Blogg

Så här stänger du av Siri med ring / låsbrytare på iPhone och iPad

Siri är en smart virtuell assistent och med iOS 9; det har gått smartare. Vi har alla använt Siri-funktioner på ett eller annat sätt. Från att få vägbeskrivningar för att ställa in larm eller läsa ett e-postmeddelande använder vi Siri hela tiden. Min personliga favorit är att få vägbeskrivning till närmaste pizzeria, vad är ditt?

Den nya iPhone 6s-serien har "Alltid på" Siri-funktion, vilket innebär att Siri alltid lyssnar på vad du säger. Det finns tillfällen när du inte vill ha vokalassistenten men vill att Siri ska hjälpa dig med kommandon eller frågor du skjuter på den. Denna funktion är till nytta i många situationer som i filmen eller ett möte.

Denna funktion kan också styras av hårdvara; det är den tysta omkopplaren du har på din iPhone eller iPad. Det är väldigt enkelt att ställa in det via Inställningar, kolla bara guiden nedan för mer information.

Hur tystnar jag Siri med ringknappen på iPhone / iPad

Steg 1. Öppna appen Inställningar från startskärmen → Tryck på Allmänt. Steg 2. Tryck på Siri → Tryck på Röståterkoppling.

Steg 3. Klicka nu på " Kontroll med ringbrytare "; stängningsknappen kallas officiellt ringbrytare av Apple.

Avsluta inställningarna och nu kan du stänga av eller sätta på ljudet från Siri med mute-omkopplaren. Siri kommer att fortsätta fungera som tidigare, men utan sångassistenten; om mute-omkopplaren är PÅ. När du stänger av den kommer Siri att börja prata igen.

Vilka är några roliga svar från Siri på din iPhone eller iPad? Dela din erfarenhet med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter och Instagram.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found