Blogg

Bästa iPhone X-fodral 2021

iPhone X pryder en fantastisk design toppad av den underbara kant-till-kant-skärmen. En smartphone som är så imponerande som den här förtjänar all nödvändig vård och skydd för att förbli säker och hålla sin elegans intakt länge, eller hur? Så vad väntar du på? Gå över för att utforska detta breda sortiment av de bästa iPhone X-fodralen och välj det som kan matcha din sömlös!

För att säkerställa att du har möjlighet att välja rätt färg med dina specifika krav, har vi inkluderat en mängd olika fall för iPhone X . Så, om du gillar ett ultratunnt fodral, letar efter plånboksfodral eller vill gå till ett charmigt genomskinligt fodral, har denna speciella kollektion dig helt täckt. Redo att dyka framåt? Här går vi för att navigera genom de främsta fallen för iPhone X!

Fantastisk samling för iPhone X-fodral

Snabb åtkomst:

 1. Pad & Quill
 2. bellroy Wallet [Passar upp till 5 kort]
 3. iPulse - Bästa iPhone X-fodral [plånbok]
 4. Alpatronix BXX - Bästa iPhone X-fodral [batteri]
 5. Case-Mate TOUGH MAG
 6. TORRAS Love Series - Bästa iPhone X-fodral [tunn]
 7. Speck Presidio Clear Case - Bästa iPhone X-fodral [Clear]
 8. Zizo ION-serien - Bästa iPhone X-fodral [Heavy-duty]
 9. bellroy 1 kort
 10. X-Doria Defense Shield Series
 11. Zizo ATOM-serien
 12. totallee
 13. Speck Presidio
 14. bellroy stötfångare
 15. OtterBox PENDLARE
 16. Spigen Neo Hybrid
 17. ESR
 18. Spigen Ultra Hybrid

1. Lyxig fickbok från Pad & Quill

När du pratar om de mest lyxiga iPhone X-fodralen bör "Luxury Pocket Book" komma in i bilden direkt. Det finns mycket att prata om detta premiumöverdrag och det som gör att det sticker ut är den unika integrationen av högkvalitativt läder och trä.

Det fullkorniga amerikanska sadelskinnet ger inte bara den rika klassen utan också livslängden. Trävaggan i baltisk björk ökar ytterligare hållbarhetsfaktorn.

Med möjligheten att behålla upp till 5-7 kort och lite kontanter är Luxury Pocket Book grundad på att vara ditt kompletta plånboksöverdrag. Och ja, du kan använda din iPhone X trådlöst utan att behöva ta bort skalet.

USP: Den rika blandningen av läder och trä

Kolla in på Pad & Quill

2. bellroy Wallet [Passar upp till 5 kort]

Ett läderfodral från Bellroy erbjuder flera slots för att lagra dina plastpengar, ID och valutasedelar. Du kan behålla så många som fem kort i ditt iPhone-fodral. Och ändå kan ärendet behålla sin minimala profil.

När du vill titta på videor, filmer, bildspel och andra saker kan du konvertera det här fallet till en kickstand. När du inte vill kontrollera det flödet av aviseringar, håll bara locket stängt och slappna av.

USP: Mjukt mikrofiberfoder

Kolla in Bellroy

3. iPulse Vintage Book Series

iPulse Vintage Book Series är utan tvekan det bästa plånboksfodralet för iPhone X. Det är tillverkat med italienskt fullkornsskinn och har rik handgjord design. De djärva sömmarna ger sitt professionella utseende mer tilltal.

Tack vare TPU-interiören klarar plånboksfodralet slag. Väskan har två kortplatser och en pengarficka som hjälper dig att bära dina värdesaker med fullständig sinnesro.

Magnetförslutning ger extra säkerhet genom att låta dig fästa väskan ordentligt. Förutom säkerhet finns iPulse Vintage Book Series-fodral i flera färger inklusive brunt, svart, rött och levereras med livstidsgaranti. [Utforska bästa iPhone X-plånboksfodral]

"Om du vill bli klassisk, håll iPulse-plånboksfodralet på radaren."

USP: Lyxig bokdesign

Kolla in på Amazon

 4. Alpatronix BXX

Vi har valt ut Alpatronix BXX som det bästa batterifodralet för iPhone X. Det som står bra är det solida 4200mAh-batteriet som ger mer än 150% laddning till din smartphone.

En annan mycket imponerande egenskap i detta fall är möjligheten att stödja Qi trådlös laddningsteknik. Som ett resultat kan du ladda inte bara din iPhone utan även detta fodral trådlöst på en gång.

Certifierad av Apple, det ger den säkerhet du behöver för din enhet medan du laddar den. 360 ° repskydd och tålig uppbyggnad hjälper det att ge ett komplett skydd för din enhet. Det medföljande skärmskyddet ger både hög klarhet och håller skrapan i schack.

