Blogg

Bästa 12,9-tums iPad Pro-stativ 2020

Din nästa dator är inte en dator. Detta var Apples uttalande för sin 12,9-tums iPad Pro 2020. Och för att göra det till en fullfjädrad dator behöver du stativ av hög kvalitet. För att hjälpa dig har vi listat några av de bästa 12,9-tums iPad Pro-stativen. Även om tangentbordsväskor är de bästa för att konvertera en iPad till en bärbar dator, kan justerbara stativ också tjäna syftet. Låt oss ta en titt!

 1. Tolv söder
 2. Stouch
 3. Lebbest
 4. Comsoon
 5. Viozon
 6. Ovanför TEK
 7. MoKo
 8. Lamicall
 9. Omoton
 10. Portefeuille
 11. Levo G2
 12. TechMatte
 13. Tablift
 14. iKross
 15. Belkin

# 1. Tolv South ParcSlope

ParcSlope har en lågprofil design; stativet lutar din surfplatta perfekt för att ge en exakt synvinkel. Den har en topp silikonkant som låter dig hålla Apple Pencil.

Tillverkad av högkvalitativt aluminium, det här tablettstället kan hålla länge. Den öppna kildesignen förbättrar kylning och luftflöde.

Snygg kabelhantering förbättrar användarupplevelsen. Twelve South ParcSlope finns i två färgalternativ som silver och svart.

USP: Halsvänlig

Köp det från Amazon


LÄS OCH: Bästa golvställ för iPad


# 2. Stouch

Den ergonomiska designen på denna stativ gör den populär bland användare. Högkvalitativ aluminiumkonstruktion ger mer hållbarhet.

Den halkfria dynan säkerställer att stativet förblir stabilt medan du håller din iPad Pro.

Med 270 ° rotation ombord får du en bekvämare betraktningsvinkel. Därför kommer dina ögon inte att kännas ansträngda även efter att ha tittat på film under lång tid.

USP: Högkvalitativ aluminiumkonstruktion

Köp det från Amazon

# 3. Lebbest

Lebbest har alla kvaliteter du behöver från ett bedårande surfplattestativ. Den kvalitetsexperter som beundrar i detta stativ är 360 ° betraktningsvinkel. Det betyder att du kan justera din iPad i vilken vinkel som helst för att krydda din mediatid.

Inbyggt högkvalitativt aluminium, den har en raffinerad design som kan gela bra med alla dekorer. Fästet kan enkelt förlängas för att passa din stora surfplatta. Med en säker låsmekanism håller den surfplattan felfritt.

USP: Ergonomisk design

Köp det från Amazon

# 4. Comsoon

Comsoon ger låg budget men mycket användarvänligt surfplattestativ. Aerospace aluminium har gett det styrkan att hålla länge, medan den släta ytan har förbättrat sin design.

Kudddyna av silikon säkerställer att din iPad har det skydd som behövs från grunden. Dessutom låter den mjuka dynan inte surfplattan glida. Du kan placera din iPad både horisontellt och vertikalt för att njuta av videor.

USP: Kudddyna av silikon

Köp det från Amazon

# 5. Viozon

Pro-användare imponeras snabbt av 360-graders rotation av denna iPad Pro-stativ från Viozon. Tablettstativet är utformat för perfekta synvinklar och är tillverkat av högkvalitativt aluminiumlegeringsmaterial.

CNC-precisionsbearbetning i kombination med den strängblästrade ytan och har en solid profil. Silikonfötter håller stativet stadigt. Den perfekta kabelhanteringen förbättrar dess utseende ytterligare.

USP: 360-graders roterbar

Köp det från Amazon

# 6. Ovanför TEK

AboveTEK är en av de finaste iPad Pro-stativ som jag någonsin har stött på. Den har en snygg design och imponerande finish. Tack vare den urbana designen vill du använda denna surfplatta på ditt kontor.

Du kan helst justera din surfplatta till önskad vinkel för en bättre tittarupplevelse. Ett avancerat låssystem håller fast din iPad Pro. Dessutom finns det en snygg utklippning för att förhindra kabelstopp.

USP: Snygg design

Köp det från Amazon

# 7. MoKo

Enkelhet är en nyckelfunktion i MoKo. Eftersom denna surfplatta är hopfällbar kan du bekvämt bära den. Du kan placera din iPad både i stående och liggande läge. Detta kommer att krydda din medieupplevelse.

Den har skruvar på båda sidorna som gör att du kan hålla din enhet perfekt. Gummihudskyddet stålstolpe skyddar din enhet från grunden.

