Blogg

Bästa iPhone Xs Max trådlösa laddningsfodral 2021

Inte alla fall som finns tillgängliga på marknaden fungerar med trådlösa laddare. Det betyder att du måste ta bort det inkompatibla skalet någonsin när du vill smörja din iPhone Xs Max trådlöst. Jag tror inte att många av er skulle vilja ta den här smärtsamma vägen. Det är därför det är lämpligt att ha en av de bästa trådlösa laddningsfodral för iPhone Xs Max. (Vill ha en för dina Xs, gå hit.) Jag har försökt att välja fall från olika kategorier så att du kan få rätt passform. Från det fantastiska genomskinliga omslaget till premiumläderfodralet, nedanstående kollektion kan hjälpa dig att upptäcka önskad kostym för din Max!

1. totallee

Jag är ett fan av totallees fall eftersom de har en exceptionellt snygg profil. Med bara 0,02 tum tjocklek; dessa omslag gör en strålande matchning med din phablet.

Tack vare det halkfria greppet känns hudväskan snygg. Kameraringen fungerar på ett tillförlitligt sätt för att förhindra att repor skadar dubbla kameran.

De taktila knapparna och de exakta utskärningarna ger fodralet ett snyggt utseende. Dessutom har du åtta vackra färger att välja mellan: jet svart, mörkgrå och mer.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

2. Spigen Ultra Hybrid

Om det är uppvisningstiden är Spigen Ultra Hybrid vägen att gå. Flagga en kristallklar profil; det här skyddet säkerställer att ditt odjur har licens att spänningen.

Den flexibla stötfångaren hjälper kåpan att uthärda stötar och de gummierade sidorna ger bättre grepp. Den hållbara konstruktionen ger ett smart försvar till din smartphone.

Det trådlösa laddningsstödet gör Ultra Hybrid till en bra satsning för daglig användning. Dessutom kan du välja detta eleganta klara fodral i tre färger: matt svart, roskristall och kristallklart.

USP: Bedårande tydlig design

Kolla in på Amazon

3. Apple Silikonfodral

Vill du lägga händerna på ett ganska smalt fodral från Apple? Detta snyggt designade fodral passar din Max obefläckat. Det mjuka silikonmaterialet med den släta ytan ger ett sofistikerat utseende.

Mikrofiberfodret förstärker konstruktionen för att motstå nötning. Med de krispiga knapparna får du den taktila feedbacken.

Det är inte allt, du kan välja det här snygga omslaget i så många som 10 färger inklusive den heta produkten röd, blå och mer.

USP: Soft-touch finish

Kolla in på Apple

4. Spigen Liquid Air Armor

Vill du ha lite säkrare grepp för att säkerställa att det finns mindre risk för besvärlig glidning? Spigen Liquid Air Armor kan vara värt att ge ett skott.

Liquid Air Armor är gjord av mjuk TPU och har en extremt elastisk profil. På grund av främst flexibiliteten snäpper locket snyggt runt phableten.

Kolla in det texturerade geometriska utseendet på baksidan som håller din smartphone stadig i din handflata. Dessutom ger den också ett certifierat skydd mot din enhet mot oavsiktliga fall.

USP: Förbättrad grepp

Kolla in på Amazon

5. Caseology Waterfall Series

Ännu ett tydligt fall som ser väldigt lovande ut! Caseology Waterfall Series-fodral är utformade för att låta iPhone Xs Max avslöja sin berömda design i stil.

Det släta TPU-materialet passar perfekt till smarttelefonen och erbjuder också det nödvändiga försvaret från vanliga droppar och repor. Den har en extra kudde i hörnen för att motstå stötar.

Bortsett från det pålitliga skyddet, har Waterfall-seriens omslag responsiva knappar som gör det lättare för dig att trycka. Dessutom arbetar de med de flesta trådlösa laddare så att du enkelt kan starta enheten.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

6. Resväska Unicorn Beetle Neo

Vad sägs om att ge din iPhone Xs Max lite mer skyddande kostym? Unicorn Beetle Neo är utformad för att ge din smartphone en 360-graders skärm utan att den ser skrymmande ut.

Det robusta yttre skalet är tillräckligt starkt för att enkelt överleva stötar, medan det mjuka inre skalet hjälper locket att hålla skrapor i schack. Med den upphöjda ramen har OLED-skärmen ytterligare skydd mot repor.

Dessutom kommer Unicorn Beetle Neo med det inbyggda skärmskyddet för att aldrig låta skärmen skadas inför oavsiktligt fall.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Resväska

7. Reseskyddande från Pad & Quill

Beundra fodral av äkta läder? Om ja, bör du inte vända blicken från Traveler Protective iPhone Xs Max skal.

Den är huggen i robust amerikansk fullkornsläder och pryder det bästa hantverket. En annan anmärkningsvärd egenskap är den stötsäkra läderfångaren.

Tack vare främst läder av högsta kvalitet kommer det aldrig att förlora sin charm och fortsätta att se elegant ut på grund av den mjuka patinaen. Dessutom spelar den dyra läderstrukturen en stor roll för att ge det bekväma greppet.

USP: Amerikanskt fullkornsläder

Kolla in på PadandQuill

8. DTTO Romance-serien

Det som gör att "DTTO Romance Series" -fodral sticker ut är den märkbara hybriddesignen. Med det flytande silikonmaterialet har fodralet en mjuk struktur.

Utrustad med bikakeskiktet kan det bekämpa mindre fall och också hålla repor på ett rättvist avstånd. Den upphöjda läppen ger skärmen extra skydd.

Den har också en kameraring för att hålla kameran skyddad mot repor. Oh yeah, Romance Series-omslag finns också i åtta fascinerande färgalternativ.

USP: Imponerande hybriddesign

Kolla in på Amazon

9. TORRAS kärleksserie

Skulle du tänka dig att gå efter en snygg profil, kan TORRAS Love Series-fodral vara ett snyggt val. Tillverkaren har använt flytande silikongummi av högsta kvalitet för att säkerställa att locket passar perfekt ihop med iPhone.

På grund av den mjuka finishen ger locket bättre håll. Som ett resultat glider telefonen inte ur dina händer. Den avfasade kanten gör att skärmen inte glider på den plana ytan.

Med fem förtrollande färger som svart, ljusblå och mer som erbjuds kan du välja ett passande par för din Max.

USP: Flytande silikongummi

Kolla in på Amazon

10. TOZO

TOZO visar en tunn design och syftar till att skapa en snygg matchning med iPhone Xs Max utan att offra skyddet. Den snygga strukturen sveper perfekt runt phableten.

Den halvtransparenta designen gör att enheten kan avslöja sin elegans. Den har matt yta för att hålla fingeravtryck och smuts borta. Således kan locket bibehålla sin glans länge.

När det gäller skydd tål TOZO mindre fall. Det finns också en extra skydd för den dubbla kameran.

USP: Snug-fit design

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens! Förutsatt att du har haft en titt på ovanstående fall tillsammans med mig ...

Loggar ut!

Med en mängd olika omslag till ditt förfogande skulle det ha varit en enklare uppgift att välja ett fint fodral. Det är riktigt bra att ha ett trådlöst laddningsstöd, eftersom det ger dig mer flexibilitet, eller hur?

Missa inte:

  • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
  • iPhone Xs Max Slim-skal
  • Bästa iPhone Xs Max Bumper Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found