Det är inte allt, Alpatronix BXX finns i tre färger som svart, roséguld och guld samt levereras med livstidsgaranti. [Utforska bästa iPhone X batterifodral]

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

5. Case-Mate TOUGH MAG

Tough Mag-serien från Case-Mate är faktiskt tuff för att skydda din iPhone X. Den har metalliska knappar med den naturliga känslan, medan strukturen ger dig ett bra grepp medan du håller i händerna.

En annan anmärkningsvärd egenskap i det här fallet är den mycket robusta strukturen som kan överleva dropparna på upp till 10 fot. Så länge det här fallet finns på din smartphone bör du inte oroa dig för tillfälliga stötar. Dessutom kommer det inte i vägen för trådlös laddning. Dessutom täcks TOUGH MAG av livstidsgaranti.

USP: 10 fot droppskydd

Kolla in på Amazon

6. TORRAS kärleksserie

TORRAS Love-serien framstår som det bästa tunna fodralet för iPhone X. Det är gjort med det finaste silikonmaterialet. Insidan av mjukt fiberfoder säkerställer att din enhet har den nödvändiga vården för att förhindra att nötning skadar dess charm.

Med tillstånd av den mjuka strukturerade ytan har du mycket bättre grepp. Knapparna är mycket smidiga och ger skarp feedback när du trycker på dem. Med sju vackra färger tillgängliga har du möjlighet att välja rätt följeslagare för din iPhone. Dessutom får du TORRAS Love Series-fodral med livstidsgaranti.

USP: Ultra-snygg design

Kolla in på Amazon

7. Speck Presidio Clear Case

När du tänker på de bästa iPhone X-fodralet bör du alltid ge erbjudanden från Speck ett hårt utseende. När vi pratar om detta extremt genomskinliga fodral från Speck Presidio är det något du skulle vilja ha för att visa upp din smartphone med aplomb.

Men det som slår rätt ackord för detta tydliga fall är förmågan att motstå droppar upp till 8 fot. Så du behöver inte bry dig om slumpmässiga droppar så länge det här locket finns på enheten. Struktur med dubbla lager och upphöjd ram ger pålitligt skydd på alla fronter. En annan fin kvalitet i detta fall är att dess material inte blir gult när det står inför UV-ljus.

USP: Motstår att bli gul

Kolla in på Amazon

8. Zizo ION-serien

Jag fick precis veta att du måste betala $ 279 för reparation av skärmen och $ 549 för att reparera din iPhone X helt. Om du bor i Australien måste du hosta hela 849 $ för att reparera din enhet. Det fortsätter bara att visa hur mycket vård du behöver för att ge din iPhone för att förhindra att den skadas.

För att säkerställa att din smartphone lätt kan bekämpa stötar, skulle du vilja ha ett fodral som Zizo ION-serien. Det tredubbla klara fodralet skyddar din enhet i militär kvalitet och levereras också med ett pålitligt skärmskydd med 9H hårdhet för att hålla den vackra OLED-skärmen skyddad mot repor. Dessutom finns Zizo ION-serien i sex färger som rött, silver, svart, rosaguld, kricka och guld.

USP: Pålitligt skydd

Kolla in på Amazon

9. bellroy telefonväska - 1 kort

Håll ditt kredit- / bankkort till hands genom att använda detta Bellroy-fodral för iPhone X. Detta enkla fodral erbjuder en dedikerad kortplats på baksidan. För att enkelt ta ut kortet har Bellroy lagt ned en volym ned-knapp. Tryck försiktigt på kortet så kan du ta ut det för att använda det var som helst.

Polymeren ger mycket styrka medan premiumläder ger dig en utmärkt beröringskänsla. Två anmärkningsvärda funktioner är mjukt mikrofiberfoder och avfasade kanter. Dessa två funktioner ger utmärkt visuell tilltalning.

USP: Fasade kanter

Kolla in Bellroy

10. X-Doria Defense Shield Series

Jag har inte hittat för många fodral som kan erbjuda ett heltäckande skydd och ändå ser lika bra ut som X-Doria Defense Shield Series-fodral. Vilka rubriker för detta imponerande fall är den bestående uppbyggnaden? Fusionen av anodiserat aluminium, TPU och polykarbonatmaterial har gjort det extremt motståndskraftigt mot stötar.

Skyddet sprider effektivt chock och skrapar. Militärklassificering (MIL-STD-810G) gör att fodralet tål fall på upp till 10 fot. Utöver funktionerna finns Defense Shield Series i fem färger varianter som svart, lila, rött, roséguld och skimrande.

USP: Militära kvalitetsfallsteststandarder

Kolla in på Amazon

11. Zizo ATOM-serien

Vad som förseglar affären för Zizo ATOM-serien är att låta iPhone X prata med sin charm utan att äventyra skyddet. Den välgjorda kroppen uppfyller kraven i Military Grade 810.1-G. Utrustad med en kompakt ram gjord av flygplatsklass aluminium, slingrar det här genomskinliga fodralet snyggt på iPhone.

Det transparenta kommer med ett skärmskydd med hög transparens och lyhördhet. Med 9H hårdhet är skärmskyddet helt motståndskraftigt mot repor och kan till och med motstå skärpan på en kniv.

