Blogg

Bästa iPhone-appar från 2020 för att göra ditt liv enklare

Bli inte förvirrad av armén av nya appar varje vecka. Det finns många bra appar bland många, som de flesta iPhone / iPad-användare kommer att berätta för dig. De fantastiska apparna är de som gör exakt vad de säger att de kommer att göra och gör ditt dagliga schema mycket enklare. Oavsett om du behöver tidshantering, mördarkontaktinformation eller att vara i kontakt med hela ditt team av medarbetare utan några fildelningsfel, de bästa apparna kommer att vända din dag. Med bara lite installationstid bör du bara peka dina appar i rätt riktning och låta dem fortsätta med de uppgifter de har utformats för att göra.

1. Google Drive

Google Drive är en välkänd tjänst för lagring och synkronisering av filer. Du kan komma åt alla dina sparade filer var som helst. Det låter dig också bjuda in dina kollegor eller någon annan att redigera, visa och till och med kommentera dina filer.

Få direkt åtkomst till dina senaste filer och ställ in delningsbehörigheter för att visa och redigera. Håll en flik över filinformation och aktivitet. Dessutom finns det också ett alternativ att visa filer även när du är offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Google Maps

Google Maps är den överlägset mest pålitliga och funktionsrika navigationsappen. Vad som skiljer det från resten är oöverträffad noggrannhet och realtidsdata.

Använd ETA: er och trafikförhållanden i rätt tid för att undvika att fastna i trafiken. Tack vare omdirigering i realtid baserat på direkttrafik, incidenter och vägarna kan du spara mycket tid. Använd bästa möjliga exakta trafikinformation för att ta en buss eller tåg.

Du kan använda offline-kartor för att söka och navigera utan internetanslutning. Med Street View och inomhusbilder får du en glimt av kända platser. Med pålitliga kartor i 220 länder och territorier, tidtabeller och kartor för över 15 000 städer och detaljerad affärsinformation på mer än 100 miljoner platser måste Google Maps vara din måste-app för navigering.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Uber

Uber är den mest populära ridesharing-appen och låter dig boka resor enkelt. Det anger ett pris baserat på din aktuella plats och den valda destinationen. När du är nöjd kommer ett snabbt tryck att få en hytt som rusar till dig och redo att ta dig iväg vart du än ska.

Riddelningsappen finns för närvarande i mer än 500 städer världen över. Du kan betala räkningen med kontanter, kreditkort, PayPal eller Apple Pay.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Lugn

Dags att ta kontroll över ditt hektiska liv! Med lugn kan du bli av med stress och ångest. Appen ger guidade meditationer, sömnberättelser och andningsprogram som kan vara oerhört hjälpsamma.

Det finns också avkopplande musik så att du lätt kan stressa. Meditationsappen är perfekt för nybörjare. Men både mellanliggande och experter kommer att tycka att det är mycket användbart. Guidade meditationssessioner finns i olika längder som 3, 5, 10, 15, 20 eller 25 minuter så att du kan välja lämpligt program för ditt schema.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Flipboard

Flipboard är vad du bör välja för att snabbt komma ikapp med den typ av artiklar du gillar att läsa. Nyhetsappen låter dig skapa smarta tidningar för att säkerställa att allt du vill läsa finns på ett ställe. Baserat på dina preferenser rekommenderar det också artiklar.

Appen låter dig läsa berättelser från kända källor som CNN, The Washington Post, Forbes, Wired, National Geographic, Rolling Stone, The New York Times och mer. Ännu bättre, du kan också gå med i det ständigt växande samhället för att engagera dig med andra likasinnade.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hitta min familj

Du skulle gärna ha en app som "Hitta min familj" för att snabbt dela din plats med dina vänner och nära och kära. Appen gör det mycket lättare att samordna med din familj och vänner. Det låter dig se din väns realtidsplats på en privat karta.

