Blogg

Bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus 2021

När jag är på språng föredrar jag att använda ett plånboksfodral för att hålla mina kreditkort, kontanter och iPhone säkert på plats. Dessutom skyddar den allt från nötning och chock. Med tanke på alla nödvändiga funktioner har jag raderat de bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus. här är några huvudkvaliteter som den praktiska designen och den snygga uppbyggnaden som gör dessa folioplånboksfodral värda att titta på. De gör ett formanpassat par med iPhone utan att lägga till bulk. Nog prat? Låt oss gå över för att utforska de bästa plånboksfodral för iPhone 8 Plus!

 • Pad & Quill Bella Fino Plånboksfodral
 • bellroy läderfodral med 3 kort
 • bellroy läderfodral med 5 kort
 • B Belk Slim Plånboksfodral
 • Smartish Slim skyddande plånboksfodral
 • TUCCH Flip Folio Plånboksfodral
 • Slim Armor Plånboksfodral från Spigen
 • Belemay Plånboksfodral i äkta läder
 • Holster Carrying Wallet Case från PASONOMI
 • Pasonomi Vintage Flip Plånboksfodral
 • Väska med plånbokshållare från ZVEdeng
 • Spigen Valentinus designad plånboksfodral
 • Plånboksfodral i äkta läder från ZOVER
 • Speck Products Presidio Plånboksfodral
 • Dockem Exec Plånboksfodral

1. Bella Fino plånboksfodral från Pad & Quill

Visar både klass och elegans, "Bella Fino" är ett premiumplånboksfodral. Fullkornsamerikansk läder toppas av det raffinerade hantverket som ger det ett verkställande utseende.

UV-motståndet hjälper läderfodralet att behålla sin charm intakt, medan den rika patina säkerställer att den åldras med nåd. Därför kommer du att älska att använda den länge.

De inre kortplatserna låter dig lagra upp till 6-8 kort, vilket är mer än tillräckligt för normalt bruk. Dessutom finns det också en stor kontantficka för att dölja några dollarsedlar. Först och främst är Bella Fino utformad för att passa bra med trådlösa laddare också.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

2. bellroy läderfodral med 3 kort

Livet ger många utmaningar och möter dem, och man måste hålla sig i form och vara aktiv. En skrymmande plånbok packad med valutasedlar, plastpengar och ID-kort kan hindra din jakt till excellens på din arbetsplats och hemma. För att bli av med detta har Bellroy utformat detta plånboksfodral för att lagra dina pengar smart.

Detta plånboksfodral för iPhone 8 Plus ger tillräckligt med utrymme för att sätta i tre kort. Bellroy har använt baksidan av detta fodral och huggit en kortplats där så att du snabbt kan ta ut dina kort när det är dags att betala pengar. Förutom kortlagring erbjuder detta fodral också en dedikerad kortplats för att sätta telefonens SIM-kort.

USP: Fasade kanter

Kolla in Bellroy

3. bellroy Läderfodral med 5 kort

Här är ytterligare ett fall från bellroy. Detta är helt enkelt oslagbart plånboksfodral för din iPhone! Du kan lagra upp till fyra kreditkort och kontanter i de dedikerade platserna. Om du undviker att ta med kontanter kan du sätta in ytterligare ett kort i kortplatsen. Det är ett perfekt plånboksfodral för dig när du är ute efter en shoppingrunda.

För att skydda din telefon har Bellroy skapat ett fodral som ser ut som en container. När du installerar det här fodralet på din iPhone är din enhet helt täckt från alla sidor och hörn, vilket ger lite utrymme för skador.

USP: Plats för SIM-kort och SIM-utmatare

Kolla in Bellroy

4. B Belk Slim lyxläderfodral

Plånboksfodralet från B Belk kan helt ersätta din plånbok samtidigt som du säkrar din iPhone 8 Plus samtidigt. Den har flera fickor för kort och kontanter som du kan bära med dig. Dessutom är premium vegansk läder slitstarkt och ser elegant ut medan du håller i händerna.

