Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus trådlösa laddare 2021

Trådlös laddning har funnits på många Android-enheter under ganska lång tid. Men iPhone har ännu inte stöd för det. Men det betyder inte att du inte kan juice upp din enhet trådlöst. Kolla in dessa bästa iPhone 6 / 6s Plus trådlösa laddare.

1. ANGELIOX

ANGELIOX har en smart trådlös laddare som är byggd med ett smart IT-chip för att kontrollera laddningen. Denna laddare passar perfekt till din iPhone med sin smalare och lätta profil. Eftersom din iPhone 6 inte är Qi-aktiverad måste du använda en trådlös laddningsplatta för att ladda din iPhone.

Denna trådlösa laddare levereras med två laddningslägen: 10W snabb laddning och 7,5W standardladdning. ANGELIOX har lagt till säkerhetssystem med flera skydd för att förhindra att dina enheter skadas av kortslutning, överström, överspänning, överhettning etc.

USP: Premium design

Kolla in på Amazon

2. Smarta elektroniska  lösningar

Om du alltid har bråttom måste du ta den här trådlösa laddaren från Smart Electronic Solutions. Det är enkelt och snabbt utan att använda kabel; Du kan spara livet på telefonens blixtport eftersom du inte ska ansluta och ansluta laddningskabeln.

Använd Qi-kompatibel trådlös laddningsplatta på din iPhone 6 och lägg enheten på dynan. Denna trådlösa laddare har en tunn och hållbar design; du kan använda valfritt mjukt iPhone-fodral när du laddar din telefon.

USP: Smal och hållbar design

Kolla in på Amazon

3. VARM eld

HOT fire erbjuder laddning säkert för din iPhone 6 / 6s Plus trådlöst. När du placerar din iPhone tar din halkskydd hand om din enhet. För en icke-trådlös enhet som iPhone 6 / 6s Plus kommer den också med en blixtkontakt som ger funktionen till din enhet.

Håll händerna fria eftersom du enkelt kan svara på samtal medan telefonen laddas. Den Qi-kompatibla laddningsplattan skyddar din telefon från överspänning, underspänning och kortslutning.

USP: Laddningsskydd

Kolla in på Amazon

4. Inkapslad

Denna snygga laddningshållare är den perfekta kompanjonen för skrivbordet och nattduksbordet för din nya iPhone 6 / 6S. Den har snabb laddning (Apple MFI Lightning) kompatibilitet för att säkerställa att din telefon alltid är juiced och redo att gå.

Vidare tillåter den fodralkompatibla designen att kontakten når telefonen genom de flesta fodraldesigner. Dockan låter också telefonen synkronisera med din dator med den inbyggda kabeln.

USP: MFI-certifierad

Kolla in på Amazon

5. LASOCKETS

Ladda din iPhone 6 snabbt med Lasockets trådlösa laddare. Du kan använda bärbar Qi-laddningsstativplatta för din iPhone 6. Denna produkt tar bort kablar och USB-gränssnitt och ger dig snabb laddningsupplevelse.

Förmodligen för första gången har en trådlös laddare ett snyggt läderhållarställ där du kan placera din enhet horisontellt eller vertikalt. Du kan utföra alla vanliga åtgärder som att ringa, skicka meddelanden och surfa på internet medan telefonen laddas.

USP: Snygg läderplatta

Kolla in på Amazon

6. AntoStars

Njut av lyxen och komforten med att ladda din iPhone trådlöst. Sätt helt enkelt telefonen på laddningsplattan, men se till att du har installerat det trådlösa laddningsmottagarfodralet på din iPhone. Detta mottagarfodral är lågprofil och tunn med en matt finish. AntoStars har använt senaste Qi-mottagare Ti-chipset för kraftfull laddning av din enhet.

Med sin flexibla kontakt kan du enkelt synkronisera din telefon med din dator. När din iPhone är ansluten till din Mac behöver du inte ta bort fodralet. Observera att du måste använda 2A nätadapter som strömkälla.

USP: Flexibel kontakt

Kolla in på Amazon

7. VARM eld / FANTASY

FANTASY presenterar ett trådlöst laddningssats för din iPhone 6 och andra iPhones. Detta kit innehåller Qi trådlös laddningsplatta och Qi trådlös mottagarplåster. För din iPhone 6 kan du använda denna patch för att snabbt ladda din enhet på den här trådlösa laddaren.

Denna produkt är enkel att använda eftersom du kan ta av bakstycket, fästa energikortet på batteriet och sätta på bakstycket. För din enhets säkerhet garanterar FANTASY överspännings-, underspännings- och kortslutningsskydd.

USP: Lätt att använda

Kolla in på Amazon

8. Stressfri nyckel

Din önskan att ladda din iPhone 6 eller 6 Plus trådlöst kan uppfyllas genom att använda Stress-Free Keys trådlösa laddningsplatta. Denna laddare levereras med en mottagare som du kan glida under din iPhones tunna fodral och sedan låta laddningsplattan ta kontroll över din enhet.

Till skillnad från andra mottagare värmer den inte din enhet. Stressfri nyckel erbjuder dig den tunnaste trådlösa laddningsadaptern på marknaden.

USP: tunnaste laddningsadapter

Kolla in på Amazon

9. TASUMATO

När din iPhone vilar på en trådlös laddningsplatta, bryr du dig minst om dess skydd. Med Tasumator vilar din iPhone lugnt medan den laddas, främst på grund av dess design. Den mjuka LED-lampan stör dig inte när du sover på natten.

Du kan koppla bort den flexibla blixtkontakten när som helst för att använda kabelansluten laddningskontakt. Denna pad har inbyggt överspänning, underspänning och kortslutningsskydd.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

10. ANTYE

ANTYE trådlösa laddare kan starta din iPhone med ett tillfredsställande resultat. Den har en halkskyddande ring för att ge din väsentliga säkerhet vid laddning.

Tack vare den hårda plasten är den extremt hållbar. Den är gjord för att fungera med endast iPhone 6 och 6s. Du har flera färgalternativ att välja mellan.

USP: Grön fast LED-indikator

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Trådlös laddning är fortfarande i början. Jag förväntar mig att det blir mycket bättre; speciellt med ankomsten av iPhone 8 som ryktas komma med det trådlösa laddningssystemet för långväga.

Vilken av dessa trådlösa laddare har klarat ditt test? Låt oss veta det i kommentarerna.

Du kanske vill kolla in:

  • Bästa iPhone 7 batterifodral
  • iPhone 6s batterifodral
  • Bästa iPhone 6 batterifodral

Har du någon feedback? Låt oss veta det i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found