Blogg

Bästa iPhone 6s Plus batterifodral 2021

iPhone 6s Plus har ett 2750mAh-batteri, men även då tar vi ofta slut på det. Många av oss pendlar alltid här och där och får knappast tillräckligt med tid för att ladda vår iPhone 6s Plus till full kapacitet. I sådana situationer fortsätter vi antingen att leta efter strömkällan eller ha en kraftbank. Det är inte möjligt att ta hand om vårt iPhone-batteri hela tiden. För att övervinna denna fråga om den strömkrävande enheten har vi handplockat några av de bästa batterifodralna för iPhone 6s Plus.

1. Lonlif

Eftersom batterifodral är robusta och skrymmande i kroppen, tror många användare att de inte kommer att kunna använda Touch ID på sina iPhones, och därmed undvika att använda laddningsfodral. Lonlif har krossat denna myt och utformat ett batterifodral som gör att du kan använda Touch ID på din iPhone 6s Plus.

5500 litiumpolymerbatteri ger din iPhone 120% mer kraft och du kan njuta av videor, filmer, musik och spel medan du är på språng. Den finns i tre livfulla färger.

USP: Elegant utseende och känsla

Kolla in på Amazon

2. Smtqa

Med massivt 8000mAh-batteri i Smtqa-fodralet får du mer än 200% ström för att njuta av din enhet när du vill. Dessutom har den också ett kickstand på baksidan, vilket ytterligare gör att du kan njuta av videor och filmer i handsfree-läge.

Du kan synkronisera och ladda din enhet utan att behöva ta bort fodralet. En av de bästa funktionerna är dess förmåga att stödja trådbundna såväl som Bluetooth-hörlurar. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga förutom svart.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

3. HETP

Jag ser på HETP som ett batteri (6000 mAh) med hög kapacitet och en solid powerbank som borde vara tillräckligt bra för din iPhone 6s Plus även på en lång turné.

Det robusta batteriet får din phablet snabbare och med den säkerhet som krävs. Så det finns ingen risk för missöden som överhettning och kortslutning.

Vad som tillför mer muskler till armouriet är det dubbla lagerhöljet och 360 ° repskyddet. Huvudsakligen på grund av den robusta konstruktionen har din phablet den nödvändiga skölden mot vanliga stötar. Om du gillar mörka färger kommer du att uppskatta de varma röda och de ständigt lysande rosa guldvarianterna.

USP: Mammoth 6000mAh batteri

Kolla in på Amazon

4. i-Blason

När det gäller att leverera snabb och säker laddningslösning är den här från i-Blason ett av de bättre alternativen. Den har en tunn design som ser bra ut på iPhone. Trots att den är lite tunn, har den hållbarheten att uthärda små stötar.

Fodralet har ett 3200 mAh batteri som är tillräckligt bra för att ge över 100% extra kraft till smarttelefonen. Dessutom stöder den datasynkronisering och laddning på en gång.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

5. Alpatronix

Detta iPhone-laddningsfodral innehåller ett kraftfullt, uppladdningsbart 4000 mAh UL-certifierat internt batteri som håller telefonen laddad hela dagen. Samtidigt har den 360-graders repskydd och kompakt design som minimerar bulk.

Dessutom ger den separata stötfångarramen ökad säkerhet. Den levereras med ett glasskärmskydd för fullständigt frontskydd. Och de upphöjda frontramarna håller repor i schack. Slutligen kan du välja mellan vackra guld- och rosaguldfärger.

USP: Unika färgalternativ

Kolla in på Amazon

6. Feob

Detta 8500mAh batterifodral plockas upp för sin kraftfulla prestanda. Även om det inte är kompatibelt med en blixthörlur eller traditionella 3,5 mm-hörlurar, går människor efter detta för sitt starka batteri, som snabbt kan ladda upp iPhone. Du kan alltid använda Apples AirPods eller andra trådlösa Bluetooth-hörlurar för att lyssna på ljud.

Detta batteripaket ger din iPhone 200% mer batteritid. För spelare är detta en stor välsignelse eftersom de kan spela 3D-spel i tre timmar på sin iPhone 6s Plus. Stoppa aldrig och spela dina favoritspel på din iOS-enhet.

USP: 200% batteritid

Kolla in på Amazon

7. Pxwaxpy

Vad beträffar effektivitet är Pxwaxpy ett toppspel. Den levereras med gigantiskt 8500mAh uppladdningsbart batteri. Därför får du massor av extra juice i din kattunge för att utdela den kraftiga iPhone.

Det smarta chipet misstänker inte vanligt att överladdning skadar enheten. På grund av den robusta stötfångarkonstruktionen tål den också stötar. Dessutom stöds Pxwaxpy av ett års begränsad garanti.

USP: Mer än 200 extra batteritid

Kolla in på Amazon

8. Elzle

Elzle har kommit med ett anständigt batterifodral som gör att användare kan ladda sina iPhones även om enheterna omfattas av detta fodral. Detta högkvalitativa batterifodral håller länge eftersom det är tillverkat av Li-polymerbatterier och har CE / FCC / PSE- och ROHS-certifiering.

Starta din iPhone med 5000mAh batterikapacitet i det här fodralet. Din telefon kommer aldrig att ta slut på batteri och du kommer att njuta av extra timmar med videoklipp, surfa på internet, prata osv. Elzle har använt ett högkvalitativt material för att tillverka ett hållbart batterifodral för din enhet.

USP: Material av industriell kvalitet

Kolla in på Amazon

9. Swaller

Tider när du vill använda din iPhone i stor utsträckning utan att bry dig om batteriets livslängd, kan ett batterifodral som Swaller vara mycket användbart. 5500mAh-batteriet lovar att leverera 150% extra effekt till din phablet. Därför kommer du att spela dina hardcore-spel eller titta på musikvideor med lite mer frihet.

Bortsett från att erbjuda massor av extra juice, håller det också faror som överhettning och överström borta. Med de fyra LED-indikatorerna kan du enkelt spåra strömstatus.

Prata om designen, Swaller har en tunn design och har en stötdämpande exteriör. Dessutom kommer detta högkapacitetsbatterifodral i tre snygga färger.

USP: Batteri med hög kapacitet

Kolla in på Amazon

10. HARDTOAST

Pumpa in 150% längre batteritid till din iPhone 6s Plus med detta uppladdningsbara laddningsfodral från HARDTOAST. Ett 4000 mAh-fodral med hög kapacitet ger dig 24 timmars samtalstid, 63 timmars musik, 16 timmars videouppspelning och 15 timmars internetanvändning.

Använd en original blixtkabel så kan du ladda batterifodralet och din iPhone samtidigt. Dessutom kan du synkronisera din iPhone med Mac eller Windows-dator utan att ta bort fodralet.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Förutsatt att din sökning efter ett högkvalitativt batterifodral har uppfyllt önskat resultat. Får jag veta namnet och de egenskaper som har fått din uppmärksamhet.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
  • Små fodral till iPhone 6s Plus
  • Bästa iPhone 6s Plus Armbandsfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found