Blogg

Bästa fitnesstillbehör som iPhone-användare måste köpa 2021

Att hålla sig i form och frisk är den öppna hemligheten att leva ett långt och lyckligt liv. Således måste vi göra vårt yttersta för att stärka konditionen och hålla den för evigt vid liv så att sjukdom aldrig tar bort leende från vårt underbara liv. Som fitnessälskare utnyttjar jag iPhone-tillbehör som kan hjälpa mig att hålla reda på olika aktiviteter och brända kalorier. Dessutom använder jag dem också för att inte bara förbättra hela upplevelsen utan också hålla mig laddad.

Fitnesstillbehör för iPhone-användare

Från vad jag har upplevt är det här de bästa iPhone-träningstillbehören för dem som vill förbli hala och hjärtliga. Ta en snabb körning direkt för att utforska samlingen!

# 1. äpple klocka

Apple Watch är det bästa tillbehöret för iPhone. Oavsett om du vill ha en elegant förlängning av din iPhone eller vill ha en överlägsen träningsenhet, kan smartwatchen leva upp till dina förväntningar.

Funktioner som EKG, falldetektering och aktivitetsspårning gör Apple Watch till den mest avancerade bärbara enheten. Du kan också använda den för att få höjda och låga hjärtfrekvensvarningar.

Med smartwatchen kan du ringa samtal och skicka snabbmeddelanden. Dessutom kan du navigera genom dina spellistor och streama Apple Music direkt på din smartwatch.

Kolla in på Apple

# 2. Trianium Armtrek Pro

När du pratar om ett viktigt fitnesstillbehör för iPhone kommer ett armband omedelbart in i bilden. Om du inte vill missa viktiga samtal eller meddelanden under din rigorösa övning skulle det vara en praktisk tillgång för dig.

Trianium har introducerat ett armband av hög kvalitet som heter "Armtrek Pro." Den är gjord av mjukt och stretchigt neoprenmaterial. Dessutom är den vattentålig och har en liten ficka så att du kan förvara nycklar.

Tack vare det justerbara kardborrebandet med flera slitsar, kan Armtrek Pro bekvämt passa armstorlekar upp till 14 tum.

USP: Justerbar kardborre med flera slitsar

Kolla in på Amazon

Utforska mer:

  • Bästa iPhone Xs armband
  • Bästa iPhone Xs Max Armband
  • Bästa iPhone XR-armband

# 3. BeatsX

Jag gillar att lyssna på musik medan jag joggar eller tränar. Det motiverar mig typ att sätta mina 100%.

BeatsX är en sportig design och är en av de finaste Bluetooth-hörlurarna. Med de mjuka öronsnäckorna passar de bekvämt i örat.

Tack vare den mycket märkbara ljudkvaliteten kan BeatsX krydda din musiktid. Dessutom levererar hörlurarna upp till åtta timmars speltid och kan gå upp till två timmar efter bara fem minuters laddning.

USP: Imponerande sportig design

Kolla in på Amazon

För fler alternativ, kolla in nedanstående sammanfattning:

  • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone

# 4. Fitbit Charge 3

Om du vill få en förstklassig fitnessaktivitetsspårare, kom ihåg Fitbit Charge 3. Den har en trendig design och fungerar effektivt för att spåra de förbrända kalorierna och hjärtfrekvensen.

Du kan använda den för att övervaka mer än 15 övningar som yoga, cykling, simning, löpning och mer. Den övervakar din sömn effektivt och erbjuder också personlig vägledning.

Laddning 3 är simningssäker och tål vatten upp till 50 meter. En anmärkningsvärd kvalitet hos denna fitnessspårare är den sju dagars batteritiden. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ladda den för ofta.

USP: Vattentålig upp till 50 meter

Kolla in på Amazon

# 5. Withings trådlösa blodtrycksmätare

Withings är ett känt namn när det gäller hälsotillbehör och det här är ett av deras ledande tillbehör för iPhone. Smart blodtrycksmätare mäter din puls och spårar den under en tidsperiod.

Dess Health Mate-app (tillgänglig för både iOS och Android) visar färgkodade resultat. Du kan dela dina resultat och till och med skicka dem till din läkare. Dessutom ger appen också användbara råd som hjälper dig att övervaka blodtrycket korrekt.

USP: Exakta resultat

Kolla in på Amazon

# 6. Scosche RHYTHM +

Scoshes RHYTHM + är en ganska bra hjärtmonitor. Det som gör att denna app sticker ut är stödet för ett antal hälso- och fitnessappar som digifit, run keeper, mapmyfitness, Strava och mer. Som ett resultat kan du använda den för att inte bara övervaka din körning utan också många andra viktiga saker.

RHYTHM + är IP67 vattentät vilket gör det tillräckligt bra för att du ska kunna simma. Den mjuka och stretchiga konstruktionen gör att du känner dig bekväm när du bär den. Dessutom kan du välja det här armbandet i sju pulserande färger.

USP: Kompatibel med många hälso- och fitnessappar

Kolla in på Amazon

# 7. Roam Co-Pilot Bike Mount

Ett cykelfäste är en av mina favoritillbehör. När jag är ute och åker, ser jag till att använda den för smidig navigering.

Roam har introducerat ett mycket märkbart cykelfäste som heter Co-Pilot. Det låter dig montera din smartphone säkert på styret.

Tack vare det hårda plasthandtaget i kombination med silikonnätet håller det din enhet stabil. Dessutom garanterar 360-gradersrotationen att du inte har några problem att placera enheten i önskad riktning.

USP: Starkt silikonnät

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Må du förbli på toppen av din träning ...

Nu när du har dina favoritaccessoarer, gör det mesta av dem för att kasta en massa pounds och bli bättre. Men innan du förbinder dig till en strikt regel, låt mig veta dina toppval och föreslå också de som är värda att inkluderas i ovanstående sortiment.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Hur man använder Apple Watch Time to Walk på Apple Fitness +
  • Sleep Tracking-appar för iPhone och iPad
  • Bästa Yoga-appar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för stresskiller för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found