Det bästa är det löstagbara iPhone-fodralet. Du kan använda den som endast plånbok, endast som ett fodral eller båda. Imponerande, du kan ha vertikal och horisontell kickstand-anläggning med det här fodralet. Slutligen finns det också några färgalternativ tillgängliga.

USP: Premium vegan läder

Kolla in på Amazon

5. Smartish Slim skyddande plånbokskydd

Silke är speciellt utformad för människor som har en speciell smak för bulkfri design. Plånboksfodralet har en plats på baksidan så att du kan lagra upp till tre kort utan krångel. Kompakt design med den starka uppbyggnaden ger grundläggande skydd mot stötar.

Strukturerade sidor gör att du kan hålla din enhet säkert i dina händer. Kreditkortsstativ fördubblas också smart för att liva upp din handsfree-upplevelse. Bortsett från detta kan du välja detta snygga plånboksfodral i fyra färger: svart onyx, roséguld, gunmetalgrått och champagneguld.

USP: Strukturerade sidor

Kolla in på Amazon

6. TUCCH Flip Folio Plånboksfodral för iPhone 8 Plus

TUCCH plånboksfodral har en vintage design med den mjuka PU-läderkonstruktionen. Att vara så slät, locket ger ett säkert grepp. Magnetlås håller fodralet perfekt fäst.

Med de tre kortplatserna och en pengarmuff, uppfyller detta folio plånboksfodral perfekt dina grundläggande behov. Det erbjuder också din kropps heltäckande skydd. Dessutom kan du välja detta fodral i fem färger: svart, blå, röd, brun och rosa.

USP: Vintage Design

Kolla in på Amazon

7. Spigen Slim Armor Plånboksfodral

Om det är tid för elegans är Spigen Slim Armor en fantastisk kostym för din smartphone. Detta minimalistiska plånboksfodral har huggits ur högkvalitativt PC och mjukt PC-material och har tillräcklig styrka för att vara en hållbar följeslagare för iPhone 8 Plus. Med tillstånd av det solida höljet erbjuder det önskat skydd mot stötar.

Plånboksfodralet har en plats på baksidan där du bekvämt kan stash upp till ett par kort. Med skjutskyddet kan du enkelt komma åt dina värdesaker. Taktila knappar är lätta att trycka på. Dessutom får du sex snygga färger som rött, gunmetal, jetvit och rosaguld, rodnadguld och svart att välja mellan.

USP: Stötdämpande konstruktion

Kolla in på Amazon

8. Belemay Plånboksfodral i äkta läder

Detta erbjudande från "Belemay" visar både klass och elegans. Den äkta läderstrukturen med den handgjorda designen gör det till en snygg matchning med din chefsprofil.

De flera kortplatserna, ett räkningsfack, hjälper dig att bära dina väsentligheter med fullständig sinnesro. Med värmeavledningsdesignen förhindrar den att din smartphone överhettas.

När det gäller skydd kan läderöverdraget enkelt bekämpa stötar. För att inte glömma de tre vintage färgvarianterna som svart, blått och kaffebrunt.

USP: Design för värmeavledning

Kolla in på Amazon

9. PASONOMI Plånboksfodral i hölster

Vad som gör Pasonomi värt att ge ett seriöst utseende är den funktionella designen. Det låter dig bära flera kort och mycket pengar utan smärta alls. Dragkedjan gör att du kan stänga fodralet säkert.

Det finns också en knapp för att erbjuda ytterligare säkerhet för dina värdesaker. Fusion av PU-läder och PC har stärkt dess hållbarhet. Baserat på ditt behov kan du också ta bort fodralet för att bli av med onödig bulk. Dessutom finns denna plånbok i sex fascinerande färger.

USP: Mycket funktionell design

Kolla in på Amazon

10. Pasonomi Vintage Flip Plånboksfodral

Pasonomi har en bedårande handgjord design. Det imponerande hantverket toppat av vackra sömmar ger det ett märkbart utseende. Högkvalitativt läder förstärker dess livslängd, samtidigt som det ger det nödvändiga försvaret från chock.

