Blogg

Bästa föräldrakontrollsprogramvara för Mac 2021

Internet har många saker rätt, men det är inte alltid åldersanpassat eller säkert för dina små. Barn i dessa dagar blir alltmer tekniskt kunniga, och det är inte tillräckligt att bara övervaka deras skärmtid. Vi behöver något mer omfattande, till exempel programvara för föräldrakontroll för Mac. Denna programvara kan förhindra att ditt barn snubblar över eller bläddrar i känsligt innehåll. Och det handlar inte bara om att övervaka deras online-aktivitet; Vi måste också skydda dem mot nätmobbning och andra sådana saker. Tack och lov kan dessa programvarustycken minska bördan och förenkla saker för föräldrar.

1. Qustodio

Qustodio är ärligt talat den bästa och rekommenderade programvaran. Med en ökning av enheter som används av barn kan föräldrar inte övervaka varje sekund som deras barn spenderar på internet. Det är där Qustodio går in.

Denna programvara blockerar pornografiskt och explicit innehåll från ditt barns enheter, även om de söker efter något i ett privat surfläge. Den spårar också tiden som spenderas på sociala medier och spel; och sätter också en tidsgräns för deras surfning och internet i allmänhet. Men en viktig funktion i denna programvara är att den möjliggör platsspårning över alla dina barns enheter och också har en panik-knapp som barnet kan använda i alarmerande situationer.

Pris: 39,95 $

Ladda ner

2. Kaspersky Safe Kids

Kaspersky har bevisat sin trovärdighet gång på gång med sina cybersäkerhetsprogram och mobilappar. Dess föräldrakontrollsprogram för Mac har också utmärkta uppgifter. Denna programvara skyddar inte bara dina barn i den virtuella världen utan den tar också hand om dem i den verkliga världen.

Med GPS-spårning kan du ställa in en säker zon för dina barn, och varje gång de går ut ur den zonen får du ett meddelande. Inte bara det, men du kommer också att få ett meddelande om ditt barns enhet har slut på batteri så att du kan påminna dem om att ansluta sina enheter.

Tillsammans med dessa fantastiska funktioner styr programvaran också ditt barns internetanvändning och övervakar deras aktiviteter på nätet.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

3. Norton Family Premier

Prisbelönt programvara för föräldrakontroll för Mac, Norton gör webben mycket säkrare för dina små. Det håller dem borta från olämpliga webbplatser, innehåll och rovdjur online. Tillsammans med tid och webbövervakning spårar Nortan också deras sökning, sociala nätverk och videor.

Programvaran skickar en e-postvarning till dig när ditt barn försöker besöka en blockerad webbplats eller söka efter blockerat innehåll. Du kommer också att få veckovis / månadsrapporter med korta aktivitetsspår under den perioden.

Pris: $ 49,99

Ladda ner

4. Net Nanny Monitoring Software för Mac

Precis som namnet antyder är Net Nanny faktiskt som en virtuell barnbarn för dina barn som kommer att övervaka ditt barns onlineaktiviteter för dina räkning. Net Nanny är en av de mest betrodda programvarorna för föräldrakontroll för Mac- och Apple-enheter. Du kan länka den till alla dina enheter och vara säker på ditt barns online-säkerhet.

Det förhindrar att ditt barn exponeras för olämpligt innehåll i realtid tillsammans med sökfilter och webbplats- och appblockerare. Ställ in en skärmtimer för dina barn så att de inte överskrider internetanvändningen.

Pris: $ 39,99

Ladda ner

5. Bark

Bark övervakar totalt över 40 tjänster och appar på olika plattformar och ger dig automatiska varningar på e-post och text när Barks algoritmer upptäcker potentiella risker, som tecken på nätmobbning, depression, online-rovdjur, vuxeninnehåll och mer. Dess algoritmer övervakar fyra gånger mer än någon annan liknande app.

Programvaran eliminerar föräldrarnas behov av att leta igenom sina barns varje inlägg och text eller spendera timmar på att titta på barnets telefon eller diskutera med dem. Du vet att det inte är möjligt eller möjligt att läsa varje text av ditt barn. Så det är här Bark kommer in. Det har skapats i samarbete med barnpsykologer, ungdomsrådgivare, experter på digitala medier och brottsbekämpare.

Bark ser till att dina barn skyddas och familjen är säker. Obegränsade barn, tjugofyra-sju övervakning, obegränsad aktivitet gör denna prisvärda tjänst värt att prova.

