Blogg

Bästa Kickstand-fodral till iPad Mini 5 2021

Kickstandsfall har alltid varit till hjälp för människor som äger mobila enheter på stor skärm. Det finns alltid en efterfrågan på sådana fall bland användare av iPad och iPhone (enheter med större storlek). Om du har iPad mini 2019 behöver du förmodligen ett fodral med kickstand för att titta på videor, filmer och bildspel. Vill du köpa en? Kontrollera den här listan över de bästa iPad mini 5-fodralet .

 1. Rantice Robust Cover med kickstand
 2. OtterBox Defender Series Kickstand Case
 3. Spigen tufft pansarfodral med kickstand
 4. Stativfodral med inbyggt skärmskydd från SUPCASE
 5. ZUGU FODRAL med magnetiskt stativ
 6. Whitegeese Heavy Duty Kickstand Case
 7. Skyddsväska med kickstand från TOPSKY
 8. ACEGUARDER Silikonöverdrag med justerbart kickstand
 9. Stativfodral med pennhållare från Timecity
 10. BRAECN Roterbar kickstand

1. Rantice Rugged Cover med kickstand

Apple Pencil-stöd i iPad mini 5 ger upphov till ett kickstand eftersom användare kanske vill skissa något på minitavlan. Rantice har tillverkat ett perfekt kickstandsfodral för din mini 5. En uppenbar funktion i detta fodral är skydd i tre lager; det finns två PC-ramar och ett mjukt silikonlager. Detta ger en stötsäker design för att förbättra skyddet.

Stativet täcker inte logotypen på din iPad mini, så du kan stolt visa din surfplatta för alla. Silikon- och PC-material gör detta fodral robust och skyddande.

USP: Treskiktad rustning

Kolla in på Amazon

2. Defender Series Kickstand Case från OtterBox

Säger inte namnet allt !! Fodralet innehåller design i flera lager med ett inre skal, ytterhölje, inbyggt skärmskydd och skärmstativ. Portarna är väl täckta så att damm, smuts eller grind blockeras från att komma in i enheten.

Den inre skölden lägger till ytterligare ett lager av skärmskydd och kan omvandlas till ett stativ för bekväm skrivning och handsfree-visning. I köpet ingår en begränsad livstidsgaranti från OtterBox.

USP: Defender fall

Kolla in på Amazon

3. Spigen Tough Armor Kickstand Case

Spigen är förmodligen den bästa iPhone och iPad-fodralstillverkaren. För din senaste iPad mini 5 är det här hållbara kickstanden det bästa alternativet eftersom den har flexibel TPU och hård PC. De två materialen bildar ett dubbelt lager skydd på din iPad mini.

Styrkan i detta kickstand dödar inte stilen; kontrollera kolfiberaccenten och tekniska detaljer i detta fall. Det enda minus är att du måste använda Spigens skärmskydd på din iPad mini.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

4. SUPCASE Robust kickstandsfodral med inbyggt skärmskydd

SUPCASE är ett populärt märke av tillbehör till iPhone och iPad. Detta kickstand-fodral är hämtat från den populära Unicorn Beetle Pro-serien. SUPCASE har exakt utformat det här fodralet och lämnat tillräckligt med utrymme för att använda Touch ID på surfplattan. Väskan låter dig också komma åt andra portar, kontroller och knappar.

Detta heltäckande fodral har ett utfällbart kickstand, vilket gör det enkelt för dig att läsa e-böcker och titta på videor / filmer. Inbyggt skärmskydd skyddar surfplattans pekskärm från repor.

USP: Robust fodral i hela kroppen

Kolla in på Amazon

5. ZUGU FODRAL med magnetiskt stativ

Känd som Muse Case, varumärkets flaggskeppsprodukt erbjuder skydd av militär kvalitet. Designad för stort fallskydd, kan den överleva upp till 5 fot droppar. Vad som är innovativt är användningen av magnet för att inkludera sju säkra betraktningsvinklar. Observera att magneten är tillräckligt stark för att hålla din iPad uppe på kylen eller de flesta andra metallytor.

