Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar som hjälper dig att sluta röka 2021

Det oövervinnliga i dig har äntligen vaknat för att ta på sig den långa missbruk som till synes har brutit ryggen på din hälsa. Komma vad som helst, du vill inte längre hamna och längtar efter att sluta röka en gång för alla. Efter att ha testat nederlag vid flera tidigare försök, vill du inte ta några chanser och önskar att gå full gas för att eliminera puffing för gott. För att hjälpa dig att uppnå din önskan har vi sammanställt de bästa rökningsapparna för iPhone och iPad.

1. Rökfri

Smoke Free är en effektfull app som kan hjälpa dig att röka långt. Appen har 20 evidensbaserade tekniker som hjälper dig att sluta missbruket.

Dessutom kan du ta reda på flera saker som de pengar du har sparat, antalet cigaretter du inte har rökt, hur länge du har varit rökfri. Du kommer också att kunna lära dig hur din hälsa förbättras och även hur mycket liv du har återvunnit. Appen ger dig också viktiga förslag för att säkerställa att du förblir på avgiften.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Avsluta nu!

Om du äntligen har bestämt dig för att bli av med rökning, använd QuitNow! För att förverkliga din önskan utan att gå på en dyr biltur! För att komma igång, skapa din profil och ställ in ditt mål. Håll ett öga på de dagar, timmar och minuter sedan du senast rökt.

Appen visar också hur många cigaretter du har undvikit samt de pengar du har sparat. Du kan också dela dina problem med andra människor och be om tips för att uppnå din önskan. Dessutom kommer du att kunna dela dina framsteg på Facebook och Twitter.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. LIVESTRONG MyQuit Coach

Få en strukturerad och personlig plan för att äntligen säga adjö till rökning! Appen fungerar som din guide och motiverar dig att bli av med rökning. Det låter dig minska ditt dagliga nikotinintag i önskad takt. Så du kan välja den fart som passar din bekvämlighet.

För att säkerställa att du är helt på rätt spår kan du också hålla koll på dina framsteg. Kolla in dina längsta rökfria strimmor och gör ditt bästa för att slå dem. Dessutom kan du också interagera med likasinnade för att dela dina tankar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Avsluta Genius

Quit Genius erbjuder vetenskapligt beprövad beteendeterapi som du kan anpassa efter dina behov bättre. Det finns flera viktiga ljudsessioner som erbjuder avgörande tips.

Du kan förstå vad som utlöser ditt beroende och kunna sätta kontroll på det långsamt. Få ut det mesta av reflekterande övningar som låter dig bygga hälsosamma vanor. Det skickar dig också motiverande påminnelser om att aldrig låta dig glömma din uppgift. Åh ja, du kan också delta i interaktiva frågesporter för att öka ditt lärande.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Kwit

Kwit är en smart app som inte bara hjälper dig att sluta röka utan också uppmuntrar dig att leva en hälsosam livsstil. Appen innehåller ett antal intressanta speltekniker och mekanismer som spelar den avgörande rollen. Knäcka de 84 prestationerna för att ta reda på fördelarna med att sluta röka.

Få ut det mesta av mer än 200 motiverande kort för att hålla dig på banan. Dessutom kan du också hålla reda på hur du går till din uppgift och också dela dina tankar med dina vänner eller de som är i samma båt.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Avsluta det Lite

Den här är en ganska enkel men ändå effektiv app. Du kan skapa din egen anpassade plan och följa den för att ge rökning en miss en gång för alla. Quit It Lite hjälper dig att hålla koll på dina framsteg. Dessutom kan du också kolla in hur mycket du har sparat och hur många cigaretter du inte har rökt.

Baserat på din bekvämlighet kan du ställa in ditt mål och uppnå det. Med värdefulla råd håller appen dig inspirerad att ge dina 100%. Dessutom kommer du också att kunna dela dina prestationer med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Butt Out

Butt Out är en av de finaste rökningsapparna jag någonsin har stött på. Det erbjuder ett 90-dagars program, som systematiskt har utformats för att hjälpa dig att komma över linjen. Med de snabba tipsen och tricksen låter appen dig aldrig gå tillbaka.

Du kan bläddra igenom en enorm samling inspirerande bilder och citat för att inte låta ditt begär tappa andan. Med instinktiva råd och den exakta framstegsrapporten hjälper du dig och fortsätter tills du har segrat djävulen! Dessutom stöder Butt Out flera språk som engelska, katalanska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, ungerska, indonesiska, italienska etc.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

8. Lust att sluta!

Craving To Quit erbjuder ett 21-dagarsprogram beroende på ett rökavvänjningsprogram som utvecklats och testats vid Yale University. Med de dagliga instruktionerna genom spellistor med ljud- och videospår upplyser den här appen dig och erbjuder flera effektiva sätt att sluta röka.

Du kan sätta upp mål och försöka uppnå dem. Övervaka dina framsteg för att aldrig avvika från vägen. Efter en gratis provperiod på fyra dagar måste du uppgradera appen för att fortsätta (24,99 USD per månad.)

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Sluta röka med Andrew Johnson

Vad jag verkligen har uppskattat i den här appen är den mer strukturerade planen. Den är utformad för att hjälpa dig att lämna rökning bakom och gå vidare i livet. Tack vare de användbara tipsen och motiveringsguiderna låter appen dig aldrig förlora din väg.

Du kan följa instruktionerna regelbundet för att eliminera puff från roten. Dessutom låter appen dig övervaka dina framsteg och lära känna takten med vilken du är på väg mot ditt mål.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Sluta röka, var rökfri

Du behöver massor av motivation för att säga adjö till cigaretter. Och med den här appen till ditt förfogande kommer du aldrig att ha brist på inspirerande tankar. Genom att använda hypnosprocessen direkt på din telefon kan du sluta röka snabbare och lättare. Dessutom hjälper appen att bli av med ångest, begär och andra känslor som håller dig tillbaka.

Allt från korta, medelstora och långa introduktionssessioner kan du uppleva kraften i hypnos och bli av med rökvanorna. Appen är gratis att ladda ner. Det finns dock olika köp i appen för att låsa upp ytterligare funktioner.

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Jag är säker på att du har valt ut några av dessa appar för att starta ditt uppehållsuppdrag. Det skulle vara fantastiskt att veta deras namn. Lycka till!

Missa inte:

  • Bästa viktminskningsappar för iPhone
  • Bästa sömnframkallande iPhone-appar
  • Bästa löpande appar för iPhone och Apple Watch

Gillade att läsa den här artikeln? Dela din feedback i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found