Blogg

iDoctor för Mac: Ta bort skräp, optimera prestanda, skydda din Mac

Jämfört med Windows PC är Mac i allmänhet säkrare och kompetent. Det är dock inte helt immun mot sjukdomar precis som alla andra konstgjorda produkter. Om det inte tas om hand ordentligt kan Mac inte leverera varorna. För att vara mer exakt matchar dess prestanda inte det rykte det är känt för.

Även om du enkelt kan erbjuda grundläggande vård till din Mac och förhindra onödiga filer från att göra livet svårt, kan du behöva ge din dator särskild behandling om kompromisslös säkerhet för dina känsliga data och högsta prestanda är högst upp på din agenda.

iDoctor Performance and Security Enhancement Software för Mac

Möt iDoctor som lovar att vara en superhändig första hjälpen-kit för din Mac. Med flera imponerande funktioner som möjligheten att enormt förstärka datorns prestanda, erbjuda önskad skärm för dina data, är den gjord för att vara en exceptionellt hjälpsam personlig assistent. Efter att ha provat i nästan en vecka, här är jag redo att dela min recension med dig ...

Skydda din Mac från hot

iDoctor tillhandahåller inte bara säker surfning utan också stöldspårarskydd som säkerställer att din Mac har den skydd som behövs för att hålla hot i avstånd. Oavsett om din dator är online eller offline förblir din känsliga information säker.

I kölvattnet av häpnadsväckande cyberbrott och hacking är det absolut nödvändigt att erbjuda den nödvändiga skölden till dina data. Om du vill ha mer försvar för din konfidentiella information kommer det att göra ett lovvärt jobb att tillhandahålla oklanderlig säkerhet.

Återställ borttagna filer

Om du någonsin raderar dina viktiga filer av misstag behöver du inte oroa dig för att förlora dem. Det låter dig återställa dina raderade filer med önskad bekvämlighet.

Jag uppskattar verkligen den här funktionen eftersom den låter dig leva upp dina förlorade filer utan smärta alls. Med andra ord, det ger dig försäkran om att alla dina saker (även om du har blivit av med dem) är helt säkra.

Bli snabbt av med skräp / överflödiga filer för att hämta mer lagringsutrymme på din Mac

iDoctor har "App Uninstaller" som låter dig rensa upp onödiga appar, relaterad cache, inställningar och loggar. Det finns verktyget "Snabbrengöring" som är utrustat för att ta bort överflödiga filer på ett säkert sätt.

Det finns också "Duplicates Cleaner" som skannar din Mac för onödiga filkopior som du kan bli av med för att hämta mer utrymme på din dator.

Diskmonitor visar hårddiskanvändning. Det ger dig verklig insikt om hur utrymme används på din dator.

Förbättrar din Macs prestanda

Det låter dig spåra din Macs hälsa för att ha rätt perspektiv på var din dator står baserat på prestanda och vad du exakt kan göra för att få ut det bästa av det. Det är en mycket användbar funktion som kan förbättra prestandan på din Mac.

Vill du att din Mac ska starta upp lite snabbare? Välj bara de objekt du vill starta under start och lämna resten för det här verktyget för att få jobbet gjort åt dig.

Prenumerationsplaner

Beroende på ditt behov eller bekvämlighet kan du välja rätt plan för din Mac. Medan den grundläggande månadsplanen är tillgänglig för $ 10,90, kommer premium 12-månadersplanen till $ 71,88. Standard 6-månaders planen kostar 46,14 $, medan premium 24-månadersplanen är tillgänglig för 95,76 $.

Avslutar!

iDoctor är ett mycket effektivt verktyg som erbjuder nödvändig vård, fullständig skydd mot hot, håller din känsliga information skyddad och viktigast; ökar prestandan på din Mac. Dessutom ger supporten dygnet runt hela tiden den perfekta hjälpen du vill lösa alla envisa problem.

Under hela testet hittade jag iDoctor upp till uppgiften. Det levererade varorna utan kompromisser. Inte överraskande har min Mac börjat fungera smidigare än någonsin tidigare. Med detta sagt, allt kokar ner till din prioritet. Om du har råd att gå med prenumerationsplanen är det enkelt en av de bästa tillgångarna för din dator.

Besök här för mer information.

Vad tycker du om iDoctor? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

Du kanske vill läsa AweEraser för Mac - ta bort filer permanent och göra dem oåtervinnbara!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found