Blogg

Bästa grepphållare för Apple Pencil 2 år 2021

Tack vare den plana kanten och den matta ytan erbjuder Apple Pencil 2 lite mer grepp. Men då är det kanske inte tillräckligt bra, särskilt om du vill ha mer kontroll eller om dina fingrar svettar mycket. Och det här har övertygat oss om att leta efter några av de coolaste hållarhandtagen för andra generationens Apple Pencil. Medan vissa grepp är utformade för att endast erbjuda förbättrat grepp, är andra fullfjädrade fodral som inte bara ger en bekväm känsla utan också viktigt skydd. Om du vill att din penna ska fortsätta att flagga utseendet, skulle en grepphållare vara vägen att gå.

Om du vill erbjuda den önskade skyddet mot din digitala penna mot repor, skulle en komplett hylsa med slät yta vara ett klokt val. Låt oss se vilka av de bästa grepphållarna som kan passa perfekt med din Apple Pencil 2018!

# 1. UPPERCASE NimbleGrip

UPPERCASE NimbleGrip är designad med mjuk texturerad design och det du behöver för att förbättra din antecknings- eller teckningshastighet. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial kramar grepphållaren din Apple Pencil tätt.

Med den ganska släta ytan ger den fingrarna den bekväma känslan som behövs. Därför verkar dina fingrar inte bli trötta även efter en lång period av kreativa uppgifter.

NimbleGrip sport specialbeläggning för att hålla damm borta. Så du behöver inte rengöra det för ofta. Dessutom har den en ribbad designinredning som håller greppet perfekt på plats.

Utöver allt kommer den i både enkla ($ 9,95) och dubbla förpackningar ($ 12,95.)

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 2. MoKo

”MoKo” har introducerat en formmonterad grepphållare. Gjord med mjukt silikongummi och ger ergonomiskt håll. Således kommer du bekvämt att skriva ner dina tankar eller skissa kreativa bilder.

En anmärkningsvärd egenskap hos denna hållare är den dammfria beläggningen som säkerställer att den inte blir smutsig lätt. Handtaget kan också fungera som en pålitlig sköld för din digitala penna för att skydda den från repor.

Slutligen kommer MoKo-greppet i dubbla förpackningar till bara ett pris ($ 8,99), och du väljer det i flera färger.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 3. pzoz

“Pzoz” är ett fullfjädrat fodral som också erbjuder det ergonomiska grepp som behövs. Om du leker med tanken på att ge din Apple Pencil fullständig vård, kan den här lever upp till ditt varumärke.

Tack vare silikonmaterialet är locket otroligt lätt och snäpper runt den digitala pennan som en handske. Den mjuka finishen gör den verkliga skillnaden i att låta fingrarna hålla pennan bekvämt.

Med det super praktiska spetsskyddet skyddar det spetsen mot slitage. Bortsett från tre färgvarianter som rosa, vitt och svart, kommer pzoz med ett års garanti.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

# 4. FRTMA

Detta erbjudande från “FRTMA” är främst en hylsa som också fungerar som en snygg grepphållare. Det förstklassiga materialet förstärker hållbarheten och hjälper det också att motstå repor. Därför förblir din penna skyddad från fula sladdar.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna hylsa är att den inte påverkar dubbelklickfunktionaliteten hos pennan. Så du kan fortsätta att använda din digitala penna utan problem.

Dessutom påverkar locket inte trådlös laddning. Det betyder att du inte behöver ta bort den när du vill slå på din penna.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 5. Hydream

Med ett snyggt utseende är "Hydream" en anständig hud för penna. Precis som alla dess motsvarigheter är den också huggen av anmärkningsvärt mjukt material. Därför kan du förvänta dig att det ger ett mycket bättre grepp.

Eftersom det är en komplett ärm får din penna det nödvändiga försvaret mot smuts och smuts. Med tillstånd av spetsskyddet har spetsen ett extra lager sköld mot skador.

Eftersom den är så tunn, hindrar den inte trådlös laddning - vilket är ännu ett plus. Utöver den skyddande designen finns Hydream i vissa heta färger som lila, gröna, rosa och mer.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner! Nu är det dags att använda ditt favoritgrepp för att förbättra din handstil eller rita elegant.

Vad är ditt bästa val?

Vilken grepphållare är förresten redo att para ihop med din digitala penna? Är det den som erbjuder förbättrat grepp eller den som ger det nödvändiga skyddet för din penna mot slitage? Släpp upp din feedback om ditt toppval och de saker som gör det till en bättre affär för dig!

Du vill ta en titt på nedanstående tillbehörsuppsättningar:

  • Bästa Apple Pencil Holder Grips: Embrace The Ergonomic Hold
  • Apple Pencil 2-fodral och omslag: Håll din pennan säker
  • Bästa anteckningsappar för iPad Pro och Apple Pencil 2018
  • Bästa iPad Pro Stylus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found