Blogg

Bästa iPhone Xs Max-ringhållarfodral 2020

Även om jag inte har butterfingers vill jag aldrig ta saker för garanterat. Det är anledningen till att para ihop min iPhone med ett ringfodral. Det erbjuder inte bara förbättrat grepp utan ger också handsfree FaceTime liv. Om du är som jag vill du gärna ha de finaste skalhållarna till din iPhone Xs Max.

Med tanke på olika krav har jag valt en mängd snygga fodral för iPhone Xs Max. Så, oavsett om du älskar att praga elegansen på din iPhone utan störningar eller gillar att använda ett snyggt fodral med smarttelefonen, kan samlingen hjälpa dig att hitta en bättre matchning för din enhet.

Och ja, jag har också valt några lite robusta väskor så att du kan ge det nödvändiga skyddet till iPhone utan att kompromissa med stilen. Ta en titt på dem och låt mig veta vilken som ser ut att passa din specifika smak!

Topp 10 iPhone Xs Max Ringhållare Fodral 2020

Snabb åtkomst:

 • Neivi
 • Hayder
 • SQMCase
 • BeautyWill
 • Liwarace
 • Spilay
 • WATACHE
 • Elegant val
 • Casetego
 • ICONFLANG

# 1. Neivi

"Neivi" ser mer inriktad på mode med den smala och frostat yta strukturen gör en passande par med storskärm smartphone. PC-materialet kan motstå fingeravtryck och även repor.

Med bara 0,9 mm tjocklek, lägger kåpan knappt någon massa till smarttelefonen. Således förblir XS Max snygg.

Som mörka färger? Neivi kommer med fem varianter inklusive svart, blått, guld, rosaguld och den mest tilltalande röda.

USP: Frostat finish för att motstå fingeravtryck

Kolla in på Amazon

# 2. Hayder

Jag hittar "Hayder" upp till märket från olika aspekter. För det första har den en tunn men ändå skyddande design så att du kan flagga din smartphone utan att sätta försvaret mot brännaren. Den andra ger bättre grepp så att din enhet förblir bekväm i din handflata.

Ringhållaren fungerar fläckfritt som ett praktiskt kickstand för att öka din mediatid. Använder du din enhet hands-free på enheten? Hayder stöder också magnetiska bilfästen.

En annan anmärkningsvärd sak är tillgången på åtta snygga färgalternativ.

USP: Slim men skyddande design

Kolla in på Amazon

# 3. SQMCase

Jag ser på “SQMCase” som ett komplett ringskydd för Xs Max. Funktionen som har tilltalat mig mycket i fodralet är det hållbara men ändå ganska tunna höljet. Som ett resultat kostar din stil inte skyddet.

Du kan använda ringen för att hålla din phablet säkert när du tar en selfie eller spelar in roliga videor. Det kan också vara till nytta för att krydda din filmtid.

När det gäller knappar och utskärningar verkar de vara okej. Dessutom får du bara två färger att välja mellan svart och blått.

USP: Gummierad struktur för förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 4. BeautyWill

Som någon som beundrar den snygga designen har jag funnit “BeautyWill” mycket imponerande. Väskan är tillverkad av högkvalitativt TPU-material. Således är det både mycket flexibelt och mjukt.

Tack vare det elastiska materialet kan du enkelt ta bort och sätta på ringväskan. Och ja, det kan också motstå grundläggande påverkan och till och med hålla repor på ett rättvist avstånd.

Med ringen kan du placera din smartphone i önskad riktning för en bekväm medievisning. Dessutom finns det en magnetplatta på baksidan som gör BeautyWill kompatibel med magnetiska bilfästen.

USP: Flexibelt material

Kolla in på Amazon

# 5. Liwarace

Älskar färgglad design? Om ja, skulle du gärna ha "Liwarace" under din radar.

Väskan ser tunn ut och kan passa enheten ordentligt. Mjukt TPU-material; den tål också mindre stötar. Med 360-gradersrotationen kan du få ut det mesta av dina favoritfilmer i fullfjädrad form.

Du kan välja detta charmiga omslag i tre färger: rött, blått och rosa. Om du har röd eller blå iPhone Xs Max kan den matchande färgen få enheten att se riktigt het ut.

USP: iögonfallande design

Kolla in på Amazon

# 6. Spilay

Om det var en tävling för de tunnaste ringhållare, skulle "Spilay" bekvämt sitta tillsammans med de mest snygga väskorna. Jag gillar verkligen dess formanpassade design som gör en fascinerande matchning med Xs Max.

Den är huggen i mjukt TPU-material som ger bättre grepp. Eftersom den är extremt elastisk blir den installerad och tas bort snabbt.

Precis som i de flesta fall som nämns ovan har Spilay metallplåt på baksidan. Därför kan du använda din iPhone Xs Max handsfree på enheten. Sa jag; du har också fyra underbara färgalternativ.

USP: Svelte-profil

Kolla in på Amazon

# 7. WATACHE

När det gäller kvalitet är ”WATACHE” oöverträffad. Till skillnad från många omslag som nämns i denna sammanfattning, har den dubbla lager av konstruktion. Det betyder att din smartphone har något mer skydd mot droppar.

Den hårda datorns baksida gör det möjligt för WATACHE att uthärda chock, medan TPU-ramen hjälper det att förhindra att skrapor skadar smarttelefonen. Dessutom ger den gummiaktiga ramen också bättre håll.

USP: Dubbelskikt av konstruktion

Kolla in på Amazon

# 8. Elegant val

Som namnet så är funktionaliteten. Sportig märkbar hybriddesign, Elegant Choise kan perfekt komplettera din fashionabla livsstil.

Den tunna profilen toppad av de mjuka kanterna ser snygg ut på phableten. Med den borstade ytan förhindrar fodralet fingeravtryck och håller även smuts borta.

Därför kan locket behålla sin glans länge. Slutligen finns Elegant Choise i tre färger: blå, rosa och röd.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 9. Casetego

Vill du erbjuda din Xs Max lite mer frihet att flagga dess design? "Casetego" skulle vara rätt väg att gå.

Detta fodral har en tydlig design med tvåfärgade färger som låter dig visa upp din enhet i stil. Och med den släta ytan minskar locket risken för en plötslig glidning. De uttalade knapparna känns klickiga och hålen är precis där de ska vara.

USP: Slät yta

Kolla in på Amazon

# 10. ICONFLANG

För att presentera din smartphone ett mer funktionellt ringhållarfodral kan du inte gå fel med "ICONFLANG." Tja, det här omslaget har alla egenskaper som ovan nämnda fall har.

ICONFLANG kan se smal ut, men det kan enkelt bekämpa stötar. Ringen erbjuder inte bara bättre grepp utan ger också en bekväm tittarupplevelse.

Du kan dra nytta av den magnetiska plattan för att hålla din smartphone med hjälp av magnetiska bilfästen och ha en bekvämare betraktningsvinkel. Dessutom stöder detta fodral också trådlös laddning. För att inte tala om de fyra färgalternativen som ser fascinerande ut.

USP: Hållbar struktur

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilken är den kvalitet du hittat bedårande i ditt favoritfodral för ringhållare? Låt mig dessutom veta om de funktioner som du vill se i dina bästa fall.

Missa inte dessa inlägg:

 • Bästa iPhone Xs Max Clear-fodral
 • Bästa iPhone Xs Max Bumper Fodral
 • iPhone Xs Max Batterifodral
 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found