Blogg

Bästa Bluetooth-hörlurar för iPhone 7 och 7 Plus 2021

Med hörlursuttaget som en historia av iPhone har trådlösa hörlurar blivit timmen. Även om iPhone 7/7 Plus Lightning-hörlurar också har kommit in i striden, kanske de inte är lika lättsamma som trådlösa headset. Vad tror du? Med tanke på önskan att ha de bästa trådlösa Bluetooth-hörlurarna iPhone 7 och iPhone 7 Plus har vi strävat efter att göra en bedårande lista över de finaste trådlösa hörlurarna. Med exceptionell ljudkvalitet och enormt välkomnande design har de varit redo att ta dig till dansgolvet när och var du än är.

1. TREBLAB xGo Truly Wireless

Tack vare Bluetooth 5.0 fungerar TREBLAB xGo sömlöst även i en rad av 33 fot. Den ergonomiska designen och de anpassningsbara öronpropparna i silikon ger en bekväm men ändå tät passform. Gör det till en perfekt följeslagare för när du är på väg ut eller bara stannar kvar.

Med 3 timmars nonstop-speltid och ytterligare 12 timmar från det bärbara fodralet i lättare storlek håller xGo dig igång hela dagen. Tillsammans med en balanserad tonalitet och djup bas möjliggör öronsnäckorna också att ta samtal, aktivera Siri, spela eller pausa musik med en multifunktionsknapp.

USP: Upp till 15 timmars speltid

Kolla in på Amazon

2. SENSO svettbeständiga öronsnäckor

Hur kan du ta ögonen från hörlurarna som har fått fyra stjärnor av mer än 27 700 kundrecensioner? SENSO har alla de kvaliteter du kan förvänta dig av de bästa Bluetooth-hörlurarna.

Men den som har fått mig att vilja SENSO är den imponerande sportiga designen. Med öronkroksdesignen passar hörlurarna snyggt och faller inte av. Dessutom känns silikonöronsnäckorna ganska bekväma så att du tycker om att bära dem länge.

Upp till åtta timmars batterilivslängd gör det väl anpassat för spännande musiktid. Dessutom kan du välja SENSO i tre snygga färger som blå, grå och röd.

USP: Öronkroksdesign

Kolla in på Amazon

3. MultiTed sport- och gymvänligt

Om du är en idrottsman eller en träningsfreak är de här hörlurarna perfekt för dig. Det faller aldrig ur öronen, har enastående brusreducering och viktigast av allt är att ljudkvaliteten är kristallklar. Njut av beats medan du springer, lyfter vikter eller tränar sport, den här trådlösa hörlurarna kommer att vara med dig hela tiden.

Dessa är bekväma att bära i timmar, och batteriet stöder också upp till 10 timmars uppspelningstid. Det är något på den högre prisskalan, men produktens kvalitet är värt pengarna.

USP: Komfortpassning

Kolla in på Amazon

4. Mixcder mångsidigt trådlöst headset

Packad med 40 mm Deluxe-drivrutiner, är Mixcder HD901 trådlös Bluetooth-hörlurar skicklig att leverera fantastiskt ljud. Den kraftfulla basen tillsammans med diskantdjupet gör musiken till en ren glädje. Dessutom stöder hörlurarna även TF-kort och 3,5 mm AUX-kabel för en allomfattande lyssningsupplevelse.

Den ergonomiska och vikbara designen ger önskad bekvämlighet. Bara 5,0 oz, det rymmer avancerade minnesprotein-öronkoppar, svampfyllmedel och hudstruktur som ger en lätt, mjuk och bekväm användning.

USP: Stöder trådbunden och trådlös lyssnande

Kolla in på Amazon

5. iJoy-hopfällbara hörlurar

iJoy har hörlurar över örat som är användbara för att titta på filmer hemma eller på kontoret. Även om den har en brusreduceringsmekanism, är hörlurarna inte så effektiva. Så länge ljudkvaliteten berörs har den djup bas tillsammans med tydligt ljud. Eftersom det är över hörlurarna, oavsett hur länge du bär det, kommer det inte att skada.

