för att förhindra att skärmen glider på en plan yta. Dessutom känns de mjuka sidorna ganska bekväma och erbjuder det nödvändiga greppet.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

# 8. WATACHE

Detta erbjudande från WATACHE har en ganska snygg design och snäpps runt iPhone Xs Max sömlöst. Med den tydliga ryggen får din iPhone friheten att fortsätta stjäla showen.

Datorns baksida är tillräckligt stark för att absorbera stötar, medan TPU-sidorna erbjuder bättre grepp. Knapparna känns lyhörda så att du inte har svårt att justera volymen eller knäppa selfies. När det gäller utskärningarna är de så exakta som du vill ha.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

# 9. TOZO

Titta, hur snygg TOZO ser ut! Med bara 1 mm tjocklek lägger den knappt till någon bulk till din smartphone. Och med en tydlig profil för att öka, fortsätter iPhone att styra hjärtat i stil.

Högkvalitativ TPU gör den väldigt elastisk, så att du kan installera locket i ett ögonblick. Den har ett mikrodotmönster för att avvärja smuts och fläckar.

Den har också 0,2 mm upphöjd läpp för att skydda den bakre kameran från nötning. Kompatibiliteten med trådlös laddning gör den till en användbar kostym för phablet.

USP: Microdot-mönstret

Kolla in på Amazon

# 10. Vattentät

Enkelt uttryckt har Vproof täckt alla baser för att bli din favorit transparenta kostym. När vi pratade om designen har den hållit allt enkelt för att ge den nödvändiga licensen till iPhone för att förbli i allas uppmärksamhet.

Integrationen av PC och TPU spelar lite roll för att förstärka strukturen för att bekämpa chocken.

Alla fyra hörn har förstärkts för att erbjuda en extra sköld till phableten. Dessutom får skärmen och kameran det väsentliga skyddet i form av den upphöjda läppen. Utöver allt är Vproof anti-gulnande och behåller sin glans länge.

USP: Anti-gulning

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Din bästa satsning?

Jag antar att du har valt det perfekta genomskinliga fodralet för din iPhone Xs Max. Får jag veta om det är ett robust fodral eller det som är ganska mjukt och flexibelt?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
 • Bästa iPhone Xs Max-fodral
 • Rensa fodral för iPhone 12 Pro Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found