Blogg

Bästa iPhone 6s Plus Clear Cases 2021

Kick starta ditt nyår med mer tydlighet. Täck din iPhone 6s Plus med kristallklara fodral. Dessa fodral skyddar inte bara din iPhone utan låter dig också visa telefonens riktiga färger. Högkvalitativa material, klara fall är kända bland kräsna konsumenter, som har utvecklat smaker för enkla och snygga produkter. Utan att lägga till många jazzy element till din iPhone 6s Plus, pryder dessa fall transparensen i din personlighet också.

1. iXCC

iXCC-fodralet saknar kanske en blank profil, men det är värt att titta om du vill ha ett enkelt och hållbart omslag. Den har en stark stötfångare gjord av mjuk TPU och en stel rygg som enkelt kan skydda stötar.

Med framläppen och bakskyddet förblir kameran och pekskärmen skyddade. Det beror främst på mjuka och gummerade sidor och ger det nödvändiga greppet. Som ett resultat är det mindre risk för att detta genomskinliga lock tappar ur din hand.

USP: Mjuka sidor för bättre grepp

Kolla in på Amazon

2. JETech

"JETech" har kommit med ett genomskinligt skydd som bekvämt kan vara din smartphones favorit. Det är ett av de mest populära klara fallen (nästan fem stjärnor av nästan 7 000 kundrecensioner).

Det finns ett par egenskaper som har krävt min uppmärksamhet i detta erbjudande från JETech. Först och främst den robusta byggnaden som drivs av kombinationen PC och TPU. Således bör din smartphone kunna klara av chock.

Och det andra, UV-motståndet som gör det möjligt att behålla klarheten länge.

USP: UV-beständighet

Kolla in på Amazon

3. Caseology Skyfall-serien

Detta genomskinliga fodral från Caseology Skyfall Series är så behagligt för ögonen. Med den slående tunna designen får den omedelbar inverkan.

Rundade kanter och mjuk beläggning ger förbättrat grepp som gör att du kan hålla din enhet med önskad komfort. Detta genomskinliga fodral kan tåla mindre droppar och motstå repor.

Dessutom kommer du att kunna välja Skyfall-seriens omslag i fyra färgvarianter inklusive guld, silver, kolsvart och rosaguld.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

4. OtterBox SYMMETRYSERIER

OtterBox SYMMETRY SERIES-fodral har en mer stötdämpande design och ger kompromisslös sköld till din iPhone. Den har tydlig rygg och ogenomskinlig robust ram.

Tack vare den fickvänliga designen glider locket bekvämt in och ut ur fickan. Med den avfasade kanten har pekskärmen det väsentliga skyddet mot repor.

När det gäller utskärningar är de ganska mycket på målet så att du enkelt kan komma åt portar. Dessutom får SYMMETRY SERIES genomskinliga omslag ett års garanti.

USP: Fickvänlig design

Kolla in på Amazon

5. Shamo's

Vid 5,97 dollar är Shamos erbjudande förmodligen det billigaste klara fodralet för iPhone 6s Plus. Så kan den klara uppgiften?

Enligt vad jag kan säga är det här locket tillräckligt bra för att motstå repor men förvänta dig inte att det tål stötar. Det är lite på den smalare sidan och sveper runt enheten perfekt.

Och med den släta utsidan i kombination med de gummerade sidorna, tycker din handflata att den är väldigt gripande. Dessutom erbjuder Shamo's detta omslag i sju förtrollande färger som kricka, rosa, lila och mer.

USP: Snygg profil

Kolla in på Amazon

6. Trianium

Trianium ger en tunn väska som är lika transparent som vatten. Ta en titt på det här fallet, så håller du med om detta. Detta fodral är perfekt kompatibelt med iPhone 6s Plus; det ger förstklassigt skydd med två lager av den stötdämpande ramen och den solida kroppen. Båda skyddar iPhone mot oavsiktliga droppar, skrapor och stötar. Med det här fodralet, avslöja och förbättra den ursprungliga färgen och designen på din iPhone 6s Plus.

Clear Cushion-fodral från Trianium finns i sex färger.

USP: Reptålig

Kolla in på Amazon

7. Fallarmé

Case Army transparent fodral kommer med så många funktioner: kristallklart, transparent, mjuka sidor, TPU stötfångare, hårt skal tillbaka, silikonväska och mer. Alla sidor och knappar på din iPhone 6s Plus är täckta med TPU-kanter för att ge extra skydd till din enhet.

Plastfodralet i gummi håller din iPhone 6s Plus skyddad och behåller stilen på din eleganta enhet. Användare har garanterat sin förmåga att minska risken för signalförlust. Beundra Case Army-fodralet för dess släta, behandlade gummi som tål smuts och fläckar.

USP: Mjuk TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

8. Spigen

Spigen avgör tillbehörskretsen för iPhone och iPad. Detta tydliga fall är bara ytterligare ett exempel på Spigens toppmoderna produktsortiment. Speciellt utformad för iPhone 6s Plus, har detta genomskinliga fodral extremt tunn hud, som behåller din iPhones fantastiska utseende och extraordinära känsla med sin upphöjda läpp runt kameran.

På grund av dess tunna egenskap är väskan underhållande lätt. Eftersom det är tillverkat av fast polypropen är fodralet halvflexibelt; Frostfinish-tekniken gör den mer hållbar och ger minimal stil.

USP: Frostfinish

Kolla in på Amazon

9. Ringke Fusion

Presenterar ett av de mest sålda klara fallen på Amazon. Ringke toppar listan över tydliga fodral med iPhone 6s Plus med sina framstående funktioner. Det raffinerade fodralet finns med ett osynligt skärmskydd, vilket gör det till en unik kombination av skärm- och kroppsskydd.

Utskärningarna är så exakt utformade att du enkelt kan trycka på alla knappar och kontroller på din iPhone 6s Plus. Ringke har introducerat ett innovativt antistatiskt element som förhindrar att damm och smuts fastnar i fodralet.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

10. SUPCASE Ares

SUPCASE Ares lovar att erbjuda 360-graders skydd till din smartphone. Med flexibel stötfångare och genomskinlig rygg passar fodralet snyggt runt phableten. Med 3H-klassificeringen klarar locket fullt ut repor.

Det inbyggda skärmskyddet håller pekskärmen säker genom att inte låta den beröra ytan. Det finns en portkontakt för att hålla damm borta, medan de släta knapparna är bekväma att trycka på. Och med de gummerade sidorna passar det genomskinliga fodralet perfekt i handflatan.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Vilket klart fodral har du handplockat för att låta din iPhone 6s Plus lysa igenom? Dela din värdefulla feedback i kommentarerna och låt oss veta vilken kvalitet du gillar i dessa transparenta fall. Vad jag tycker om dessa fodral är den trendiga designen, material av hög kvalitet och möjligheten att skydda din enhet från grunden. Dessutom är de extremt lätta och passar perfekt på din enhet.

Du vill också kolla in:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found