Det är en matt yta och utseendet är ganska elegant även om det vilar i viloläge på skrivbordet. Dessutom finns det åtta olika färgalternativ som passar ditt skrivbord eller din iPhone.

USP: Bra ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

6. TaoTronics magnetiska öronproppar

Jag tycker att "TaoTronics" är ett ganska bra alternativ. Den har en ergonomisk design som gör att hörlurarna passar perfekt i öronen. Den är ganska lätt och har inbäddade magneter. Därför kan du fästa hörlurarna när de inte används.

Med aptX-codec erbjuder Bluetooth-hörlurarna fantastiskt ljud. Upp till fem timmars speltid är bra för regelbunden användning. Och det senaste brusreducerande systemet tillåter inte bakgrundsbrus att störa ditt handsfree-samtal.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

7. Hussar Magicbuds

Det vore lugnt att inte ge "Hussar Magicbuds" ett seriöst blick. Hörlurarnas höjdpunkt är den eleganta designen. På grund av den mjuka silikonytan har du önskad komfort när du bär hörlurarna.

Drivs av APTX-teknik, erbjuder Hussar förstklassig ljudkvalitet. Med flerpunktssystemet kan du ansluta hörlurarna med två iPhones samtidigt. Dessutom gör de nio timmars speltid det till en utmärkt tillgång för en utökad musikperiod.

USP: APTX-teknik

Kolla in på Amazon

8. ELECITIZON Comfort Fit

ELECITIZON Bluetooth-hörlurar har fått den utmärkta HD-ljudkvaliteten och är beredda att leva upp till din musikupplevelse. Med den snygga passformen lossnar inte öronsnäckorna även när du är högst upp i träningen. Det bästa är att den är IPX7-certifierad, vilket gör den till en perfekt följeslagare när du njuter av regnet.

Förutom det har den trådlösa hörlurarna CVC-tekniken som har expertis för att minska buller. Den inbyggda mikrofonen är otroligt tydlig i samtal. De högkvalitativa materialen hjälper det att lätt överleva slitage.

USP: IPX7-certifierad

Kolla in på Amazon

9. COWIN aktiva brusreducerande hörlurar

Cowin är ännu en hörlurar med aktiv brusreducering. Den har massiva 30 timmars uppspelningstid tillsammans med proteinöronplattor som inte gör ont så länge. Förutom musik har den också en inbyggd mikrofon som du kan använda för att ringa eller ta emot telefonsamtal.

Ljudkvaliteten är kristallklar tillsammans med djup bas för att känna varje bit av slag. Slutligen finns det fem ljusa och solida färger tillgängliga för att passa din personlighet.

USP: Inbyggd mikrofon för att ringa eller ta emot samtal

Kolla in på Amazon

10. Mpow Långvariga öronproppar

Mpow har täckt dig med alla väsentliga funktioner. Med nano-beläggningsbehandling är den utformad för att vara helt svettbeständig. Och IPX7 vattentäta betyg ger dig licens att njuta av musik medan du har bollen i poolen.

Tack vare den bekväma in-ear-designen håller den sig inne. Den inbyggda HD-mikrofonen är fantastisk för samtal. Förutom funktioner passar den förbättrade designen perfekt i öronen. Slutligen finns det också många färgalternativ.

USP: Nano-beläggningsbehandling

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Så vilka Bluetooth-öronsnäckor väljer du för att liva upp din musikupplevelse. Med så många utmärkta utmanare har du ett stort problem. Med den ergonomiska designen och den märkbara ljudkvaliteten har dessa hörlurar varit redo att göra din musiktid mer spännande.

Jag skulle vara glad om du föreslår namnen på några högkvalitativa hörlurar som är värda att inkludera i den här listan. Dela gärna dina åsikter och låt oss veta din feedback.

Du kanske vill bläddra igenom den här exklusiva listan:

  • Bästa AirPods-alternativ
  • Bästa iPhone 7/7 Plus bilfästen
  • Bästa iPhone 7/7 Plus kraftbanker
  • Mixcder ShareMe Pro Bluetooth-hörlurar för iPhone 7/7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found