Anti-rip-ytan av matt syntetiskt läder ser enkelt ut. En lång elastisk ficka på baksidan kan hålla din Apple Pencil säkert och bekvämt. Dessutom har kickstanden sportventiler som hjälper din enhet att svalna snabbt.

USP: Starka magneter

Kolla in på Amazon

6. Heavy Duty Kickstand Case från Whitegeese

Whitegeese har tillverkat ett magnetiskt läderfodral till din iPad mini. Detta fodral har en smart design eftersom du kan komma åt alla funktioner och kontroller på din iPad utan att ta bort fodralet. Det finns en fackhållare som stöder två stående positioner - vertikalt och horisontellt.

För skyddet har Whitegeese använt PU-läder av hög kvalitet, som skyddar enheten från fall, stötar, fingeravtryck, repor och damm.

USP: Magnetfodral i läder

Kolla in på Amazon

7. TOPSKY Skyddsväska med kickstand

Helkroppsskydd för din iPad mini 5 är ett måste eftersom din premiumenhet utsätts för otaliga faror som repor, droppar och stötar. TOPSKY har tillverkat ett kickstand-fodral som passar räkningen. Detta kraftiga, robusta och stötsäkra fodral är tillverkat av mjukt TPU-bakskydd som ger dig halkskydd och repskydd.

Hårddator med dubbla lager håller din surfplatta skyddad mot droppar och stötar. TOPSKY har utformat det här fodralet med extrem precision eftersom alla knappar och portar kan nås enkelt.

USP: Perfekt för klassrumsuppgifter

Kolla in på Amazon

8. Silikonöverdrag med justerbart kickstand från ACEGUARDER

Ett justerbart kickstand och mjukt silikon är två anmärkningsvärda funktioner i detta ACEGUARDER-fodral, som pryder en feminin design. För din tonårsdotter är detta kickstand-fodral av mjukt silikon ett perfekt iPad mini-tillbehör. Detta hållbara fodral tillverkat av giftfria material.

ACEGUARDER har använt hållbara färger som inte bleknar även efter att ha använts under lång tid. Justera vinklarna på din iPad så kan du titta på videor, bildspel, läsa böcker och njuta av FaceTime-samtal.

USP: Unik kickstand design

Kolla in på Amazon

9. Timecity Kickstand-fodral med pennhållare

Oavsett om du vill att enheten ska sitta bekvämt på ett bord eller i din hand, har detta fodral alternativ för allt detta och mer. Faktum är att det tar hand om nästan allt du kan behöva, från en pennanhållare till en avtagbar / justerbar axelrem. Dessutom är stativet 360 ° vridbart och låter dig ställa in en lämplig synvinkel.

Handremmen är också justerbar så att du kan ha ett bekvämt grepp. Tillverkad i högkvalitativt hård polykarbonat och mjuk silikon mot glidskydd, fodralet erbjuder 3-lager skydd. Det är inte allt, väldesignat dammskydd för varje port förhindrar att damm kommer in.

USP: Problemfri drift

Kolla in på Amazon

10. BRAECN Roterbar kickstand

För att erbjuda iPad 360-försvar utan att kompromissa med användbarheten verkar BRAECN: s kickstand-fodral vara ett säkert val. Med tre lager robust skydd ger locket ingen chans till oväntad chock för att skada surfplattan. Även om den har en stabil formfaktor lägger den inte till mycket bulk, vilket säkerställer att du bekvämt kan hålla enheten.

Stativet är helt vridbart, du kan få önskade betraktningsvinklar medan du skriver eller tittar på flicks. Och med tillgången på handremmen är det mycket lättare att hålla i surfplattan. Inte bara det, företaget tillhandahåller också ett användbart axelrem så att bärandet av surfplattan ska vara en bekväm upplevelse för dig.

USP: En robust formfaktor utan bulk

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Även om fodral med kickstand ser robusta ut i profilen är de ett utmärkt val för användare som alltid har sin iPad mini med sig. Fodral med kickstand uppfyller det dubbla syftet att skydda och stabilisera din minitavla.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPad Mini 5 tangentbordsfodral
 • iPad Mini 5 Folio-fodral
 • Bästa iPad Mini 5-fodral

Vilket kickstand-fodral skulle du välja för din iPad mini 5?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found