Utöver skydd finns Zizo ATOM-serien i fem heta färger som svart, silver, rosaguld och mer.

USP: Airframe-kvalitet aluminium

Kolla in på Amazon

12. totallee

totallee har förtjänat funnit sin plats som det bästa iPhone X-fodralet i vår sortiment, främst på grund av den avundsvärt smala designen och förmågan att göra den coola matchningen med smarttelefonen.

Det finns tillfällen när du vill att din iPhone ska se iögonfallande och stjäla varje hjärta. Detta ultralava fodral från totallee är vackert utformat för just den tiden. Med bara 0,02 tum tjocklek är det (möjligen) det tunnaste fallet på marknaden.

Detta tunna fodral är tillverkat av högkvalitativt polypropenmaterial. Med den släta ytan griper den snyggt i handflatan. Det finns också en kameraring för den dubbla vertikala kameran för att skydda den mot skrapning. Och ja, du har sex färger att välja mellan.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

13. Speck Presidio

Speck Presidio är en seriös utmanare och kan lätt kallas det bästa iPhone X-fodralet. Det är ett extremt skyddande fodral och klarar av droppar upp till 10 fot. Men det ser inte skrymmande ut alls. Med dubbla lager hölje har den en robust kropp.

De upphöjda gummikanterna ger ett bättre grepp som inte låter smarttelefonen glida ur händerna. Den avfasade kanten är ett pålitligt skydd för kamera och skärm.

Bortsett från detta solida fodral finns i åtta färgvarianter inklusive lila, grå, svart.

USP: Upphöjda gummikanter

Kolla in på Amazon

14. bellroy Super tunn profil

På avstånd ser detta Bellroy-fodral ut som alla andra stötfångarfodral för din iPhone. Men när du tar detta i handen kommer du att lära känna glansen av Bellroys hantverk. Varumärket har använt premium, miljövänligt läder och polymer för att tillverka detta läderfodral.

Väskan passar så bra på din iPhone X att ingen kan märka att din telefon har ett fodral. Den flexibla polymeren ger hållfasthet och premiumläder ger detta fodral lång livslängd. Bellroy erbjuder dig tre års garanti. Bellroy har använt ett vävt tyg som säkerställer hållbarhet och lätt prestanda.

USP: vävt tyg

Kolla in Bellroy

15. OtterBox PENDELSERIER

OtterBox ärenden COMMUTER SERIES har höga betyg. Kvaliteten vi beundrar i dem är den starka uppbyggnaden. Trots att den har en så slitstark kropp, lägger den inte mycket vikt på enheten.

Tvådelad design tillsammans med exakta utskärningar gör att den får ett formanpassat utseende på enheten. Kameraringen och framläppen ger den fullständig säkerhet mot repor. Slutligen stöds COMMUTER SERIES av livstidsgaranti.

USP: Tvådelad design

Kolla in på Amazon

16. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid är en imponerande design och skapad för att matcha din iPhone X. Blandningen av högkvalitativ TPU och robust PC har förstärkt fodralet enormt. Det gummerade mönstret ger ett förbättrat grepp.

Metalliserade knappar gör inte bara att fodralet ser mer charmigt ut utan också funktionellt. Den solida ramen har muskeln för att hålla kollisionen på ett rättvist avstånd från din iPhone. Dessutom kan du välja Neo Hybrid i fem snygga färger som gunmetal, Burgundy, jet black, pale dogwood och satin silver.

USP: Gummimönster

Kolla in på Amazon

17. ESR

Detta är ännu ett smalt fodral för iPhone XI som ingår i listan. Sofistikerat utseende gör ESR till en bra affär. Eftersom den är gjord av mjukt TPU-material kan den enkelt installeras och tas bort.

Du är säker på att du har ett tillförlitligt försvar mot nötning. Den upphöjda ramen fungerar som en viktig sköld för pekskärmen. Med tillstånd av den matta ytan har du ett mycket bättre grepp. Bortsett från det halkfria greppet, kommer det tunna ESR-fodralet i mer än tio färgvarianter.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

18. Spigen Ultra Hybrid

En smartphone som är så iögonfallande som iPhone X förtjänar att få all licens att lysa igenom utan hinder! Spigen Ultra Hybrid låter din smartphone lysa så levande som du vill. Med den perfekta integrationen av solid PC och mjuk TPU har den en robust konstruktion.

Den dubbla lager kroppen gör en formanpassande överklagande på enheten. Det halkfria materialet säkerställer att du får ett bättre grepp medan du håller iPhone i din handflata.

Det är inte allt, du får fem färgalternativ som kristallklart, rött, matt svart, rymdkristall och rosekristall för att välja din favorit Ultra Hybrid.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Din favorit?

Förutsatt att du har hittat det perfekta fodralet för din iPhone X. Vilken är det? Jag antar att det är den som står högt på alla fronter, eller hur? Jag skulle vara mycket glad att veta ditt val.

Kolla också in:

 • Bästa iPhone X skärmskydd i härdat glas
 • Plånboksfodral för iPhone X

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found