Blogg

Hur man sparar iPhone-textmeddelanden på Mac eller Windows

För både professionell och personlig kommunikation föredrar jag Apples meddelandeapp. Oavsett om det är den roliga Animoji eller den avancerade krypteringsnivån, har Messages-appen nästan alla baser täckta för att låta mig uttrycka alla känslorna. Ju mer jag använder den här appen, desto mer vill jag skydda det utbytta mediet och texten. För att spara mina data och även erbjuda den en extra sköld överför jag mina iPhone-textmeddelanden till datorn.

Till skillnad från tidigare har det blivit mycket enkelt att hantera iMessages över iDevices. Och bara om du inte är nöjd med Apples erbjudande eller vill få mer flexibilitet för att hantera dina meddelanden kan du välja att testa tredjepartsprogramvara.

Hur man överför textmeddelanden eller iMessage från iPhone till dator

Har du också känt behovet av att erbjuda en extra skydd för dina utbytta meddelanden? Om ja, kolla in följande knep!

Metod nr 1: Synkronisera meddelanden med iCloud

Om du använder den senaste versionen av iOS 11 eller senare och macOS High Sierra eller senare kan du synkronisera dina meddelanden med iCloud. Det är det perfekta sättet att inte bara hålla dina meddelanden synkroniserade utan också strömlinjeformade över enheterna. Och med den höga krypteringsnivån har all din data avancerad säkerhet. Ändå att använda denna mycket märkbara funktion? Följ vår kompletta guide för att komma igång.

Metod 2: Överför iPhone-textmeddelanden till din dator med iTunes

Ett annat gammaldags men enkelt sätt att spara dina meddelanden på datorn är att använda iTunes. Men den enda nackdelen med denna metod är att du måste säkerhetskopiera hela din enhet eftersom det inte finns något alternativ att bara överföra meddelanden till datorn.

Om du vill erbjuda en extra skydd för dina data eller spara viktig information som din hälsodata, webbplatshistorik, sparade lösenord, Wi-Fi-inställningar, kan du välja att kryptera din iTunes-säkerhetskopia. För att göra det, gå till den här praktiska guiden.

Metod # 3: Använd appar från tredje part för att överföra dina iPhone-meddelanden till Mac eller Windows PC

Om du inte är nöjd med ovanstående två metoder kan du använda programvara från tredje part för Mac eller Windows för att överföra dina iPhone-meddelanden till datorn.

Det finns några appar som jag har provat och hittat ganska användbara: iExplorer, EaseUS MobiMover och Decipher TextMessage. Du kan också ge dem en snurr till deras gratisversion för att ta reda på om de är värda din tid eller inte.

När vi pratar om iExplorer är det en komplett iPhone-manager och låter dig överföra flera filer inklusive meddelanden, foton, filer till din dator och hantera dem med mer flexibilitet.

Dechiffrera TextMessage gör det ganska enkelt att flytta alla dina meddelanden till din dator och hantera dem enligt dina krav. Dessutom låter det dig också spara din iMessage i PDF-format.

EaseUS MobiMover fungerar som ett effektivt iPhone-dataöverföringsverktyg. Du kan använda den för att enkelt flytta flera filtyper som foton, musik, videor, meddelanden och mer mellan dina iOS- och macOS / Windows-PC-enheter.

I det här testet ska jag visa hur dess meddelandeöverföringsfunktion fungerar. Tänk på att det bara är för demo eftersom den gratis versionen av programvaran inte låter dig spara data. Du måste uppgradera till proversionen för att kunna använda meddelandeöverföringsfunktionen. Startpriset för en livstidslicens för en Windows-dator är $ 39,95, medan livstidslicensen för Mac är tillgänglig för $ 49,95.

Steg 1. Innan du börjar, hämta EASEUS MobiMover för en demo på din dator.

Steg 2. Nu ansluter iPhone till datorn via USB-kabeln och starta appen.

Steg 3. Därefter har du möjlighet att ställa in platsen där du vill spara filen. Om det inte är markerat sparas din fil automatiskt på skrivbordet. För att göra det, klicka på mappikonen bredvid Mac / Desktop och välj sedan önskad plats och klicka på Öppna.

Jag ska spara filen på skrivbordet.

När du har valt destination klickar du på Nästa.

Steg 4. Avmarkera rutan bredvid Välj alla på nästa skärm .

Steg 5. Därefter, se till att kryssa i rutan endast för meddelanden och klicka sedan på Överför för att spara iPhone-textmeddelanden på Mac.

Vänta nu en stund tills processen är klar. När det är klart visas bekräftelsen ”Överföringen slutförd!” Och dina meddelanden sparas i en mapp som heter Exporterad av MobiMover

Vad sägs om att spara iMessages på iPhone själv?

Även om det inte finns någon funktion för att spara meddelanden på själva iPhone, finns det ett par sätt att bara få jobbet gjort. Medan ett sätt är att kopiera textmeddelandet och klistra in det i dina anteckningar, är det andra sättet att ta skärmdumpen och spara det i appen Filer eller din önskade plats.

Din uppfattning?

Vad anser du om ovanstående lösningar? Är de livskraftiga? Dela dina tankar om dem nedan i kommentarerna. Och ja, om du känner till något annat trick, berätta för oss också om det.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Hur man använder iMessage på Android och Windows PC
  • Bästa alternativ för meddelanden App för iPhone
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Hur man överför textmeddelanden från Android till iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found