Blogg

Bästa iPhone 6 vattentäta fodral 2021

Massor av iPhone 6 vattentäta fodral finns där för att låta dig ha en bekymmersfri tid att simma, segla, åka skidor eller driva med din iPhone 6 med dig hela tiden. Medan du har det bra på sådana roliga aktiviteter kommer dessa vattentäta fodral att skydda din iPhone säkert. Jaktar du efter ett snyggt vattentätt fodral till iPhone 6? Vi har täckt dig med många vattentäta fodral.

# 1. Tomplus

Tomplus presenterar ett helt förseglat vattentätt fodral för din iPhone 6. Förutom att det är vattentätt, är fodralet också smuts-, stötsäkert och snötätt. Du kan öppna och stänga det här fallet 1000 gånger och ändå förblir det helt förseglat.

Fodralet har ett repskyddskänsligt pekskärmsskydd som låter dig interagera med din telefon när du är under vattnet. Du kan dyka ner i vattnet och gå så långt som 6,6 fot.

USP: Anti-reps känsligt pekskärmskydd

Kolla in på Amazon

# 2. OUNNE

Din iPhone 6 kan skadas av vattenstänk. Dessutom, när sand kommer in i din telefon, orsakar det skada på telefonens hårdvara och programvara. OUNNE ger 100% generiskt nytt och vattentätt fodral av hög kvalitet.

OUNNE har tillverkat detta fodral för att göra det frostskyddat, dammskyddat och sandtätt. Multifunktionsväskan är din pålitliga partner när du surfar, fiske, åker skidor, simmar, klättrar, driver, cyklar, vandrar och andra utomhusaktiviteter.

USP: Multifunktionsväska

Kolla in på Amazon

# 3. Temdan

Temdan är utrustad med en solid slagtålig stötfångare och är den typ av fodral som ger din smartphone en komplett skydd mot oavsiktliga fall.

Omslaget har fått militärstandard 810G-516-betyg vilket gör det stöttåligt. IP68-vattentålig klassificering gör att den är helt kapabel att skydda din smartphone under vattnet.

Dessutom känns frontluckan väldigt lyhörd så att du kan använda din enhet bekvämt.

USP: Slagfast stötfångardesign

Kolla in på Amazon

# 4. Tethys

Tethys vattentäta skal skyddar din iPhone 6 mot lera, vatten, snö, smuts och fett. Fallet har genomgått det stränga kvalitetstestet, där en iPhone 6 hölls 4 meter under vattnet. Bortsett från din iPhone skyddar fodralet också ditt ID, kreditkort, kontanter etc.

Uppskatta toppmodern vridlåsdesign som ger dig en användarvänlig upplevelse när du öppnar eller förseglar påsen. Samtidigt som du skyddar din iPhone tillåter skalet också full pekskärm genom sitt ultraklara filmmaterial.

Pris: Mycket hållbart TPU-material

Kolla in på Amazon

# 5. TETHYS

Gå var som helst med din iPhone 6 utan att behöva oroa dig för dess skydd. Detta vattentäta TETHYS-fodral kan skydda din telefon från vatten, smuts, sand och snö. Till skillnad från andra fodral, som testas till ett djup av sex fot, kan vattentätt TETHYS-fodral falla ner till ett djup av åtta fot.

Kontrollera den extremt täta ramen och ytterligare hörnskydd som håller din iPhone mycket säkrare och ändå behåller sin minimala formfaktor. Väskan är bara 0,6 tum tjock.

USP: Minimal formfaktor

Kolla in på Amazon

# 6. Frieq vattentätt fodral

Frieq vattentätt fodral ger kristallklart fönster på båda sidor så att du kan ta bilder eller videor och få full tillgång till pekskärmen. Väskan har en enkel snap-and-lock-mekanism som ger din telefon fullständigt skydd. Din iPhone 6 kommer att förbli skyddad även när du utforskar marina underverk 100 meter under vattnet - tack vare IPX 8-certifiering. Det är ditt perfekta val med tanke på priset på Frieq vattentät fodral.

Funktioner

  • Kristallklart fönster
  • Full åtkomst till pekskärm
  • Enkel snap- och låsskärm

USP: IPX8-certifierad till 100 fot

Kolla in på Amazon

# 7. CellEver

Om du vill ha en snygg och snygg design kan CellEver vara vägen att gå. Trots att den har en tunn profil kan det vattentäta skyddet tåla droppar.

Dessutom har den den vanliga vattentäta standarden för att skydda din smartphone upp till 2 meter under en timme. Den har ett högkvalitativt skärmskydd för att avvärja repor och erbjuder också förbättrad betraktningsvinkel.

Dessutom finns CellEver i 11 livfulla färgalternativ som klar, jet svart och mer.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

# 8. ALOFOX

Du kan ta din iPhone i vattnet så djupt som 6,6 fot under en timme. Alofox har designat ett vattentätt fodral mot stötar och droppar som är smalt och transparent. Fodralets tydliga baksida avslöjar och förstärker telefonens originalfärg och design.

Du kan använda Touch ID, högtalare, knappar, sensorer och kameror på din telefon även efter att du har installerat det här fodralet på din iPhone 6. Kunderna har alltid uppskattat utförandet av Alofox vattentäta fodral, eftersom varumärket lämnar ingen sten orörd för att tillfredsställa användare.

USP: Tydlig rygg och tunn profil

Kolla in på Amazon

# 9. JOTO

Joto är ett känt varumärke inom tillverkning av tillbehör av hög kvalitet till iPhones. Detta vattentäta fodral är faktiskt en påse som kan förvara din iPhone 6 bekvämt. Skalet skyddar din iPhone i alla situationer; oavsett vilken vattensport du spelar, din iPhone 6 är helt skyddad inuti denna torra väska.

Skalet är 100 fot IP8-certifierat och bibehåller full pekskärmskompatibilitet. Sätt bara din iPhone i fodralet och lås den. Förutom din iPhone kan detta fodral också skydda dina kreditkort och kontanter.

USP: 100 fot IP8-certifierad

Kolla in på Amazon

# 10. Röd paprika

RedPepper har infört ett mycket skyddande vattentätt fodral. Omslaget har en robust design som tål även otäcka stötar. Och tack vare IP68-betyg ger det dig tillräckligt med frihet att njuta av simning.

Med de lyhörda knapparna och det responsiva frontluckan kommer du att kunna använda din iPhone 6 bekvämt. Utöver allt kommer RedPepper vattentäta lock i tre färger som stöds av en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Tar du ett steg?

Människor njuter av mycket vattensporter, och de vill skjuta dessa glada stunder på sina iPhones. Endast det bästa vattentäta fodralet kan skydda din iPhone från vatten och stänk. Du kan välja något av de fall som anges ovan och vara bekymmersfri om din iPhones säkerhet.

Relaterade inlägg:

  • Lifeproof gratis iPhone 6 vattentätt skal
  • Bästa iPhone 6-bältesfodral
  • Bästa iPhone 6 skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found