Blogg

Bästa matleveransapparna för iPhone och iPad 2021

Det tar lite ansträngningar och mycket tid att äta middag med dina nära och kära. På helgerna översvämmas dina favoritmatfogar med hungriga själar. När du sätter dig på middagsbordet har din favoriträtt slut i lager. Ack! Du önskar att du kunde besöka en närliggande enhet. Men med tanke på stötfångaren till stötfångartrafiken i helgen får din idé aldrig en nick. Så hur dämpar du din aptit? Du kan använda några av de bästa matleveransapparna för iPhone och iPad.

# 1. DoorDash

DoorDash har två imponerande funktioner: över 110 000 serveras på mer än 800 platser. Oavsett om du firar din födelsedag i en park eller bara ensamma hemma levererar DoorDash mat i USA och Kanada.

Det finns ingen begränsning av minimibeloppet; du kan göra beställningar så lite du vill. Du kan använda ditt Apple Pay eller andra kreditkort för att betala för maten.

Ladda ner

# 2. UberÄter

Efter en framgångsrik appdelningsrideföretag är Uber Eats den logiska förlängningen från Uber Technologies. Appen för matleverans finns i många länder på världskartan. Även om du inte är i din hemstad eller i ditt land kan du lita på Uber Eats tjänster.

Denna app har lyckats vinna användarnas förtroende igen efter Uber-ridning.

Ladda ner

# 3. Grubhub

Till skillnad från andra appar för matleverans tar inte Grubhub ut några dolda kostnader. Så när du beställer din mat vet du hur mycket du måste betala. Således kan du hålla kontanterna redo (om du inte vill använda ett kreditkort eller Apple Pay) när maten är vid dörren.

Med spårning i realtid kan du förbereda skålen för din familj eller gäster. Grubhub gör dina beställningar mycket enkla; med ett tryck kan du beställa dina favoritmåltider.

Ladda ner

# 4. Sömlös

En anmärkningsvärd funktion som skiljer Seamless från andra är förbeställning. Ja, du kan förbeställa din nästa måltid upp till fyra dagar i förväg. Med den här funktionen kan du göra alla förberedelser för en födelsedagsbask i din familj.

Express Reorder hjälper dig att ordna dina favoriträtter snabbare. Få uppdateringar om beställningsleverans på din telefon för att spåra din mat.

Ladda ner

# 5. Gläfsa

Yelp är din perfekta partner att äta, dricka, handla och koppla av i din stad. När en ny restaurang öppnas i ditt område lägger Yelp till den i listan så att du kan prova något nytt.

Appen ger dig olika filter för att söka på restauranger efter pris, platser, öppna nu och andra. Förutom restauranger kan du också hitta spa, massageterapeuter och salonger i närheten av ditt område.

Ladda ner

# 6. Förmån

God mat och gott vin levereras precis utanför dörren. Och om detta inte räcker för dig kan Favor också leverera matvaror. Utöver detta får du allt levererat under en timme.

Appen är baserad i Texas och levererar det bästa urvalet av öl och vin från HEB utan leveransavgift. För att ge dig mer personlig service tillåter Favor dig att skicka textmeddelanden till löparna för pappershandduk eller ketchup.

Ladda ner

# 7. Postkamrater

Postmates är aktiv i mer än 2900 städer i USA och Mexiko. För den snabbaste leveransen av mat tar appen hänsyn till tid och avstånd och tilldelar sedan uppgiften till bästa möjliga Postmate.

En uppenbar funktion i den här appen är Postmates Unlimited. När du väl har gått med i denna plan kan du njuta av gratis leverans på beställningar över $ 15. När du registrerar dig för en årsplan kan du göra 20% rabatt.

Ladda ner

# 8. BeyondMenu

BeyondMenu har spridit sina vingar över hela landet, och därför kan du använda den här appen vart du än går. Tusentals olika restauranger är listade på BeyondMenu, och den här imponerande listan erbjuder en mängd olika maträtter.

Ladda ner

# 9. Delivery.com

Delivery.com går utöver menyn. Du kan beställa mat, vin, mat och till och med tvätt. Det är förvånande att veta att appen skickar sina löpare för hämtning av tvätt; vad som helst för kunderna.

Precis som Grubhub och Seamless tar inte Delivery.com ut någon avgift för sina tjänster. Med varje matleverans kan du tjäna leveranspoäng.

Ladda ner

# 10. Ritual

Ritual får dig aldrig att vänta på mat. När du är hungrig behöver du snabb matleverans och Ritual gör bara jobbet. Med varje matbeställning kan du vinna belöningar som du kan använda på de bästa restaurangerna och kaféerna.

För avhämtning tillåter Ritual dig att beställa från appen och hämta färsk mat och dryck. Appen informerar dig när du ska åka för upphämtning.

Ladda ner

Det är allt folk!

Avslutar…

Eftersom fler och fler människor ogillar att äta ute, arbetar matleveransappar övertid för att möta de ökande kraven. Men de gör ingen kompromiss med den ökande arbetsbelastningen. Du kan använda någon av ovanstående appar för att göra beställningar på överdådig mat som levereras vid din dörr.

Missa inte:

  • Bästa iPad-appar för lärare
  • Fitnessappar för iPhone och iPad
  • Bästa iOS-appar för teamhantering
  • Matfotograferingsappar för iPhone och iPad

Vilken matleveransapp vill du använda på din iPhone eller iPad? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found