Blogg

Bästa iPhone 6-designerfodral 2021

Ett av de enklaste sätten att pryda din iPhone på är att använda ett snyggt fodral. Om du vill ta stilkvoten något högre, skulle ett designerfall vara pricken över i. För att du snabbt ska hitta den mest älskade matchningen för din smartphone har vi sammanställt en omfattande lista över de bästa iPhone 6 / 6s designfodral.

1. Wydan

Lägg till lite bling-faktor i din livsstil med detta snygga fodral från Wydan. Detta premiumplånboksfodral ger din telefon skydd mot repor, vilket gör att du kan hålla telefonen i bättre skick längre.

Detta tunna plånboksfodral gör att du kan bära ett par kort. Med den praktiska fliken kan du fästa fodralet säkert. Det finns också ett handledsrem som gör att du kan bära din smartphone bekvämare. Intressant är att den levereras med en penna så att du kan skapa imponerande konst.

USP: Chick design

Kolla in på Amazon

2. Cimo

Den lila ilskan är här för att stanna så länge våra vackra varelser från Venus håller handväskorna. Detta fantastiska Snazzy-fodral skyddar din dyrbara iPhone med sin dubbla lagerhölje.

Den mjuka silikonhuden tillsammans med hårda polykarbonatmaterial ger dess konstruktion att skydda din smartphone från stötar. För stilkvoten är fodralet förstärkt med glänsande stjärnbling, lätt grepp och silkeslen touch. Väskan skämmer bort dina handflator med sitt halksäkra, silkeslen grepp.

USP: Glansigt utseende

Kolla in på Amazon

3. Cellularvilla

Ge din iPhone ett glittrande utseende med Cellularvilla designerskal. Bergkristallblingstrass med diamantmönster pryder sin profil. Skapad med premium-PC och mjukt TPU-material, har den styrkan att motstå chock.

Trots att det har ett hölje med dubbla lager är det ganska smalt. Täckta knappar är mycket lyhörda. Du har möjlighet att välja ett perfekt par för din enhet från åtta förtrollande färgvarianter.

USP: tilltalande mönster

Kolla in på Amazon

4. Topgraph

Om du har en förkärlek för blommönstret kommer Topgraph-designväskan att stjäla ditt hjärta vid första anblicken. Hemligheten bakom den iögonfallande designens livslängd är den överlägsna utskriftstekniken.

Det släta yttre ger bättre grepp, så att du kan hålla din iPhone bekvämt. Det kan ha en mycket tunn profil, men den kan fullt ut försvara din enhet från grunden. Framför allt erbjuder mer än 29 färgvarianter precis den frihet du vill välja en underbar följeslagare till din smartphone.

USP: Olika designalternativ

Kolla in på Amazon

5. ESR

ESR-designväska har en iögonfallande profil. Bling-bling-design ger den mer charm. Apples logotyputskärning på baksidan berikar dess design.

Tre lager av konstruktion - TPU, färgmakeup och PC-lager - gör det tillräckligt skyddande för att motstå stötar och repor. Eftersom den är väldigt tunn blir det ett förtrollande par med din iPhone 6. Det är inte allt; detta underbara designerfall kommer i sex färger.

USP: Bling-bling-design

Kolla in på Amazon

6. Akna New Glamour Series

Detta designerfall från Akna kommer med den fascinerande designen. Den är snygg och passar perfekt på iPhone. Den högkvalitativa TPU-konstruktionen kan skydda din smartphone från mindre fall och repor.

Den har upphöjd läpp som förhindrar att skärmen vidrör ytan när den placeras platt. Dessutom finns det här snygga designfodralet i så många som 36 färger.

USP: Flera färgalternativ

Kolla in på Amazon

Vilket är ditt favoritdesignfall?

Jag antar att ett av dessa fall är klart att para ihop med din smartphone. Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och den kvalitet du gillade i det. För mig är det den attraktiva designen som gör att dessa fodral sticker ut. Dessutom passar de snyggt på iPhone 6 och ger bättre grepp.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
  • iPhone 6 Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found