Blogg

Lenmars Maven iPhone 6 batterifodral

Även om Apple har förbättrat batteriets livslängd avsevärt för sin senaste flaggskepp iPhone 6, har den inte nöjt många användare som önskar att deras iPhones ska få mycket bättre batterikraft. Ett antal iPhone 6-batterifodral har trängts ut på marknaden med den ökade möjligheten att ladda iPhone på en snabb tid. Det finns emellertid alltid utrymme för det bästa batterifodralet som kommer med out-of-the-box-konceptet.

Lenmars Maven iPhone 6 batterifodral strävar efter att ge din iPhone extra ström på en snabb tid. Gjord för att vara ett elegant batterifodral med funktionsrika tekniker som högtalarkanaler och mer batterikraft, det lovar att vara ett förstklassigt alternativ för din iPhone 6. Låt oss veta mer om det!

3000 mAh batteri erbjuder 110% extra effekt

Lenmars Maven med 3000 mAh batteri ger 110% extra ström till din iPhone. Detta batterifodral är utrustat för att inte bara ladda din iPhone snabbt utan ger också mer kraft att gå länge. Även om det inte finns något nytt angående 3000 mAh-batteriet eftersom det finns många andra batterifodral, gör dess förmåga att stärka din iPhone snabbt.

Detta batterifodral laddar sig själv med 2-amp hastighet. Om det här fallet är slut med ström behöver du inte bry dig mycket om att tanka det. Det är denna hastighet att snabbt öka sin kraft som sätter Maven framför vanliga batterifodral.

Högtalarkanaler för förbättrat högtalarljud

Det finns ett antal batterifodral som blir ett hinder för din iPhones högtalarljud. Som ett resultat kan du inte njuta av musik efter eget tycke och känner dig därför inte bra med batterifodralet. Med optimerade högtalarkanaler som detta fodral erbjuder kommer du att älska det mest förbättrade ljudet från iPhones högtalare.

Skärmskydd

Detta fodral har upphöjd läpp för att hålla skärmen på din iPhone helt skyddad. Den upphöjda läppen ser till att den känsliga skärmen på din iPhone har det bästa skyddet från grunden.

Lättanvänd teknik

Med laddning och synkroniseringsteknik ger detta fodral den välbehövliga bekvämligheten i laddningen av din iPhone. Ta bara bort topplocken och sätt din iPhone i den interna blixtkontakten och sätt på locket igen.

Maven har en strömbrytare samt en batteriindikator på baksidan av fodralet. Designad för att vara ett kvalitetsbatterifodral, det ser till att du inte har några besvär när du laddar din iPhone.

Erbjuder både stil och komfort

Detta fodral ser elegant ut och gör ett snyggt par med din iPhone. Bara en blick på dess utseende och du känner för att prova det. Så trevligt det verkar. Om både stil och komfort är det du letar efter, kommer det inte att göra dig besviken.

Det låter dig enkelt komma åt alla omkopplare och knappar. Du behöver inte möta några svårigheter när du använder den.

Pris: $ 99,99 [$ 82,77 (svart fodral) på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found