Blogg

Bästa iPhone- och iPad-spel att spela med en hand 2021

Tider när du kopplar av på din soffa eller försöker döda tröttheten under den långa resan; ett roligt och lätt att spela spel kan ge dig mycket glädje åt dina stunder. Det är då du vill utforska den här listan över de bästa iPhone-spelen som kan spelas med en hand. Från pussel till arkad har vi valt en mängd olika spel i denna samling. Med lugnande musik och ständigt spännande spel verkar de aldrig låta det roliga försvinna. Dessutom erbjuder de också många häftiga prestationer så att ditt arbete alltid känns värt. Ta en titt!

# 1. Candy Crush Saga

För mig är Candy Crush Saga ”det mest älskade enhands spelet för iOS. Detta match 3-pusselspel är ganska enkelt att spela men när du kommer in i spåret blir det väldigt beroendeframkallande.

Spelet erbjuder dig många sätt att spela. Du kan till exempel testa din skicklighet i "beställningsläge", gå in i "tidsinställda nivåer" eller rikta in massor av poäng.

Få ut det mesta av bra boosters som färgbomber och goda godisar för att knäcka utmanande nivåer. Med tusentals nivåer på gång och nya läggs till ganska ofta kommer ditt spel att bli en glad upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Temple Run 2

Om du gillar oändlig löpning kan "Temple Run 2" lysa upp din speltid. Rankat som nummer tre i äventyrskategori, har detta spel fantastisk grafik och det spännande konceptet.

Som spelare måste du göra ditt bästa för att undkomma den förbannade idolen. Passera smart genom de farliga klipporna, gruvorna och skogarna och se till att du inte missar de coolaste prestationerna.

Få ut mesta möjliga av powerups för att möta nya hinder hårt. Ju längre du kör, desto fler poäng samlar du. Så fortsätt att hoppa, springa, vrida och göra fantastiska bilder!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Två prickar

Om du vill komma in i ett roligt pusseläventyr skulle "Two Dots" vara ett fantastiskt val. Spelets regel är ganska lätt eftersom du bara måste ansluta prickar. Men då finns det gott om vändningar för att ge dig gott om mat.

Med den avkopplande spelmusiken och den snygga designen blir spelet snart ditt favoritbrädspel. Eftersom det inte finns någon tidsgräns kan du spela den i önskad takt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Super Mario Run

Tillsammans med Temple 2 är "Super Mario Run" mitt bästa oändliga löpningsspel för iOS. Det ger en stor chans att visa upp fantastiska hopp, snurr i luften och vägghopp.

Din hopptur måste ta itu med ett antal hinder när du reser genom spökhus, grottor, slott och slätter. Du måste genomföra 24 roliga kurser för att rädda Princess Peach från Bowser.

I Toad Rally får du chansen att visa upp dina Marios fantastiska drag och tävla med inte bara dina vänner utan även andra spelare från hela världen. Dessutom kan du samla massor av mynt och paddor för att bygga ditt eget rike! För att lägga händerna på alla sex världar måste du spendera 9,99 dollar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Jag älskar nyans

Tider när du känner dig stressad eller vill bli av med ångest skulle "I Love Hue" bli timmen. Detta färgbaserade spel kommer med över 600 nivåer. Pusselspelen handlar mer om perception och mindre om logik.

Det kan lära dig den subtila skillnaden mellan liknande färger. Med det avkopplande soundtracket säkerställer du att du spelar spelet med fullständig sinnesro. Du kan kolla in dina rivalers bästa prestationer och göra ditt bästa för att slå dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Bondgårds hjältar saga

När du pratar om ett av de finaste match 3-pusselspelen bör du aldrig hålla “Farm Heroes Saga” borta från diskussionen. Skurkarna försöker förstöra jordbruksmarkerna och du får en stor chans att visa upp dina hjältemakter för att rädda dem.

Gå i hand med gårdshjältarna för att samla så många Cropsies som du kan. Det finns en mängd olika Cropsies och du måste göra ditt bästa för att plocka dem alla.

Spela nivåer smart för att vinna massor av magiska bönor och slå dina vänner för att bli den bästa spelaren. Misslyckas inte med att få ut det mesta av speciella power-ups och Farm Club-djur för att minska alla hinder som kommer din väg!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Jetpack Joyride

Om flygande Jetpacks uppmuntrar dig mycket bör "Jetpack Joyride" vara din heta val. För att komma igång, anpassa din avatar genom att välja mellan flera snygga kläder. Utrusta dig sedan med avancerade prylar så att du håller dig före loppet.

När du är redo för striden, använd den dödliga missilen för att förstöra dina fiender. Avsluta de svåra uppdragen för att stärka din rang som spelare. Och tjäna många prestationer för att driva upp både din arsenal och din status.

Om du någonsin behöver ett brådskande boost, gå till myntboosterpaketet (köp i appen: $ 2,99).

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Altos äventyr

Tycker du om fysikbaserat spelande? Om ja, “Altos äventyr” är utformat för att ge dig massor av glädje.

Njut av den verkliga snowboardåkning, utforska alpina kullar, närliggande byar, antika skogar och mer. Den utmärkta belysningen, regnbågarna, stjärnorna och vädereffekterna gör att ditt äventyr förblir en spännande upplevelse.

Spelet har packat in över 180 utmanande mål, och var och en kan driva till dina gränser. Så bjud in dina vänner och ge ditt bästa för att bli den ultimata mästaren!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 9. Tiny Wings

Detta arkadspel handlar om den söta drömmen om att flyga. Och ditt stygga lilla barn skulle älska att spela det gång på gång.

Du kan välja att spela som mammafågel eller ta rollen som ett av de fyra barnen. Det finns ett par spellägen som "Day Trip" och "Flight School."

Med de många utmanande nivåerna kan du aldrig andas lätt. Dessutom kommer ditt barn att kunna uppgradera boet genom att slutföra uppgifterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Monument Valley

Dags för lite seriöst spel! Monument Valley är för folk som har en speciell förkärlek för ett komplext pusselspel. Du måste manipulera komplicerad arkitektur medan du guidar den tysta prinsessan "Ida" genom dolda banor, mystiska monument, optiska illusioner och mer.

För att hålla det roliga elementet vid liv kommer ljudet att reagera därefter när du försöker manipulera världen. Tack vare iCloud-synkroniseringen kommer du att kunna synkronisera ditt spel över dina anslutna enheter.

Slutligen måste du spendera lite extra för att få de åtta nya kapitlen av äventyr och illusion.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Glad att spilla bönorna om mina bästa val.

Över till dig…

Nu måste du dela din feedback om dina favoriter och de spel som har vunnit din röst. Var noga med att berätta för oss vilka funktioner du vill se i varje spel med en hand.

Du vill utforska följande spelomgångar:

  • iPad Pro-spel för att liva upp din speltid
  • Bästa superhjältspel för iPhone / iPad
  • Bästa tvåspelarspel för iPhone / iPad
  • Brädspel för iPhone och iPad

Vilken typ av spel spelar du mest? Vi skulle gärna veta det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found