Blogg

Bästa iPad Air 3 Kickstand-fodral 2021

När handsfree-media tittar på och mer skydd mot otäcka stötar blir huvudprioriteringar kommer ett kickstand-fall direkt att tas i beaktande. Om dessa krav har börjat styra din användbarhet och du leker med tanken på att gå efter en robust kostym till din iPad, kan den här korta listan över de bästa kickstandsfodral för 10,5-tums iPad Air hjälpa dig att välja en perfekt följeslagare för din enhet .

Förutom att tillhandahålla den pålitliga kudden till surfplattan för att överleva alla möjliga skador, låter de flesta av dessa skydd också hålla din enhet säkert. Så det finns ingen risk för oavsiktliga utsläpp. Utöver allt får du också en perfekt plats att hålla din Apple Pencil säker när den inte skissar din fantasi eller skapar anteckningar.

1. Poetisk

Poetic har introducerat ett exceptionellt skyddande fodral för iPad Air 3. Skyddet har en robust design med stöd av hårt polykarbonat och mjuk TPU.

Huvudsakligen på grund av den stötdämpande strukturen kan detta kraftiga skydd ge 360 ​​graders skydd till din iPad. Dessutom finns det en 1 mm upphöjd läpp för att skydda pekskärmen mot repor.

Sidostrukturen ger ett förbättrat grepp, medan TPU-knapparna ger responsiv feedback. Dessutom gör det hopfällbara kickstanden ett tillförlitligt jobb med att ge en förbättrad landskapsvisning.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

2. Miesherk

Detta erbjudande från Miesherk har en stötsäker design tack vare den robusta konstruktionen. Således kommer din nya iPad att enkelt kunna ta bort utmaningarna från slumpmässiga stötar eller repor.

Väskan levereras med en avtagbar axelrem som kan vara till stor hjälp när du bär surfplattan. Den har också en hållare som låter dig hålla din Apple Pencil säkert.

När vi talar om kickstandsfunktionaliteten kan den justeras perfekt för att ge bättre förbättrad betraktningsvinkel. När det gäller knappar är de lite smidiga och erbjuder taktil feedback.

USP: Extremt hållbar konstruktion med Apple Pencil-hållare

Kolla in på Amazon

3. GEEKSDOM

Vad som skiljer GEEKSDOM från varandra är de solida tre lager av skydd. Naturligtvis ger det robusta höljet det lite skrymmande utseende men det är speciellt utformat för att ge iPad full skydd. Och det har alla egenskaper för att skydda din surfplatta från skador.

En annan anmärkningsvärd funktion är det 360 graders roterbara kickstandet som ger flera betraktningsvinklar. Så baserat på din bekvämlighet kan du stärka din iPad Air 3 i liggande och stående läge för att stärka din handsfree-upplevelse.

Kolla in handremmen som spelas in när du vill använda din enhet bekvämt med bara en hand. Dessutom har den en avtagbar axelrem som hjälper dig att bära din enhet bekvämt.

USP: 360-graders roterbart kickstand

Kolla in på Amazon

4. Fintie

Utrustad med ett slagtåligt hölje med dubbla lager, är Fintie ett av de finaste tunga fodralet för den nya iPad Air. Kombinationen av robust PC och mjuk TPU har spelat en viktig roll för att öka konstruktionen. Dessutom har alla hörn pansar för att sprida chock.

Det inbyggda skärmskyddet säkerställer att pekskärmen har ett extra skydd mot slitage. Den har ett helt vridbart stativ som kan justeras perfekt för att få en sömlös vertikal eller horisontell betraktningsvinkel.

Dessutom kommer den med en integrerad Apple Pencil-hållare så att pennan förblir på en säker plats när den inte används.

USP: Ytterligare skydd för pekskärm

Kolla in på Amazon

Varsågod! Så avslutar detta min korta sammanfattning av kickstand-fodral för iPad Air 3.

Vad är din bästa insats?

Nu när alla mina toppval står till ditt förfogande, låt mig veta din feedback om dem. Dessutom, om samlingen har missat någon av dina favoritomslag, glöm inte att berätta om det.

Eftersom det här inlägget kommer att gå igenom många uppdateringar, håll det på din radar för att utforska fler sådana robusta omslag som kommer att inkluderas beroende på tillgänglighet.

Du vill ha en snabb blick på:

  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
  • 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro läderfodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found