Blogg

iPhone fastnat i zoomläge [Hur man löser problemet]

Den bästa tekniken är alltid användbar för alla användare; oavsett om det är barn, ungdomar, oldies eller till och med synskadade. Tidigare har vi utforskat några av de bästa funktionerna i Siri-liknande hur användare kan läsa e-post, artiklar och webbsidor på iPhone / iPad och hur de kan få aktiemarknadsuppdateringar. Syftet med att utforska Siri-funktioner är att göra livet enklare för dem som har dålig syn. Även om detta kanske inte är den främsta anledningen till att Apple installerade Siri i iOS-enheter, erbjuder den bästa tekniken alltid sådana positiva biverkningar.

Under min interaktion med iOS-enheter snubblade jag över ett annat användbart alternativ i zoomläge, vilket kan vara till hjälp för många användare med dålig syn. Funktionen behöver att du använder dina tre fingrar - tryck två gånger på iPhone-skärmen med dina tre fingrar för att aktivera zoomläge, och för att inaktivera, tryck igen två gånger med tre fingrar.

Men vänta! Denna Zooma in och zooma ut kan vara svårt ibland. Jag har märkt att min iPhone fastnade under den här processen. Så man måste vara försiktig när man använder den här funktionen på sin iPhone.

Innan du utforskar den här funktionen praktiskt, låt oss förstå hur vi kan aktivera zoomläge på iPhone.

Så här aktiverar du zoomläge på iPhone

Steg 1. Starta Inställningar- appen på iPhone → Tryck på Tillgänglighet .

Steg 2. Klicka på Zooma in under VISION-avsnittet.

Steg 3. Växla zoomalternativet PÅ.

Det aktiverar zoomläge på din iPhone. Börja knacka med dina tre fingrar för att uppleva större skärm.

Under den frekventa användningen av Zooma in och ut kan din iPhone fastna. Låt oss hitta lösningen på detta problem.

Hur man fixar iPhone fast i problem med zoomläge

Om din iPhone eller iPad har fastnat i zoom-in-läge, dubbelklickar du på den zoomade skärmen med dina tre fingrar.

Det borde förmodligen lösa problemet; din iPhone-skärm ser ut som normal. Men om problemet kvarstår efter täta försök, gå tillbaka till Inställningar och inaktivera zoomläget. Följ stegen du har gått igenom för att växla zoom PÅ och slå AV zoom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found