Blogg

Bästa trådlösa hörlurar för iPhone Xs Max och XR 2020

Apple har revolutionerat smarttelefonbranschen genom att lansera tre fantastiska enheter som stoltserar med enorm storlek. iPhone Xs (5,8 tum), iPhone Xs Max (6,5 tum) och iPhone XR (6,1 tum) är större än tidigare iPhones och andra smartphones tillgängliga på marknaden. Detta kräver trådlösa Bluetooth-hörlurar, som hjälper dig att hålla kontakten med din telefon utan att behöva hålla det odjuret i dina händer.

 • AxumGear
 • Takter
 • Sony WH1000XM3
 • Sennheiser
 • Mpow
 • Otium
 • Bluephonic
 • SoundPEATS
 • Blackbay
 • Bose
 • Kissral

# 1. AxumGear

Jag tror att ordet "Exceptionell" helst skulle kunna beskriva AxumGear. Hörlurarna är superkomfortabla och har helt justerbar krok. Så du får maximal komfort när du bär dem.

Dessutom faller de ergonomiskt designade öronpropparna inte ur öronen. Den levereras med 18 olika storlekar på krokar och öronspetsar. Att hitta den perfekta passformen borde därför inte vara en stor fråga för dig.

AxumGear levererar mycket märkbart ljud med djup bas. Den kraftfulla 8 mm högtalaren i kombination med den dynamiska drivrutinen gör att öronsnäckorna kan leverera högkvalitativt ljud. Så förvänta dig att din musiktid är i toppklass.

Och med HD-mikrofonen blir omgivande ljud inte en skurk under ditt handsfree-samtal. Plus, den. 24 timmars speltid med den kompakta laddningen gör att den passar din långa enhet.

USP: Fullt justerbar och bekväm krok

Kolla in på AxumGear

# 2. Takter

Beats kan vara ditt första och rätta val som Bluetooth-hörlurar för dina iPhones. Med tanke på varumärket bakom den här produkten (den tas över av Apple) får du sinnesro. Mer än så erbjuder Beats utmärkta funktioner som 40 timmars batteritid, premiumuppspelning, akustik maximerar klarhet och balans.

Med det här trådlösa headsetet kan du ta samtal, styra din musik och aktivera Siri med multifunktionella öronkontroller. Om du inte vill använda Bluetooth-anläggningen kan du använda 3,5 mm RemoteTalk-kabel.

USP: Premium-uppspelning

Kolla in på Amazon

# 3. Sony WH1000XM3

Produkter från Sony är alltid av högsta kvalitet och de är också dyra. Denna Bluetooth-hörlur är inte annorlunda. Det är förstklassig produkt med högt pris, men kvalitet har alltid ett pris. Den har funktioner som snabb laddning och 30 timmars uppspelningstid. Med 40 mm polymerdrivrutiner för flytande kristaller kan ljudkvaliteten betecknas som inte här.

För att styra musik eller samtal finns det beröringskänsliga kontroller som kan användas. Även om dessa hörlurar inte är typiska öronsnäckor är brusreducering en av de bästa jämfört med andra hörlurar. Slutligen finns det två färgval - svart och silver.

USP: 40 mm polymerdrivrutiner för flytande kristaller

Kolla in på Amazon

# 4. Sennheiser

Sennheiser är ett av de kända varumärkena för Bluetooth-hörlurar. Med dessa headset kan du få exceptionell trådlös ljudkvalitet medan du lyssnar på ditt musikval. NoiseGard minskar ljudnivån för att förbättra din lyssnarupplevelse.

Intuitiv öronkopp hjälper dig att byta spår och ringa samtal via den integrerade mikrofonen. Du kan njuta av 19 timmars batteritid även när Bluetooth och NoiseGard är aktiverade.

USP: Intuitiv öronkopp

Kolla in på Amazon

# 5. Mpow

Mpows Bluetooth-hörlurar levereras med IPX7 svettbeständiga standarder. Dess nano-beläggning skyddar dina sporthörlurar effektivt från svett och vattenstänk. Eftersom det här är sportheadset kan du använda dem för löpning, jogging, vandring och andra träningsaktiviteter.

