Blogg

Lås upp inaktiverad iPhone utan lösenord med Tenorshare 4uKey

För en tid sedan fick jag veta att ett tvåårigt kinesiskt barn spärrade en iPhone i 47 år efter att ha upprepat fel lösenord. Efter att ha stött på "iPhone är inaktiverad" och försök efter X timmar situationer på ett par gånger, var jag inte alls förvånad över att läsa de sensationella nyheterna som toppade listorna överallt - får alla att undra hur det hände!

För att förhindra obehörig åtkomst till min iPhone använder jag ett starkt lösenord. Och när jag luktar någon råtta byter jag omedelbart den befintliga och går efter ännu mer robusta lösenord. Även om jag lätt kan komma ihåg dem utan mycket ansträngning, finns det tillfällen då spöket "Glöm lösenorden" återvänder. Och för att rädda mig från att gå igenom en ganska lång process använder jag en smart iPhone-lösenordslåsare som "Tenorshare 4uKey." Därför fastnar jag aldrig i stillastånd; undrar hur man låser upp iPhone-lösenord utan att gå igenom en lång övning.

Tenorshare 4uKey Låter dig låsa upp inaktiverad iPhone utan lösenord

Så vad din iPhone är död eller helt låst? Bli av med det glömda lösenordet utan att svettas alls ...

4uKey är utformat för att vara ett super enkelt verktyg som fungerar effektivt för att låta dig ta bort lösenordet från din iPhone (inklusive iPhone X, iPhone 8/8 Plus). Processen innebär ingen långvarig lösning och kan göras med lätthet.

Det spelar ingen roll om du har ställt in en 4-siffrig anpassad numerisk kod eller 6-siffrigt alfanumeriskt lösenord, du kan bli av med lösenordet inklusive Touch ID och Face ID-information utan problem.

En annan viktig egenskap hos programvaran är möjligheten att perfekt rensa upp hela data. Därför kan ingen dataräddningsprogramvara inte hämta din personliga information. Din iPhone plågas av upprepade kraschar och kommer inte att återställas via iTunes? 4uKey kommer att vara till nytta för att återuppta din smartphone

När det gäller att leverera pålitlig prestanda är iPhone den bästa i branschen. Det är dock inte immun mot sjukdomar och påverkas inte av problem som upprepad krasch. I sådana situationer vägrar enheten att återställa i iTunes.

Men med detta lösenord borttagningsverktyg till ditt förfogande kommer du att kunna kringgå problemet enkelt. Med 4uKey kan du ladda ner den kompatibla IPSW-filen och installera den på din enhet även utan iTunes.

Hur låser du upp iPhone / iPad-lösenord med Tenorshare 4uKey

Steg 1. Först och främst, ladda ner och installera Tenorshare 4uKey [Windows | Mac] på din PC / Mac. Öppna sedan programvaran på din dator.

Steg 2. Nu måste du ansluta iPhone / iPad / iPod touch till datorn via USB-kabel.

Steg 3. När Tenorshare 4uKey har känt igen din enhet klickar du på Start för att ta bort iPhone-lösenordet.

Notera:

  • Det raderar hela data på din enhet. Se därför till att du har säkerhetskopian
  • Din iPhone kommer att uppdateras till den senaste iOS-versionen
  • Se till att din enhet har tillräckligt med ström (helst minst 50% laddning)

Steg 4. Därefter måste du ladda ner den senaste iOS-firmware.

Om du redan har firmwarepaketet på din dator, klicka på "Välj" för att lägga till firmware till Tenorshare 4uKey.

När firmware har laddats ned klickar du på "Lås upp nu" för att starta fabriksåterställning av iPhone utan lösenord.

Steg 5. Nästa gång måste du vänta en stund tills processen har slutförts. Se till att hålla enheten ansluten till din dator.

När processen är klar kan du ställa in din enhet som ny eller återställa den från den senaste säkerhetskopian.

Pris och tillgänglighet

4uKey är kompatibel med Mac och Windows och stöder iPhone X, 8 och 8 Plus som kör iOS 11 eller senare.

Ettårsprenumerationen på en Mac kostar 59,95 dollar. Medan familjepaketet för 2-5 Mac-datorer (livstidslicens, livstidsstöd / uppgradering) kostar 79,95 dollar, är den obegränsade licensen tillgänglig för 349,95 dollar (livstidslicens, livstidsstöd / uppgradering). Du får hela 50% rabatt på MacOS-versionen av programvaran.

4uKeys ettåriga prenumeration på Windows kostar $ 49,5. Familjpaketet kostar 69,95 dollar, livstidslicensen är tillgänglig för 349,95 dollar.

Domen:

4uKey är rätt på pengarna när det gäller att låta dig ta bort lösenord från din iOS-enhet utan bekymmer. Utöver att låsa upp lösenord kommer verktyget också till hands när din iPhone verkar vara helt nere och ut och vägrar att återställas via Apples mobilhanteringsverktyg.

Så om du inte vill att din enhet ska bli plågad av glömda lösenord eller vill ta tillbaka den till handling från de irriterande problemen som oväntad omstart utan att ta hjälp från iTunes, gå till Tenorshare 4uKey.

När det gäller pris tror jag att det är rätt placerat. Verktyget är tillgängligt för gratis testperiod också, så du kan titta på hur det fungerar innan du uppgraderar till proversionen.

Vad tycker du om den här appen? Dela dina tankar i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found