Stativfunktionen är utmärkt för att visa media i önskad vinkel. Det finns också ett magnetband för att hålla alla värdesaker på plats. Detta vintage plånboksfodral kommer med tre kortplatser och ett fack för att hålla några dollarsedlar. Slutligen finns det sex förtrollande färger att välja mellan.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

11. ZVEdeng-fodral med plånbokskorthållare

Som ett minimalistiskt plånboksfall har ZVEdeng vädjat mig mycket. Det är kombinationen av mjukt TPU och PU-läder. Väskan har en pengarficka och tre kortplatser som låter dig lagra ID och kreditkort.

På grund av det robusta höljet kan locket lita på att motstå fall och erbjuda ett kompromisslöst försvar mot phableten. Med den upphöjda TPU-läppen får skärmen ett förtjänstligt skydd mot repor.

Utöver skydd är det som gör ZVEdeng så prisvärt att det finns mer än tio attraktiva färgvarianter med fina mönster.

USP: Modisk design

Kolla in på Amazon

12. Spigen Valentinus designad plånboksfodral

Spigen Valentinus är utrustad med pragmatisk design och ser elegant ut. Den äkta läderstrukturen gör den inte bara mycket slitstark utan gör det också möjligt att erbjuda din smartphone kompromisslös vård. Med en tunn profil lägger den inte mycket vikt på iPhone.

PC-höljet stärker sin konstruktion; så att den lätt kan motstå stötar. Den levereras med en kontantficka och tre kortplatser. Snäppfäste låter dig fästa väskan säkert. Efter funktionerna finns Valentinus endast i två färger: svart och mörkbrun.

USP: Starkt PC-hölje

Kolla in på Amazon

13. ZOVER Plånboksfodral i äkta läder

ZOVER har en klassisk bokdesign. Den är gjord av äkta kohudläder och kan ge ditt enhet ett väsentligt skydd. Plånboksfodralet har en pengarmuff och tre kortplatser.

Med stativfunktionen förbättrar den din handsfree-upplevelse. Magnetförslutning gör att du bekvämt kan fästa och öppna fodralet. Dessutom kommer detta slitstarka plånboksfodral i sju färgvarianter inklusive svart, mörkbrun, marinblå och mer.

Pris: Imponerande bokdesign

Kolla in på Amazon

14. Speck Products Presidio Plånboksfodral

Vad som står för "Speck Presidio" är den smala men exceptionellt robusta designen. Kombinationen av hållbar PC och mjuk TPE har pansar sin konstruktion för att ge iPhone skydd av militär kvalitet. Det kan överleva upp till 10 fot droppar.

Med det matt yttre får du bättre grepp. Det håller också fingeravtryck och fläckar borta. Det finns en dold kortplats på baksidan så att du kan förvara ditt kort säkert. Dessutom kommer Presidio i tre vackra färger som svart, grå och marsrött.

USP: 10 fot droppskydd

Kolla in på Amazon

15. Dockem Exec plånboksfodral

Om du funderar på att prioritera den minimalistiska profilen mer, kan Dockem Exec vara ett av de bättre alternativen för dig. Den har en ganska enkel design som sveper runt iPhone fläckfritt.

Det syntetiska lädret ger det ett sofistikerat utseende, medan det släta interiören gör att det kan motstå repor.

Med det mjuka texturerade yttre känns din handflata hemma medan du håller i phableten. Den har ett par platser på baksidan så att du kan lagra kort.

USP: Professionellt, Executive Snap-On Cover

Kolla in på Amazon

Ditt favoritplånboksfodral?

Jag är säker på att du har valt ett snyggt plånboksfodral för iPhone 8 Plus, eller hur? Vilken har fångat dina ögon och de egenskaper du gillat i den? Finns det något fall jag missade på den här listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Kolla också ut:

 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone X
 • Bästa iPhone X-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found