Blogg

Så här streamer du Spotify, Pandora och SoundCloud till HomePod

Domen är ute! HomePod har det bästa ljudet och är fullt kapabelt att störta Amazon Echos numero uno-status. Men det betyder inte att Apples smarta högtalare inte har någon nackdel. För närvarande är den enda musiktjänsten du kan styra med din röst Apple Music. Och för att strömma Spotify, Pandora, SoundCloud eller vilken musikapp som helst till HomePod måste du använda AirPlay.

Lyckligtvis är strålande musik från iPhone till HomePod döden enkel. Och om du har använt det för att strömma ljud eller video trådlöst kanske du redan är ganska medveten om det. Läs vidare för att ta reda på hur du AirPlay kan spela någon musikströmningsapp till HomePod.

Hur AirPlay Tredjeparts musikströmmingsapp till HomePod

Innan du börjar, se till att aktivera Bluetooth på din iOS-enhet. Inställningar → Bluetooth. Alternativt sveper du uppåt från botten av skärmen för att få fram Kontrollcenter. (På iPhone X sveper du ner från skärmens övre högra hörn för att komma åt Kontrollcenter.) Tryck sedan på Bluetooth-knappen för att slå på den. Se till att din iOS-enhet är ansluten till Wi-Fi.

Steg 1. Först och främst, svep uppåt från botten för att öppna  Control Center. På iPhone X sveper du ner från det övre högra hörnet på iPhone X för att komma åt CC.

Steg 2. Välj nu ikon för ljudalternativ  i det övre högra hörnet på  kontrollpanelen Nu spelas.

Steg 3. Klicka sedan på din  HomePod .

Voila! Njut av musiken i sin fullvärdiga form.

Hur man slutar strömma musiktjänster från tredje part på HomePod

När du väl har haft en lång körning med din favoritmusikapp från tredje part och inte vill strömma den till den smarta högtalaren kan du enkelt stoppa den.

Steg 1. Ta upp Control Center på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka nu på  ljudalternativsknappen  i det övre högra hörnet på  kontrollpanelen Nu spelas.

Steg 3. Därefter måste du trycka på din  HomePod.

Det är klart!

Nu återgår musiken till din iPhone. Om du vill fortsätta jamma, dra full nytta av Apple Music för att strömma musik direkt på den röstbaserade högtalaren.

Säg vad du tycker:

Enligt den senaste rapporten har Apple Music för närvarande 36 miljoner betalande abonnenter runt om i världen jämfört med 70 miljoner abonnenter på Spotify.

Teknikjätten har bekräftat att dess musikstreamingtjänst växer snabbare än Spotify i USA. Företaget har vidare lagt till att det snart skulle kunna komma över tjänsten i popularitet i landet.

Även om jag är ganska nöjd med Apples musiktjänst, skulle jag vara riktigt glad om företaget tillät direkt att strömma till och med tredjepartsmusikappar till den röstaktiverade högtalaren. Vad tycker du om det?

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Allt du kanske vill veta om HomePod
  • Så här ställer du in HomePod
  • Skapa musikgrupp med flera rum i Alexa-appen
  • Hur man skapar spellistamappar på Spotify
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found