För bättre grepp över örat erbjuder Mpow krokar som sitter ordentligt över öronen. Oavsett hur hårt du tränar, kommer dessa hörlurar inte att skaka eller falla och ger dig ökad komfort och bärbarhet.

USP: snabb parning

Kolla in på Amazon

# 6. Otium

Otiums halsbanddesign gör hela skillnaden. När du inte vill använda hörlurarna tar du bara av dem från öronen och hänger runt halsen. Och när det ringer kan du sätta hörlurarna i öronen.

När batteriet är fulladdat kan du njuta av musik i åtta timmar. Senare kan du snabbt ladda hörlurarna som har en ljusindikering. Du kan kontrollera dess batteristatus på din iPhone när headsetet är ihopkopplat med din enhet.

USP: Stabil och tydlig röst

Kolla in på Amazon

# 7. Bluephonic

Bluephonic öronsnäckor levereras med senaste Bluetooth 5.0. De flesta öronsnäckorna använder också en platt högtalare och en annan för röst. I Bluephonic får du njuta av äkta 3D-ljud, oavsett om du ringer, tittar på en film eller spelar ett spel. Utöver det är en enorm 18 timmars batteritid ett stort plus.

Den har också funktioner som att vara svettbeständig, inbyggd mikrofon, smidig och bekväm passform och bakgrundsbrusreducering. Den enda nackdelen är att du inte har några färgalternativ.

USP: Svettningssäker, 18 timmars batteritid

Kolla in på Amazon

# 8. SoundPEATS

SoundPEATS Bluetooth-hörlurar är smala men levererar överlägsen ljudkvalitet. Lyssna på högkvalitativ video medan du tränar var som helst. Och när hörlurarna visar lågt batterinivå laddar du dem snabbt i en eller två timmar och fortsätter att använda dem de närmaste åtta timmarna.

När de inte används kommer de inbyggda magneterna att hålla de två bälgena fästa. Du kan bära dessa hörlurar runt halsen när du reser och när du får ett samtal, helt enkelt sätta knopparna i öronen.

USP: High-fidelity stereo

Kolla in på Amazon

# 9. Blackbay

Om små små öronproppar är något som du inte känner dig bekväm med, kan det här Blackbay-hörlurarna med fullörat vara det rätta valet. Du har friheten att använda den med blixtkabel (MFi-certifierad) eller den trådlösa Bluetooth-anslutningen. Knappar är lätt tillgängliga på hörlurarna för att ringa samtal eller ge instruktioner till Siri.

Den har en lång batteritid som låter dig njuta av din musikhunger i timmar. Hörlurarna är mjuka och mysiga och kommer inte att skada öronen även om du har den på i timmar. Det finns inga färgalternativ tillgängliga förutom svart och rött.

USP: Trådlöst och trådbundet anslutningsalternativ

Kolla in på Amazon

# 10. Bose SoundLink

Bonsalays hörlurar är inspirerade av Apple AirPods, eftersom du kan se designen och formen på dessa hörlurar. Produkten stöder inte bara musik och samtal utan berättar också antalet uppringare.

När du parar ihop enheten lyssnar du på ett intelligent engelskt ljud. Samma ljud hörs också när du slår på eller stänger av enheten och när hörlurarna behöver laddas.

USP: Anslut två enheter samtidigt

Kolla in på Amazon

BONUS

Kissral

Denna cashew-liknande knopp sitter bekvämt i dina öron och ger dig överlägsen bärkomfort. Kissrals Bluetooth-headset har 65 mah litiumbatteri, som ger åtta timmars samtalstid, sex timmars musiktid och 120 timmars standbytid.

Efter mycket forskning har Kissral gjort denna design med stora knappar som också ger dig en knapps kontroll över dina hörlurar. Kissral har använt CVC 6.0 bullerreduceringsteknik för att hålla externt buller i schack.

USP: Stor-knapp design

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Bluetooth-hörlurar behöver laddas med jämna mellanrum. Innan du hämtar någon från listan ovan, se till att du kontrollerar batterikapaciteten för den du vill köpa. Ljudkvalitet är en annan viktig faktor som bör påverka ditt köpbeslut.

Du kanske vill utforska:

 • Bästa VR-headset för iPhone
 • Trådlösa billaddare för iPhone
 • Bästa kraftbanker för iPhone
 • Bästa bilfästen för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found