Blogg

Letar du efter julklappsidéer? iPhone-appar som hjälper dig

Om det är jul är det mest begåvat. Om du är som jag har du absolut ingen aning om vad du ska köpa som gåvor den här säsongen. Inga bekymmer dock: massor av appar hjälper dig att hitta fantastiska presentidéer. Vissa av dem låter dig till och med hantera presentidéer, kostnader och uppgifter, så att du kommer ihåg vad du ska köpa när du ska köpa och för vem du ska köpa dessa gåvor.

Låt oss ta en titt på några av de populära och inte så populära appar som gör det gjort.

Bästa iPhone-appar för julklappsidéer

1. Elfster Secret Santa Generator

Bara om din kärleksfulla vän aldrig verkar få nog av Santa, kan det vara en smart idé att ge en Santa-generator. Elfster fungerar som en cool Santa-generator som kan ge mycket roligt till de festliga tiderna inklusive jul.

Dessutom kan du använda den här appen för att hantera en önskelista och presentshopping. Dessutom kommer du också att kunna lägga till streckkodsskanningar och till och med handla toppbutiker.

Men min favoritfunktion i den här appen är möjligheten att plocka vänner och lägga önskningar till deras anpassade listor. Åh ja, det låter mig också skjuta upp tungan-i-kind-kommentarer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Julkort - Fotoredigerare

Planerar du att dekorera dina foton och ge dem en känsla av jul? Xmas fotoredigerare har ett antal praktiska verktyg som låter dig pryda dina bilder.

Appen har över 50 snygga ramar så att du kan dekorera dina foton vackert. Du har flera fantastiska filter att välja mellan. Sa jag, det finns också flera fantastiska effekter som får dina bilder att se fantastiska ut? Dessutom är Xmas fotoredigerare kompatibel med engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: Gratis (1 månad premium xmas-effekter - 4,99 USD)

Ladda ner

3. Fancy

Fancy är inte den vanliga appen du skulle se eftersom den är en community-driven blogg. Till skillnad från de flesta andra vanliga e-butiker har Fancy ett unikt tillvägagångssätt; detta resulterar i att flera småskaliga återförsäljare och privatpersoner lägger ut mycket intressanta saker till försäljning. Naturligtvis hittar du flera unika och mycket kreativa saker till försäljning - de flesta av dem fantastiska presenter för säsongen. När du tittar närmare på kommer du att upptäcka att du blir beroende av det hela.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Julfryst byte

Delta i matchpusselspelet för att lysa upp din festtid. "Christmas Frozen Swap" är surrat med över 1200 extremt utmanande nivåer, inte bara för att testa din skicklighet utan också för att få massor av kul i ditt liv.

Snövärlden av julgranar, tomtens hattar och julklockor säkerställer att den roliga känslan aldrig tar slut. Du måste matcha de fantastiska julbitarna på chokladen för att fånga mycket söta choklad. Och ja, du kommer också att mata blomman med julbitar för att blomstra de underbara blommorna för semestern!

Pris: Gratis (Tiny Pack of Coins - $ 0,99)

Ladda ner

5. Santa Claus - Christmas Game

Under festtiden älskar vi alla att njuta av några roliga spel, eller hur? Och om du har en vän som gillar att spela lättsamma spel, kan den här vara perfekt som en gåva. Ja, du hörde det rätt!

Appen kommer med några riktigt fina julspel inklusive Santa Jump, Santa vs Snowman, Flappy Santa och mer. Utöver spel låter det dig också komma in i en konversation med jultomten och till och med få honom att dansa.

Inte bara det, du kan också skapa ett julkort för att skicka dina vänner. Och bara om du skulle kunna vinna Santa, kommer han också att ge dig några fantastiska gåvor. Så vad vill du mer?

Pris: Gratis (Köp hela spelet - $ 3,99)

Ladda ner

6. Giftagram: Gifting Made Easy

Det är aldrig lätt att hitta en perfekt present till din älskling. Men med Giftagram till ditt förfogande kan du omedelbart upptäcka gåvan som kan ge många leenden till dina nära och kära.

Du kan bläddra bland ett brett utbud av kategorier som teknik / prylar, godis / desserter, blommor / växter etc. enkelt handla de saker som dina ögon tycker är tilltalande. Med kontaktintegrationen skickar appen dig påminnelser för att hålla dig informerad om viktiga händelser. Dessutom säkerställer den personliga meddelandefunktionen att du håller kontakten med dina nära och kära.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. YouGotaGift

Kan du inte bestämma vilken gåva som skulle vara bra för din kärleksfulla vän? Tja, det vore bättre att ta en titt på alla de coola grejerna för att bestämma vilken som kan ge massor av leenden till honom / henne.

Appen levereras med en integrerad presentbutik, så att du kan utforska en mängd saker relaterade till elektronik, mode, sport, tillbehör, grooming och mer. Så du kan enkelt ta en titt på alla artiklar och välja de som passar perfekt efter din smak. Utöver allt låter YouGotaGift dig också skicka eGift-kort.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Listan över julklappar

Hantera din semestergåva som ett proffs med den här praktiska appen. Det erbjuder dig allt du behöver, från att skapa en lista över personer som du behöver för att få presenter till att lagra dina idéer och ta reda på budgetar.

Du kan spåra gåvor efter status som Idé, Behov att göra, Behov att köpa, Tillverkad, Köpt, Frakt, Mottagen, Inslagen, Skickad och presenterad Detta gör hela processen mindre stressande och hjälper dig att ha alla dina presentbehov på ett ställe.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. MyGiftster

MyGiftster är den officiella appen till Giftster.com som är en fantastisk webbplats för shoppinglistor, presentidéer och hantering av dem alla. Det är en enkel, elegant och intressant app. Det finns många funktioner, men till skillnad från många funktionsrika appar som är komplicerade är MyGiftster en enkel och riktigt rolig app att använda. Massor av sociala funktioner, delning av listor och massor av presentidéer gör det till en riktigt hälsosam app. Förutom allt detta är det en bra app för hantering av presenter och presentidéer.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Julbakgrunder

När du har massor av fantastiska bakgrunder saknar du aldrig coola idéer. Med den här appen kan du bläddra igenom den gigantiska julsamlingen och välja några härliga för att förbättra dina bilder.

Appen har ett antal iögonfallande ramar, som är utformade för att få bilder att se bedårande ut. Du kan välja mellan flera underbara effekter som gråskala, nyans, kontrast och mer för att prettifiera dina bilder. Och ja, du har också många färgeffekter att leka med!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilka appar har du laddat ner på din iPhone och iPad? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren.

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Bästa Halloween-appar för iPhone
  • Julappar
  • Alla hjärtans dag-appar
  • Bästa tekniska julklappar för barn i alla åldrar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found