Blogg

Så här synkroniserar du Safari iCloud History från Mac OS X

iCloud är en av de mest pålitliga plattformarna för Apple-användare att lagra viktig information online. Var det en MacBook, iPad eller iPhone, det finns många som vill ha en säkerhetskopia av varje källa som surfar på Internet med Safari-webbläsaren.

På de flesta Apple-enheter synkroniseras historiken automatiskt på alla enheter. Du behöver inte göra mycket för att säkerhetskopiera informationen på din iCloud-lagring. Se bara till att alla enheter använder ett enda Apple-ID så att data kan synkroniseras utan några avbrott.

Synkroniseras iCloud History hela tiden?

Svaret är ja. Eftersom de flesta av mina enheter är anslutna till Internet med ett enda Apple-ID och när jag inte är online är alla enheter frånkopplade. Så i mitt fall synkroniseras historiken perfekt hela tiden.

Men när det gäller normala användare är jag säker på att det inte är fallet. Och det är helt uppenbart att du inte håller alla dina enheter anslutna till Internet hela tiden. Detta kommer säkert inte att synkronisera all data till andra enheter förutom Mac book. När du surfar på din Mac-bok kommer den inte att synkronisera data till iPhone eller iPad om de inte är anslutna till Internet.

Så frågan uppstår här är hur man manuellt eller med våld synkroniserar safari iCloud-historik från Mac OS X till alla andra enheter även om de inte är online? Oroa dig inte; Vi har kommit med ett enkelt tips som manuellt synkroniserar Safari iCloud-historiken från Mac OS X.

Hur man tvingar synkronisera Safari iCloud History från Mac OS X

Steg 1. Öppna safari-webbläsaren på Mac.

Steg 2. Se till att "Felsökningsmenyn" har aktiverats.

Steg 3. Klicka bara på felsökningsmenyn.

Steg 4. I felsökningsmenyn väljer du alternativet "Synkronisera iCloud-historik" längst ner i listan.

Det är allt!

Det är väldigt enkelt, vänta bara en minut och du är klar med att synkronisera iCloud-historiken från Mac. Jag hoppas att du nu kan synkronisera iCloud-historiken för Safari från Mac OS X till andra Apple-enheter också.

Obs! Tänk på att den raderade historiken inte kommer att synkroniseras och tas bort samtidigt från alla enheter med samma Apple-ID. Processen inleddes från Safari på Mac men kan köras på iOS.

Dela din feedback i kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found