USP: Minimal design

Köp det från Amazon

# 8. Lamicall

Flera betraktningsvinklar är en anmärkningsvärd funktion i Lamicall iPad Pro-stativet. Enligt din komfort kan du enkelt justera surfplattan så att du kan titta på videor i önskade vinklar.

Robust konstruktion tål droppar och tillåter inte repor att skada dess utseende. Gummikuddar ger stabilitet i spelet. Dessutom kommer detta solida surfplattestativ i tre snygga färger som grå, svart och silver.

USP: Flera betraktningsvinklar

Köp det från Amazon

# 9. Omoton

Omoton iPad Pro-stativ hjälper dig att hantera alla dina viktiga uppgifter. Användarvänlig design och flera betraktningsvinklar ökar spelet. Du kan rotera din surfplatta upp till 225 grader, vilket är ganska anständigt.

Den klibbiga basen håller stativet stadigt, medan silikonskyddet mot repor ger din iPad en avgörande komfort. Eftersom den finns i sex färger har du tillräckligt med alternativ för att välja en bättre matchning.

USP: Nanoabsorptionsmaterial

Köp det från Amazon

# 10. Portefeuille

Enkelhet är den viktigaste aspekten av Portefeuille. Stativet tar hand om alla dina behov tack vare dess förmåga att ge bättre betraktningsvinklar och hålla din iPad felfritt.

Den har en cirkulär sidoutskärning på sidan så att du kan hantera kabeln snyggt. Gummikuddar skyddar tabletten mot repor, medan de halksäkra fötterna håller den stabil. Dessutom är Portefeuille kompatibel med enheter med en storlek på 4-13 tum.

USP: Gummikuddar för skydd från början

Köp det från Amazon

# 11. Levo G2

En till från familjen Levo. Till skillnad från den vi diskuterade tidigare har Levo G2 inga hjul. Den är mycket lätt, vilket gör det möjligt att flytta runt i huset eller på kontoret.

Du behöver inte titta ner på din iPad Pro, vilket kan orsaka smärta i ryggraden. Ge din rygg och nacke lite vila med Levo G2.

När du pratar om funktioner kan du justera höjd, vinklar och positioner mycket enkelt. Slutligen är det mycket billigare jämfört med sina andra modeller.

USP: Justerbar höjd

Köp det från Amazon

# 12. TechMatte

TechMatte håller din surfplatta både i liggande och stående läge. Du kan bekvämt rotera enheten för att få en bekvämare betraktningsvinkel. Den robusta aluminiumkroppen är toppad med matt yta.

Skyddsfästet förblir stadigt medan du håller din iPad. Dessutom har det här robusta stativet två färgalternativ: roséguld och silver.

USP: 270 rotationsgrader

Köp det från Amazon

# 13. Tablift

Tablift kan användas i nästan alla typer av ytor. Och detta skiljer det från ovanstående stativ, som behöver jämn yta.

Den kan enkelt passa din iPad Pro, med bara ett villkor: den borde inte ha något fall på den.

Du kan fälla benen på detta stativ för att göra det kompakt och lätt att förvara. Det är inte billigt men värt det.

USP: Flexibla ben

Köp det från Amazon

# 14. iKross

Om du vill ha en mycket praktisk recepthållare för din iPad får du inte missa iKross. Du kan förlänga det justerbara fästet från 6 till 8,7 tum. Nu kan du installera ett antal surfplattor med 7-13 tum.

Med flera monteringsalternativ är stativet extremt användarvänligt. Och ja, det finns också 360-graders rotation för att ge optimal tittarupplevelse. Dessutom kan du installera och ta bort iPad utan problem.

USP: Helt justerbart fäste

Köp det från Amazon

# 15. Belkin

Belkin behöver ingen introduktion. Denna stativ från Belkin är en av de bästa iPad Pro-stativen. Den kan justeras smidigt för att få en optimal synvinkel.

Du kan fälla stativet till ett mer kompakt paket för att enkelt bära det. Ännu bättre, du kommer att konvertera det till ett praktiskt stadium för att liva upp din presentation. Mer betydelsefullt fungerar denna stativ med de flesta surfplattor och smartphones.

USP: Kompatibel med de flesta surfplattor

Köp det från Amazon

Ditt val?

Vilken av dessa surfplattor kommer att vara din iPads pålitliga följeslagare? Låt oss veta dess namn och den kvalitet som har fångat dina ögon.

Den största höjdpunkten på dessa monter är den solida uppbyggnaden och det rika utförandet. De är tillverkade av förstklassigt aluminiummaterial och är designade för att hålla länge. Dessutom lutar de din iPad perfekt så att du kan titta på media i önskad vinkel.

Du vill kolla in:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-stativ
 • Bästa MacBook Pro-stativ
 • 10 bästa 12,9-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro läderfodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found