Appen meddelar dig när din vän kommer och går hemifrån, jobbet och skolan. Det kan också varna dig när din familj avslutar en åktur. Dessutom kan du dela foton och skicka meddelanden till din nära och kära. Med hjälp av kraschdetekteringstjänsten kan du skydda dina vänner medan de kör. Dessutom kan Find My Family också hitta din förlorade eller stulna telefon.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. CamCard

Byt elektroniska visitkort säkert med en av de bästa visitkortapparna som finns. Din iPhone blir en kraftfull kortscanner med den här appen, så använd den vid ditt nästa möte och glöm den föråldrade hårdvaran som inte längre behövs. Du kan gå papperslös till seminarier, mässor och andra affärsmässiga tillfällen.

CamCard kan för närvarande känna igen 17 olika språk som traditionell kinesiska, förenklad kinesiska, danska, nederländska, finska, koreanska, norska, japanska, engelska, franska, tyska, spanska, portugisiska, ungerska, italienska, svenska och ryska.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Gnista

Om du vill hantera dina e-postmeddelanden smartare, gå till Spark. Appen tar bort all stress från e-posthantering. Du kan snabbt bläddra igenom inkorgen och snabbt ta reda på de viktigaste meddelandena och undvika de som inte är viktiga för dig.

Med användning av naturligt språk kan du snabbt söka i dina e-postmeddelanden. Den hittar automatiskt de mest använda signaturerna så att du enkelt kan välja rätt alternativ när du skriver ett e-postmeddelande. Du kan integrera appen med flera tjänster som Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive, Readability, Pocket, Evernote och OneNote för att snabbt bifoga filer från dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Dropbox

Dropbox är förmodligen den mest populära filhanteringstjänsten. Det är allt du vill ha, inte bara för att hålla alla dina viktiga dokument organiserade utan också enkelt komma åt dem var som helst. Vad som gör den här appen till ett måste är möjligheten att stödja nästan alla större plattformar som iOS, macOS, Windows, etc.

Det är surrat med ett antal användarvänliga funktioner som doc-skanner, delade mappar etc. Appen låter dig också komma åt dina filer offline. Ännu bättre, det gör samarbetet med andra super enkelt.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. AroundMe

Den här appen är utformad för att ge dig all lokal information du behöver när du befinner dig på en okänd plats. Med några snabba kranar på din iPhone kan du kontrollera listor över närliggande sjukhus, parkeringsplatser, pubar, offentliga byggnader och praktiska butiker och tjänster så att du aldrig känner att du är ute i vildmarken. Kom bara ihåg att trycka på “Ja” när appen artigt ber att använda din platsinformation.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Money Tracker: Expense Manager

Om det har varit lite tufft att hålla koll på olika viktiga saker som utgifter, bör du ge Money Tracker en chans att reda ut röran. Med Lumen Trails kan du spåra dina träningspass, mat, kalorier, viktminskning eller till och med din sömn. Eftersom den har 100-talskategorier kan du enkelt övervaka nästan allt som betyder något för dig.

Appen kan säkerhetskopiera dina data till Google Drive och även synkronisera med iCloud så att du kan komma åt den från din enhet. Dessutom stöder den VoiceOver (en mycket hjälpsam funktion som är utformad för personer som har nedsatt syn) på åtta språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Unroll.Me

UnrollMe tar bort den otäcka röran du ibland får när du prenumererar på för många nyhetsbrev och liknande. På så sätt kommer du att hänga på uppdateringarna du väntar på medan appen sorterar ut allt röran och ger dig de senaste nyheterna i en mer organiserad form. Du kommer att ha en renare inkorg på din iPhone och ett enklare sätt att hantera dina prenumerationer och aldrig förlora det väntade nyhetsbrevet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Loggar ut:

Så det här är mina bästa iPhone-appar för att göra livet bättre. Jag hoppas att du gillade att titta på dem.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa anteckningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa produktivitetsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found