Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Lightning-hörlurar 2021

Som vi alla vet att den helt nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus inte har ett hörlursuttag, har trådlösa hörlurar eller Lightning-öronsnäckor blivit timens behov. Så om du planerar att köpa iPhone 7 eller iPhone 7 Plus kommer du att tvingas köpa de nya hörlurarna för att fortsätta njuta av din musik. Vissa kvalitet, iPhone 7 och iPhone 7 Plus Lightning Earphones har redan kommit fram till att definiera kvalitet och oöverträffat ljud. Jag slår vad, du kommer att frestas att välja dem vid första anblicken själv. Låt oss kolla hur coola dessa hörlurar verkligen är!

1. PRESS SPELA Enhet1

PRESS PLAY Unity1 hörlurar levererar fantastiskt ljud. Med den imponerande in-ear-designen erbjuder öronsnäckorna erforderlig komfort och sitter stadigt på plats. Den har högkvalitativ brusreduceringsteknik som ger kristallklart ljud genom att avsevärt minska omgivningsbuller.

Den inbyggda mikrofonen ger kristallklart ljud. Du kan enkelt ta emot samtal eller beordra SIRI för att lösa dina frågor snabbt. Ännu viktigare är att hörlurarna är mycket lätta och trasselfria.

USP: Bullerreduktionsteknik

Kolla in på Amazon

2. Libratone Q ADAPT

Libratone Q ADAPT har designats speciellt för puristen. Med den högkvalitativa ljudkvaliteten i kombination med den kraftfulla basen kan Lightning-hörlurarna enkelt stjäla showen. De skarpa höga tonerna ger din favoritmusik liv.

Tillgången på fyra brusreduceringsnivåer gör att du kan anpassa din musikupplevelse efter eget hjärta. Hörlurarna förstärker musiken för att ge utmärkt ljud. Den levereras med fyra knappar för att låta dig spela / pausa musik eller ringa / ta telefonsamtal med lätthet. Q ADAPT-hörlurar finns i fyra fängslande färgvarianter som grumvit, elegant naken, stormsvart och rosrosa.

USP: High-fidelity ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

3. Apple EarPods

Apples "EarPods" är lätt en av de finaste. Vad jag verkligen älskar i dessa Lightning-hörlurar är den enkla designen. Den trådbundna är helt trasselfri, medan kontakten är stark.

EarPods levererar bra ljudkvalitet och är fullt kompatibla med iPhone som kör iOS 10 eller senare. Och med den inbyggda fjärrkontrollen kan du enkelt styra musik. När det gäller pris ($ 28) är det konkurrenskraftigt.

USP: Inbyggd fjärrkontroll

Kolla in på Amazon

4. Bonelk

Jag har hittat “Bonelk” mer än anständigt. Och det som har fått mig att vilja är den inbyggda Lightning-porten. Det betyder att du kan lyssna på musik och starta din smartphone samtidigt.

När det gäller ljudkvalitet har den möjligheten att krydda din musiktid. Det finns tre par silikonknoppar att välja mellan: små, medelstora och stora. Du kan välja en mer bekväm passform. Dessutom kommer Bonelk med en påse som gör att du säkert kan bära hörlurarna.

USP: Inbyggd blixtport

Kolla in på Amazon

5. Pioneer Rayz Plus

Pioneer Rayz Plus Lightning-hörlurar är designade för att vara premium. Vad som gör att dessa hörlurar sticker ut är att de också låter dig ladda din enhet. Med det finaste brusreduceringssystemet levererar öronsnäckorna tydligt ljud.

Öronspetsarna är väldigt mjuka, du kommer att njuta av att bära dem länge. Mer betydelsefullt förbrukar hörlurarna relativt mindre ström än andra hörlurar. Rayz Plus finns i två färger som grafit och brons.

USP: Låg strömförbrukning

Kolla in på Amazon

6. PALOVUE Earflow Plus

Om du vill ha hörlurarna med den färgglada designen, prova PALOVUE Earflow. Den finns i flera färgalternativ, inklusive rött, silver och svart, så att välja snygga öronsnäckor ska vara lite enklare för dig.

Med Apple MFi-certifiering stöder den din smartphone till fullo och levererar kvalitetsljud. Hörlurarna förhindrar också att omgivande ljud hindrar ditt fridfulla handsfree-samtal.

Tack vare de lyhörda knapparna är det mycket lättare att styra musik. Slutligen säkerställer den magnetiska designen att den förblir trasselfri.

USP: Magnetisk design

Kolla in på Amazon

7. IQIYI

Oavsett vad din bekväma storlek är, hittar du en perfekt passform. Den är MFI-certifierad, lätt och erbjuder måttlig ljudisolering. Den ger super stereobas och tydligt ljud som du kan njuta av var som helst.

Hörlurarna är svettbeständiga medan blixtporten är reptålig. Du kan styra samtal eller musik med knapparna på sladden; den har också en inbyggd mikrofon. Slutligen finns det inga färgalternativ utom vit.

USP: Trasselfria sladdar

Kolla in på Amazon

8. iDARS E305

iDARS E305-hörlurar har en snygg design och har silikonöronsnäckor. De bekväma öronspetsarna sitter kvar ordentligt i öronen.

En annan egenskap hos dessa hörlurar är möjligheten att erbjuda högkvalitativt ljudljud. Den stöder ljudutgång upp till 48 kHz och 24 bitar. Den inbyggda mikrofonen gör ett bra jobb med att tillhandahålla tydligt ljud. Eftersom de är MFi-certifierade är Lightning-hörlurarna fullt kompatibla med dina smartphones.

USP: Stöder ljudutmatning upp till 48 kHz & 24 bitar

Kolla in på Amazon

9. ZAHEMES

Ställ in fantastiskt stereoljud och ljudisolering med dessa fantastiska blixthörlurar. De erbjuder stark bas och kommer inte att orsaka öronsmärta tack vare den ergonomiska och lätta designen. De passar exakt i ditt öra och förblir på plats för fortsatt användning.

Dessutom kommer dessa hörlurar med en liten förvaringsväska och tre par utbytbara öronsnäckor för enkel användning och enkel användning. De är också svettbeständiga, så du kan sätta på dem när du är ute och tränar eller tränar.

USP: Bra passform

Kolla in på Amazon

10. NASUDAKE

"NASUDAKE" levereras med avancerad brusreduceringsteknik och levererar stereoljud. Om du inte vill att det omgivande bullret ska störa ditt handsfree-samtal, ge dessa hörlurar ett skott.

De trådbundna hörlurarna är exceptionellt hållbara och trasselfria. Tillverkad av aluminiumlegering, hörlurarna har en ergonomisk design.

Det finns tre lyhörda knappar som låter dig justera volymen, hoppa över spår, svara på samtal och mer. Dessutom erbjuder tillverkaren ett fodral som låter dig bära hörlurarna.

USP: Avancerad brusreduceringsteknik

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilka av dessa iPhone 7 Plus Lightning-hörlurar har du valt för din iPhone? Låt oss veta dess namn och kvalitet samt design du föredrar i hörlurar.

Viktiga egenskaper som förstklassigt ljud, avancerad brusreduceringsteknik och ergonomisk design gör att dessa hörlurar skiljer sig från varandra. Dessutom låter de dig enkelt byta spår.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • iPhone 7/7 Plus billaddare
  • iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Bästa iPhone 7/7 Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found