Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s glasskärmskydd 2021

Även om iPhone 6 / iPhone 6s fick några riktiga "out of the world" -teknologifunktioner, har dess popularitet hämtats från luftkylda konferensrum till oljefält och krigsfronter. För att skydda skärmen från oönskade repor och stötar är det inte tillräckligt med ett tunt vanligt ark.

1. MAXBOOST

En generisk produkt med 99,9% HD-glas ger dig tydlig, oavbruten åtkomst till pekskärmen. Installationen är mycket enkel. Installationsprocessen är en tårtvandring. Medan repor och stötar hålls i schack, stöter det mot vatten och olja också. Skärmens beröring skyddas och blockeras inte med ett beröringskänsligt glas.

USP: Ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

2. Supershieldz

Supershieldz är ett välkänt varumärke som handlar om skärmskydd för iPhones. Detta skärmskydd i härdat glas erbjuder flera funktioner. Denna film är gjord av härdat glas av högsta kvalitet med bubbelfria lim. Du kan enkelt installera skyddet utan att det finns någon bubbla kvar på skärmen.

Hårdhetsskyddet på 0,3 mm är reptåligt och skyddar mot fingeravtryck tack vare hydrofoba och oleofoba beläggningar som förhindrar svett och oljerester. Njut av 99,99% HD-klarhet och känn originalupplevelse varje gång du interagerar med din telefon.

USP: Original touch-upplevelse

Kolla in på Amazon

3. JETECH

Det finns ingen kompromiss med kvalitet när det gäller att säkra ”fronten”. Tänker du jobba eller festa? Det 0,33 mm tjocka glaset gör din skärm säker. Glasöverdraget är gjutet exakt för att passa kurvorna på din iPhone.

Skärmskyddet håller damm och fingeravtryck bort med nåd. Så använd iPhone som du vill, få bara rätt skydd först.

USP: Rundade kanter

Kolla in på Amazon

4. iCarez

Vad händer om du har en sköld som till och med kan offra sig själv för att skydda din telefon? Ett 9H-skydd garanterar ZERO repor eller blåmärken. Ett 0,33 härdat glas finns för att absorbera alla slags träffar, stötar och droppar.

Hårdheten påverkar ingenstans klarheten och beröringskänsligheten på din iPhone. Det verkar bara vara det perfekta skyddspaketet, eller hur?

USP: torr applikation

Kolla in på Amazon

5. Kraftteori

Power Theory har designat ett förstärkt skärmskydd i härdat glas för din iPhone 6 och iPhone 6s. Varumärket har använt japanskt Asahi-härdat glas av hög kvalitet för att skydda telefonens skärm från smuts, repor och sprickor.

Använd Power Theory installations kit så får du en perfekt och bubbelfri inriktning. För bättre transparens har Power Theory använt supertunt glas, som är tillverkat av 9H-klassat hårt glas. Således skyddar skärmskyddet din iPhone-skärm och ger en utmärkt tittarupplevelse.

USP: känslighet för 3D-pekskärm

Kolla in på Amazon

6. Mr. Shield

Skärmskydd ska inte vara fashionabla eller vackra. Emellertid har Mr. Shield gjort ett allvarligt försök att ge viss skönhet med laserskurna precision. Det härdade glaset är polerat och har rundade kanter som inte täcker 100% av telefonens skärm.

För pekskärmens noggrannhet och 99,99% HD-klarhet har Mr. Shield använt ballistiskt glas. Skaffa tre skärmskydd i härdat glas för din iPhone 6 och iPhone 6s för att skydda din telefons känsliga pekskärm.

USP: HD Klar ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

7. LK

LK använder dubbelförsvarsteknik, vilket gör det enkelt och korrekt att justera och installera. LKs livstidsersättningsgaranti driver detta 3D-pekskärmskydd. LK har använt oleofob beläggning av högsta kvalitet för att förhindra fingeravtryck och oljespray. Dess 9H härdat glas skyddar din telefonskärm mot repor och splittringar.

För exakt montering har LK använt laserskuret härdat glas med rundade kanter. Upplev överlägsen HD-klarhet och pekskärmsnoggrannhet med LKs iPhone 6s skärmskydd.

USP: Teknik med dubbla försvar

Kolla in på Amazon

8. RKINC

En anmärkningsvärd egenskap hos RKINC-skärmskyddet är 3D-pekskompatibilitet. Apple introducerade 3D-touch med iPhone 6s och 6s Plus, och därför kan ett skärmskydd med 3D Touch-kompatibilitet vara ett perfekt tillbehör.

Skärmskyddet är extremt tunt med bara 0,3 mm tjocklek men lovar full kompatibilitet med pekskärmskänslighet. RKINC har utformat detta elastiska skärmskydd med 9H hårdhet och oleofob beläggning för att minska fingeravtryck.

USP: Pålitlig och motståndskraftig

Kolla in på Amazon

9. Ailun

Ailun har tillverkat ett 0,33 mm skärmskydd i härdat glas för din iPhone. Detta skalvänliga skärmskydd har en 2,5D rundad kant, som är utsökt polerad och laserskuren för enkel installation. 99,99% pekskärmsnoggrannhet ger fantastisk användarupplevelse; hydrofob och oleofob beläggning förhindrar svett och oljefläckar på telefonens skärm.

Bland andra anmärkningsvärda funktioner i Ailuns skärmskydd, estetiska design och polerade kanter. För att förbättra hållbarheten har Ailun polerat filmen med extrem precision.

USP: Utsökt polerat

Kolla in på Amazon

10. ZAGG

ZAGG har gjort ett osynligt skärmskydd i härdat glas, och ingen får veta att det finns en film på din iPhone 6 eller iPhone 6s. Klarhet är det naturliga resultatet när du har ett osynligt skärmskydd för din iPhone.

Det 0,4 mm ultratunna glaset är enkelt att installera på den känsliga pekskärmen. När filmen är installerad kommer du att känna den släta och polerade ytan; du skulle gärna smeka fingrarna på pekskärmen.

USP: Ultra-slät yta

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Skärmskydd bör vara nästa du ska köpa när du har din smartphone i dina händer. Det är huden på telefonens skärm. För din iPhone 6s, se till att du köper ett skärmskydd som är kompatibelt med 3D Touch-funktionen.

Vad är ditt mantra för skärmskydd?

Du kanske vill hänvisa:

  • Bästa iPhone 6 / 6s plånboksfodral
  • iPhone 6 / 6s Bumper Fodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found