Blogg

WWDC App: Live Stream WWDC 2019 Event på Apple TV och iOS-enhet

Apples världsomspännande utvecklarkonferens är planerad att hållas den 3-7 juni 2019. Som alltid finns det enorm nyfikenhet bland miljoner fans över hela världen och tekniska experter. Den nya versionen av iOS, macOS, tvOS, watchOS är redo att lanseras under det efterlängtade evenemanget.

Tyvärr är det ganska svårt att få en biljett till WWDC 2019-evenemanget. Men om du är villig att titta på det stora evenemanget live på din iOS-enhet eller Apple TV finns det en officiell app som låter dig inte bara streama sessioner utan också ladda ner videor från i år och tidigare år.

WWDC App för att njuta av Live Stream 2019 WWDC-evenemang på Apple TV och iOS-enhet

WWDC-appen har en hel del funktioner som att lägga till ditt pass i en plånbok för snabbare incheckning vid WWDC-evenemang, bläddringstider, markera schemalagda objekt som favoriter samt beskrivningar av sessioner, laboratorier och speciella evenemang.

För att hålla dig uppdaterad om de senaste händelserna relaterade till evenemanget skickar det meddelanden och de nya bilderna under hela evenemanget. Du kan se tillgängliga kartor för att enkelt hitta dig runt San Jose McEnery Convention Center.

Denna app hjälper dig att fortsätta titta på händelsen kontinuerligt även när du byter enhet. Mitt i WWDC 2019 kan du byta din Apple-enhet utan att förlora något viktigt meddelande eftersom du kan fortsätta där du slutade.

För utvecklargemenskapen ger appen åtkomstresurser, dokumentation, exempelkod och relaterat innehåll.

De nya tilläggen har gjort appen trevligare än någonsin tidigare. Och jag är säker på att fans skulle älska att prova det under det kommande evenemanget.

Apple ska hålla sin huvudtävling och första dagssessioner på McEnery Convention Center i San Jose, Kalifornien. Keynote-evenemanget börjar klockan 10:00 PT.

Ladda ner officiell WWDC-app

Summering…

Den här gången kommer sannolikt Apple att introducera en rad alla nya funktioner i iOS 13. Du kan kontrollera en lista med nästan bekräftade iOS 13-funktioner som vi har sammanställt i ett separat inlägg.

Dessutom förväntas de andra operativsystemen som watchOS och macOS också få flera nya tillägg. Så håll dig uppdaterad med oss ​​för att hålla koll på alla nyanlända.

Relaterade inlägg:

  • Tips för att förbereda iPhone och iPad för iOS 13
  • Enheter som stöds av iOS 13: Vilken iPhone och iPad som troligtvis stöder iOS 13?

Låt oss veta din feedback i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found