Blogg

Mophie Juice Pack Trådlöst batterifodral

Även om det trådlösa laddningssystemet i smartphones har funnits ganska länge har Apple ännu inte implementerat det i iPhones. Även om det tidigare hade funnits rykten om att teknikjätten äntligen skulle omfamna denna laddningsteknik, anses de inte vara mer än bara hörsägen.

Imponerad av det trådlösa laddningssystemet som introduceras i flera flaggskepps-Android-smarttelefoner, vill ett antal iPhone-ägare inklusive jag längta efter det.

Även om det finns flera trådlösa laddningsfodral tillgängliga för de senaste iPhonesna, ger inte alla önskad bekvämlighet såväl som det förväntade resultatet.

Mophie-en välkänd tillverkare av tillbehör har lanserat iPhone-batterifodral som stöder trådlös laddning via en laddningsplatta. Förutom att lägga till mer än 50% extra batterilivslängd stöder den nästan alla trådlösa laddningsstandarder inklusive Qi-format.

Juice Pack Wireless

”Juice Pack Wireless” batterifodral finns i två versioner; medan en för iPhone 6 / 6s, den andra för iPhone 6 Plus och 6s Plus. Batterifodralet har en kompakt design. Dessutom är den lätt och passar perfekt till din enhet.

Stötisoleringssystemet skyddar din iPhone från stötar eller droppar. Tillverkad av kvalitetsmaterial, den är tillräckligt stark för att erbjuda grundläggande skydd mot oavsiktligt fall.

Väskan är uppladdningsbar i över 500 hela cykler. Med förstklassiga litiumjonpolymerceller kan den leverera den mest effektiva laddningslösningen.

Charge Force

Kallas Charge Force, det trådlösa laddningsekosystemet börjar slå på din iPhone så snart den är satt på laddningsplattan. Det laddar upp enheten först innan du sätter i batterifodralet.

Möjligheten att låta dig ladda din enhet skiljer snabbt från laddningstekniken. Bortsett från det är det mycket effektivt att få jobbet gjort upp till förväntningarna.

Primad i enlighet med din bekvämlighet

Mophie har introducerat sin egen serie laddningsplattor som en vertikal designad för ett kontorsbord, ett ventilationsfäste som är grundat för bilen och den enkla plattmodellen som är klar för hemmet.

Laddningsplattorna har utvecklats i enlighet med dina behov. Därför kan du välja den enligt din prioritet.

Priset

Ett paket med en juice-packfodral tillsammans med Charge Force laddningsbas för iPhone 6 / 6s kostar 99,95 $, samma kostar 129,95 $ för 5,5-tums iPhone 6 Plus / 6s Plus.

Den grundläggande hemladdningsbasen säljs separat för $ 39,99, medan alternativa dynor för en bilventil och skrivbord kostar 59,95 dollar vardera.

Pris för iPhone 6 / 6s trådlöst batteri : $ 99,95

Köp det från Mophie.com

iPhone 6 Plus / 6s trådlöst batterifodral Pris : $ 129,95

Köp det från Mophie.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found