Blogg

Bästa festspel för iPhone och iPad 2021

Party spel är en godbit att spela! Jag älskar att spela dem båda med vänner och familj. De med lite vridning i konceptet lockar mig mycket. Men jag vill också njuta av dem som kräver fysiska handlingar. Hur är det med dig? Om du planerar att animera din tid med vänner kommer du verkligen att uppskatta vår sammanställning av de bästa partyspelen för iPhone och iPad. Njut av att spela ett gissningsspel eller njut av att leva en rockstjärns liv? Vi har dig helt täckt.

1. Partymasters

Drömmer du om att leva som en superstjärna? Partymasters kan göra din dröm till verklighet - åtminstone i rullens liv!

Du får chansen att bygga en fantastisk herrgård och organisera en underbar fest för dina vänner. Flagga din stil och visa fantastiska dansrörelser. Med mer än 40 intressanta karaktärer har du gott om alternativ för experiment!

Pris: Gratis (nypa ädelstenar - $ 1,99)

Ladda ner

2. HQ - Live Trivia Game Show

Spelet som har toppat vår lista över det bästa partyspelet för iOS är — HQ Trivia. Betygsatt som nummerspelet i trivia-kategorin kan den här definitivt lysa upp ditt humör, vilket ger mycket roligt i spelet. Så kom igång med det här coola spelet med dina vänner och vinn massor av kontantpriser.

Dominerar dina motståndare och styr ledartavlan. Förutom att spela spelet och tjäna pengar på bonanzorna kan du också se och lägga till närliggande spelare som vänner. Anslut kontakter för att se föreslagna vänner och lägg till dem i den ständigt växande listan.

Pris: Gratis (1 extra livslängd - $ 3,99)

Ladda ner

3. Smule - The Social Singing App

Så du har en enorm smak för att underteckna? Testa den här för att inte bara spänna dig utan också förbättra din sångförmåga!

Med ett massivt bibliotek med låtar har du massor av alternativ att utforska. Välj en bra sång och sjung den med kända artister som Shawn Mendes, Jason Derulo, Train, Nick Jonas, Charlie Puth, James Arthur, Jessie J och mer.

Åh ja, kolla in de fantastiska videoeffekterna för att pryda din video. Missa inte studiopolishen med de fantastiska ljudeffekterna för att öka ljudkvaliteten. Och dela ditt mästerverk med ett globalt samhälle för att vinna många hjärtan!

Pris: Gratis (Ain't No Way - $ 0,99)

Ladda ner

4. Heads Up!

Jag har varit ett stort fan av Heads Up !. Det är otroligt roligt, tack vare det spännande konceptet. Att gissa ordet på huvudet innan timern slutar kan tyckas vara enkelt, men när du kommer in kommer du att tycka att det är ganska fascinerande. Med mer än 40 temadäck kommer du att njuta av spelet.

Några av de coolaste däcken inkluderar kändisar, filmer, djur, accenter, karaktärer, etc. Du kan också behålla videoklippen i ditt spel för att se det senare eller till och med dela dem med dina vänner.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

5. Dansa nu

Om du har en speciell förkärlek för dans bör du inte missa den här bedövaren! Du kan välja mellan mer än 300 spännande låtar för att skaka benen med dina vänner eller andra spelare från hela världen. När nya låtar läggs till varje månad kommer du alltid att hitta något direkt från lådan att prova.

Gillar personalisering? Det låter dig skapa dina egna spellistor med dina favoritlåtar. För att låsa upp alla nya låtar, se till att tjäna så många mynt som möjligt.

Pris: Gratis (VIP Party Pass (1h) - $ 0,99)

Ladda ner

6. Psych!

Redo att överlista dina vänner? Psych! är vad du ska välja för att njuta av ett underhållande partyspel med dina nära och kära.

Lura dina vänner genom att skriva berömmelsessvar på riktiga trivia och välj rätt svar från din väns falska svar. Det bästa med det här spelet är att du har många coola däck att välja mellan.

Dessutom finns det också ett intressant kort som heter "And the Truth Comes Out" som låter dig ta reda på några hemligheter om dina vänner!

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 2,99)

Ladda ner

7. Charades

Förtjänstfullt placerad på femte plats i kortkategori, är Charades ett utsökt multi-aktivitetsspel.

Du måste ta itu med olika utmaningar som dans, sång, skådespel och till och med skissa. Utöver det måste du gissa ordet på kortet innan timern tar slut.

Med över 100 temadäck att välja mellan, tycker du att det aldrig är tråkigt. Det är inte allt; den har mer än 400 spelkort så att du kan spela spelet med oändlig glädje!

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

8. Dansfest

Dance Party kan vara ett fantastiskt val för de som gillar att dansa och också vill bli bättre. Du kan bjuda in dina vänner eller andra spelare i dansstrid och ge ditt bästa för att besegra alla. Det kommer säkert att öka din dansförmåga.

Och när du väl har fått självförtroendet, organiserar du en turbaserad dansturnering för att visa upp dina sensationella drag och vinna tävlingen.

Längs vägen, håll koll på hur många kalorier du har bränt för att uppnå din önskade siffra. Det var det som kallade "döda två fåglar i en sten!"

Pris: Gratis (Premiumpaket 1 - $ 2,99)

Ladda ner

9. Fortsätt prata och ingen exploderar

Om du och dina vänner och familj är äventyrsälskare, så fortsätt att prata och ingen exploderar bra. När allt kommer omkring, precis som Escape Room-spel, testar det din intelligens, teamarbete och spontanitet. Allt du behöver göra är att avlägsna en levande bomb inom en begränsad tid.

Men det finns en fångst, bara en spelare med titeln diffusorn kan manipulera bomben. Andra blir experter som måste hjälpa spelaren genom att läsa och tolka en bomdödande manual. Runt mycket kaos och mycket mer rolighet blir du antingen bombad eller räddad; Hur som helst slutar du med massor av kul.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

10. Bounden

Bounden presenteras på de ledande internationella medierna och är ett nyckfullt dansspel för två spelare. Ett anmärkningsvärt inslag i detta spel är koreografi gjord av Dutch National Ballet. Detta spel har en virtuell sfär som följer en bana av ringar; du bara svänger armarna och vrider kroppen, och du dansar!

Du kan följa instruktionsvideor av Dutch National Ballet och lära dig dansrörelser och steg. Lås upp åtta danser tillsammans med klassisk musik komponerad av Bart Delissen.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Har du valt ett trevligt spel för din speciella fest med nära kompisar? Jag skulle gärna veta namnet. Dessutom, om ovanstående samling har missat några av dina favoritspel, låt oss veta deras namn.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa flerspelarspel för iPhone och iPad
  • Word Games för iPhone och iPad
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found