Blogg

Bästa Scrabble-spel för iPhone och iPad 2021

Scrabble är ett klassiskt ordspel som aldrig blir gammalt och är perfekt för alla åldersgrupper. Det är ett roligt sätt att förbättra stavningsförmågan och utöka din ordförråd. Appar gör det enkelt att spela Scrabble från din telefon eller surfplatta utan att behöva en fysisk tavla och bokstavsplattor. Dessutom erbjuder de massor av andra alternativ, som utmaningslägen, randomiserade brädor, ytterligare pussel etc. Så fortsätt och tappa dig själv i ordvärlden med dessa bästa scrabble-spel för iPhone och iPad.

 1. Scrabble GO - Editor's Choice
 2. Wordscapes
 3. Ord med vänner 2
 4. Word Domination
 5. Klassiska ord
 6. Word Blitz
 7. Wordfeud
 8. UPPORD
 9. Lexulous Word Game Lite
 10. Word Jigsaw!
 11. Word Master Pro

1. Scrabble GO - Editor's Choice

Detta är det ultimata klassiska Scrabble-spelet med det officiella brädet, brickorna och ordböckerna. Det finns fyra spellägen som passar alla stämningar. Till exempel i dueller matchas du mot spelare med liknande färdigheter med tidsinställda drag.

Sedan finns det Word Drop-ordssökningsspelet, Tumbler, som är som anagram, och slutligen Rush, som är ett snabbt tempo solo-scrabble-läge. Det finns också många turneringar och ligor för att hålla dig utmanad och konkurrenskraftig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

2. Wordscapes

Utmana din hjärna med den här roliga escapaden som kombinerar det bästa av Scrabble-liknande korsord och ordsökning. Den har över 6000 pussel som börjar lätt men som gradvis blir mer utmanande.

Du kan skapa ord för att komplettera pussel, få mynt eller fiska med bokstäverna tills du gör några ord. Den har vacker grafik med fantastiskt landskap för att fängsla dig och förbättra upplevelsen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Ord med vänner 2

Njut av en mängd ord och pusselspel för att spela med vänner medan du utökar ditt ordförråd. Ju mer du spelar, desto hårdare blir utmaningarna att hålla dig engagerad och ständigt driva gränserna.

Det är ett utmärkt sätt att få kontakt med andra eller spela solo och förbättra dina ordkunskaper. Du kan slutföra dagliga mål för att träna din hjärna och få belöningar på vägen för dina framsteg.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Word Domination

Här är ett annat beroendeframkallande och snabba ordspel utan längre väntar på att din motståndare ska göra ett drag. Livematcherna låter dig se brickorna spelas när du planerar ditt nästa drag.

Dessutom kan du starta samtidiga spel med flera personer och svara på din egen tid, med upp till 72 timmar mellan drag. Det är lätt att spela, och du kan vinna en fördel genom att samla över 45 boosters med unika funktioner.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

5. Klassiska ord (solo ordspel)

Kolla in ett av dessa scrabble-spel för att spela solo mot din iPhone eller iPad. Det har inbyggda orddefinitioner som kan hjälpa dig att berika ditt ordförråd. Dessutom stöder den sex språk: engelska, spanska, franska, italienska, tyska och nederländska.

De engelska ordlistorna är baserade på de officiella listorna som används i Scrabble-turneringar. Du kan välja svårighetsgraden från nybörjare till expert, välja en ordlista och använda dina färdigheter för att besegra datorns motståndare.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Word Blitz

Det är dags att möta andra logofiler i det här actionfyllda spelet som handlar om att skapa ord från slumpmässigt ordnade bokstäver på spelplanen. Hitta så många ord du kan och avslöja bonusar för att få upp dina poäng!

Spelet innebär att du sveper i alla riktningar för att länka intilliggande bokstäver och skapa ord. Det låter kanske enkelt, men timern gör saker mer utmanande. Dessutom förändras spelplanen alltid och det finns otaliga ord att upptäcka.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Wordfeud

Detta är mer av ett traditionellt scrabble-spel som låter dig placera bokstavsbrickor på ett 15 till 15-bräde. Tjäna poäng för kreativitet och få bonusar för att använda brickorna Double Letter, Double Word, Triple Letter och Triple Word.

Du kan söka efter vänner att spela mot eller låta spelet matcha dig med en motståndare. Den inbyggda chatten gör saker ännu roligare eftersom du kan berömma eller smacka prata.

Pris: Gratis (uppgradera till Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

8. UPPORD

Här är ett indiespel för Scrabble-älskare. Målet är att bygga ord genom att spela bokstäver över, ner och staplade ovanpå befintliga bokstäver för att ändra redan formade ord till nya.

Du kan spela mot en dator motståndare med fyra skicklighetsnivåer eller tävla i online multiplayer-läge mot vänner eller främlingar. Chatten i spelet lägger till en extra touch av roligt, och statistiken plus rankningen håller dig konkurrenskraftig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Lexulous Word Game Lite

Fördjupa dig i en virtuell scrabble-upplevelse med detta minimalistiska spel som handlar om att använda bokstäverna för att skapa ord på 15 × 15-brädet. Du kan testa dina färdigheter och använda den inbyggda ordboken för att kontrollera ordets giltighet.

Dessutom har spelet ett unikt Analyzer-läge där AI efter att du har avslutat ett spel visar vilka toppresultat du missade. Detta hjälper till att utöka ditt ordförråd så att du kan göra bättre i framtida spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Sticksåg!

Här är ett annat ordspel för att träna din hjärna och bygga ditt verbala och rumsliga resonemang. Det finns sex nivåer att arbeta igenom, så det är perfekt för både nybörjare och de som letar efter en seriös utmaning.

Det finns obegränsade pussel med mer än trettiotusen ord, så det är utmärkt för att bygga ordförråd och stavningsförmåga. Appen spårar också dina genomsnitt, tider och viktiga poster för att visa dina framsteg.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

11. Word Master Pro

Den här är för alla hardcore scrabble-proffs där ute. Den har sju ytterligare brädlayouter, och du kan till och med randomisera brädet för att flytta positionerna för de högt rankade brickorna.

Stöder också många språk och kan spelas utan internetanslutning. Den använder snabba artificiella intelligensresurser som hjälper dig att förbättra dina ordkunskaper och resonemang.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Summering!

Så, älskar du att spela Scrabble-spel på iPhone eller iPad, eller föredrar du det traditionella sättet att använda ett fysiskt bräde? Dela din åsikt i kommentarerna nedan. Och glöm inte att kolla in fler av de bästa brädspel som kommer att underhålla dig.

Du kanske också vill läsa dessa

 • Apple Arcade Pusselspel för iPhone
 • Två spelarspel för iPhone och iPad
 • Skateboard-spel för iPhone
 • Bästa Indiespel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found