Pris: $ 9 per månad för hela familjen

Ladda ner

6. FamiSafe föräldrakontrollsprogram

Denna programvara för föräldrakontroll har alla standardverktyg för att skydda dina barn, som att ställa in tidsgränser och blockera olämpligt innehåll. Det kan också känna igen och filtrera bort potentiellt olämpliga bilder och textmeddelanden.

Vidare kan du övervaka ditt barns vistelseort med GPS och geofencing. Blockera appar och spel som du inte vill att ditt barn ska spela och använd funktionen Smart Schedule för att ställa in olika åtkomstplaner. Det är ett utmärkt val för att hantera ditt barns skärmtid och innehållskonsumtion.

Pris: $ 9,99 / månad

Ladda ner

7. KidInspector-programvara för Mac-övervakning

Namnet säger allt och tillåter mig att tillägga att den här är en strikt inspektör. Alla besökta webbplatser, sökfrågor, sociala medier, tangenttryckningar och appanvändning loggas. Föräldrar kan se den insamlade informationen via text, diagram och skärmdumpar.

Tack vare funktionen Live Viewing är ditt barns skärm tillgänglig för dig när som helst. Webbkameran och mikrofonen blir verktyg för ett personligt hemövervakningssystem.

Du kan också programmera inspelningen så att den börjar med en viss åtgärd eller tid. Alla skärmdumpar och inspelningar delas över ett personligt KidInspector-konto på en säker molnserver.

Pris: $ 59 / år för en dator

Ladda ner

8. Mobicip - Bäst för icke-tekniskt kunniga föräldrar

En välkänd och rekommenderad föräldrakontrollapp för Mac. Mobicip skyddar dina barn från Internetens konstiga värld. Det säkerställer också att barnets privata data inte delas bara med vårdnadshavarna och inte till någon app från tredje part.

En avancerad internetfiltrering säkerställer att endast åldersanpassat innehåll levereras till användaren. Mobicip ger föräldrar tillgång till alla enheter i familjen. De kan ställa in skärmtid, låsa / låsa upp enheter, begränsa åtkomsten till vissa appar, spel och sociala medier.

Location Tracker låter dem spåra sitt barn eller en förlorad enhet när som helst och var som helst. Och tack vare ett föräldravänligt gränssnitt kan allt detta och mer göras.

Pris: $ 49,99 / år för 5 enheter

Ladda ner

9. PureSight föräldrakontrollsprogram

När det gäller internet måste föräldrar hålla ett öga på sina barn. PureSight hjälper föräldrar att göra just detta enkelt och effektivt. Det är värd för ett brett utbud av funktioner som utegångsförbud mot internet, cybermobbning, övervakad fildelning, manipuleringsresistent, föräldraportal etc.

PureSight följer ditt barns onlineaktivitet och skickar detaljerade rapporter till föräldrar om detsamma. Om ett potentiellt farligt eller misstänkt beteende upptäcks kommer vårdnadshavarna att få varningar i realtid. Användarvänliga installations- och hanteringsinställningar underlättar även för icke-tekniskt kunniga föräldrar.

Pris: $ 5,99 / månad för tre enheter med flera enheter

Ladda ner

10. 1Fokus: Blockering av appar och webbplatser

Även om det inte är en barnspecifik app, gör den här ett ganska anständigt jobb för att blockera oönskade appar och webbplatser. Perfekt för icke-helikopterföräldrar som inte vill övervaka varje steg och bara skydda sina barn från visst innehåll.

Dessutom är appen perfekt för fördröjare, oavsett om det är barn, tonåring eller förälder. Applikationen kan blockera webbplatser i Safari, Google Chrome, Opera och Brave. I synnerhet kan du också välja att blockera specifika delar av webbplatsen också.

Blockera internetåtkomst genom att blockera alla webbläsare eller schemalägg flera blockeringssessioner i förväg.

Pris: $ 1,99 / månad

Ladda ner

Låt det finnas mer inspirerande innehåll !!

Det var listan över alla programvarustycken som du kunde använda för att övervaka ditt barns internetanvändning. Småbarn är ganska intryckbara, och rätt blandning av underhållande, pedagogiskt och inspirerande innehåll är ett måste för dem. Programvarupaket för föräldrakontroll som listas ovan kan hantera detta jobb med finess; allt du behöver göra är att instruera dem. Låt mig veta i kommentarerna nedan om du har valt ditt program ännu.

Du kanske vill ta en titt på:

  • Bästa Mac Cleaner-appar och programvara
  • Bästa Mac Data Recovery Software
  • Den bästa videoredigeringsprogramvaran för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found