Blogg

Så här återställer du Apple Watch från en säkerhetskopia

En sak som jag verkligen gillar med Apple Watch är att du inte behöver oroa dig för att säkerhetskopiera dina data eller återställa dem. Klockan är utrustad för att säkerhetskopiera sina data automatiskt och låter dig återställa den tidigare säkerhetskopian medan du parkopplar med iPhone.

Därför, om du råkar köpa en ny Apple Watch, koppla bort den med din iPhone eller återställa den för att felsöka något problem, kommer du enkelt att kunna återställa all din data. Jag önskar att iPhone hade samma funktionalitet!

Med hänsyn till matematiken görs säkerhetskopiering endast när Apple Watch inte är ihopkopplad med iPhone. Därför har du inte säkerhetskopian för att återställa din smartwatch om du inte har kopplat ihop din bärbara enhet ännu.

Så här återställer du din Apple Watch från en säkerhetskopia

Steg 1. Från och med måste du se till att din Apple Watch är påslagen.

Steg 2. Därefter öppnar du Apple Watch-appen på din iPhone och trycker på Starta ihopparning .

Steg 3. Nu måste du rama in din Apple Watch-skärm i den gula rutan för att para ihop den med din iPhone. Det finns också ett alternativ att para ihop det manuellt. Tryck på texten längst ner på skärmen för att para ihop manuellt .

Steg 4. När din klocka har parats ihop med din enhet trycker du på Återställ från säkerhetskopia. Du måste trycka på den säkerhetskopia du vill återställa från.

Steg 5. Klicka på Godkänn för iTunes-villkoren. Du måste trycka på Godkänn igen i popup-menyn.

Steg 6. Nästa gång loggar du in med ditt Apple-ID . Tryck på OK för att vrida platstjänster, Siri och tillåta diagnostik .

Steg 7. Välj ett lösenord för din bärbara enhet. Samtidigt måste du välja om du vill att din Apple Watch ska låsa upp automatiskt när din iPhone är upplåst.

Det är allt! Var nu tålmodig och låt din Watch slutföra synkroniseringsprocessen.

Dela dina tankar med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found