Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s bumperfodral 2021

IPhone 6 och iPhone 6s kommer säkert att spänna dina ambitioner med alla dess nya funktioner och strålande design. Belastad med avancerad teknik förtjänar iPhone fullständigt skydd mot oavsiktliga stötar eller skador. Medan fullfjädrade fodral tenderar att undertrycka utseendet på din iPhone, kan bumperfodral för iPhone 6 / 6s vara ett coolt, minimalistiskt alternativ. Vill du prata med din iPhone 6 / 6s stil? Bumperfodral är vägen att gå. Med tanke på detta har vi listat nedan stötfångarfodral som skulle ge din attraktiva iPhone den välbehövliga vården.

# 1. Ringke FUSION

Ringke Fusion levereras med en anti-repbelagd PC-rygg. Det är en unik stötfångarhybrid där fodralet på baksidan är transparent. Stötfångarkanterna täcker också portarna (med en avtagbar öppning). Detta hjälper till att hålla dammet i portarna minimalt. TPU-kudden absorberar chocken för att ge telefonen den nödvändiga säkerheten från oavsiktliga stötar eller fall.

Utformad för en mer naturlig lyhörd känsla när du trycker på volymen och strömbrytaren, kan folk få sin telefon att se imponerande ut. Varje Ringke Fusion kan anpassas så att du får ett unikt fodral.

USP: Skyddande design

Köp det från Amazon

# 2. Poetisk iPhone 6 Bumper

Poetic är ofta en av de första som producerar minimalistiska fall för iPhone. Den här är inget undantag. Det är ett super minimalt bumperfodral som skyddar din iPhone 6 / 6s mestadels från oavsiktliga stötar. Det är inte ett hybridfodral (som några av de andra på den här listan), så din iPhone 6s / 6s baksida är fortfarande öppen för repor och damm. Stötfångaren har lämpliga utskärningar för portarna. Precis som Bear Motion är Poetics stötfångarfodral tillverkade av en kombination av termoplastisk polyuretan och polykarbonat - för alla allmänna ändamål är det ett fodral av bra, flexibelt material som tål stötar.

USP: Ganska kompakt profil

Köp det från Amazon

# 3. Spigen fodral stötfångare

iPhone 6 / 6s är säker på att ha bra skydd med Spigen stötfångarfodral med funktioner som ”Extreme Drop Protection”, ”Air Cushion Technology for the corner”, en repfri design, den klara hårda bakpanelen med en flexibel matt kant - och en kombination av TPU och polykarbonat för dubbelt skydd.

För dem som letar efter vacker design och säkerhet är det ett ganska bra alternativ.

USP: Extra skydd för skärm och kamera

Köp det från Amazon

# 4. Trianium

Detta erbjudande från Trianium håller stilen på din iPhone intakt, samtidigt som den erbjuder skydd mot oavsiktliga droppar. Och det är det som gör det till ett så bra val.

Prata om byggkvaliteten; detta fodral har en robust rygg och en gummerad ram. Så du kan förvänta dig att locket ger lite mer grepp.

Den tydliga baksidan gör att smarttelefonen kan avslöja profilen. Slutligen stöds detta snygga iPhone 6 stötfångare skal av livstidsgaranti.

USP: Snygg design

Köp det från Amazon

# 5. RhinoShield CrashGuard

RhinoShields CrashGuard verkar vara mer utrustad för att ta på sig otäcka stötar. Så om skyddet sitter högst upp på din lista kan det här vara ett bättre alternativ.

För att alla ska vara så skyddande ser inte locket skrymmande ut alls och snäpper runt enheten som en handske. Halkskyddet gör det bekvämare att hålla i smarttelefonen. Dessutom har den en upphöjd kant för att skydda kameran från slitage.

USP: Militärt skydd

Köp det från Amazon

# 6. Luvvitt ClearView

Luvvitt Clear View är en stötfångarhybrid som har ett TPU-kant stötfångarhölje fäst på en transparent polykarbonatbaksida. På avstånd ser det ut som ett stötfångarfodral, men det kommer med den extra fördelen att skydda din iPhone 6 / 6s från repor på baksidan. En avfasad kant skyddar iPhone-skärmen när den är nedåt.

USP: Reptålig

Köp det från Amazon

# 7. iXCC

Välj det här omslaget från “iXCC” för att flagga din smartphone samtidigt som du skyddar den mot oavsiktliga fall. Detta genomskinliga fodral har en solid ram och har vadderade hörn. Tack vare de gripiga sidorna ger locket mycket bättre håll.

De uttalade knapparna på detta genomskinliga lock är ganska lyhörda, medan utskärningarna ger snabb åtkomst till portar. Med den upphöjda kanten håller iXCC pekskärm och kameraförvaring skyddad mot repor.

USP: Förbättrat grepp

Köp det från Amazon

# 8. Elago

Om du tror på minimalistisk design är Elago bumperfodral till iPhone 6s ditt perfekta val. Skalet behåller de estetiska elementen på din iPhone och skyddar ändå enheten med sin hybridkonstruktion av polykarbonat och TPU. Även om du placerar din iPhone 6s på plana ytor kommer skärmen att skyddas med den upphöjda läppen av Elago stötfångarfodral. Styr alla knappar och portar enkelt medan telefonen är insvept med Elago-fodralet.

USP: Formpassande profil

Köp det från Amazon

# 9. längta efter

När det gäller att vara ett bedårande par med iPhone 6 kan du lita på det här omslaget från Crave för att leva upp till efterfrågan. Den har en stötdämpande ram som hjälper smarttelefonen att stå emot stötar.

Tillverkad av TPU-material, passar Crave stötfångarhölje perfekt runt enheten. Och på grund av den flexibla profilen är det ganska enkelt att ta bort och sätta på den. De fyra färgalternativen är mynta, skiffer, svart och den ständigt bedårande marinblå.

USP: Stötdämpande ram

Köp det från Amazon

# 10. SUPCASE

Det finns mycket att gilla SUPCASE Unicorn Beetle Series-fodral. Först och främst kommer den med en exceptionellt robust ram. Det betyder att din smartphone har lite mer kudde för att bekämpa oväntade stötar.

Den andra kvaliteten som gör att den sticker ut är den reptåliga beläggningen. Som ett resultat tycks omslaget inte tappa sin märkbara design. Slutligen finns Unicorn Beetle Series i flera färgkombinationer för att höja stilkvoten.

USP: Robust konstruktion med reptålig beläggning

Kolla in på Amazon

Det är allt!

  • 7 dyraste iPhone 6-fodral
  • Bästa handgjorda iPhone 6 fodral
  • Bästa iPhone 6-fodral under $ 20

Vilken har du valt för att skydda din iPhone 6? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found