Blogg

Hur tar jag bort foton permanent från iPhone / iPad direkt

Apple-enheterna har unika funktioner och användare älskar att spela med sina funktioner. Medan för vissa gör enheten en perfekt kontorschef genom vilken de kan göra sina kontorsuppgifter och affärstransaktioner, och för andra är iPhone en lysande kamera. IPhone-kameran har sin egen plats i gadgetälskarnas hjärtan. Men med många bra funktioner tycker vissa att det är svårt att hantera några av de funktioner som iPhone eller den senaste iOS 8 kommer med.

En sådan unik funktion är att återställa raderade foton på iPhone. Men då är bieffekten om du enkelt kan få tillbaka dina raderade foton, det betyder att bilderna inte tas bort helt från din iPhone eller iPad direkt! Tänk dig om du vill ta bort ett foto omedelbart så att det inte kan spåras senare. I det här inlägget ska vi få dig att lära dig en teknik genom vilken du permanent kan radera foton eller videor från iOS direkt.

Foton lagras på din iPhone på tre sätt. Antingen tar du den med iPhones kameraprogram eller så använder du Internet med appen 'Safari'. På ett annat sätt kan du ha foton på din iPhone genom att synkronisera dem via en dator.

På iPhone raderas inte foton och videoklippen permanent när du försöker ta bort dem från dina fotoappar. Istället är de faktiskt '' markerade '' för radering på det sätt du har det på din dator. Du tar bort en fil och den går faktiskt i papperskorgen. Detta kan betraktas som en funktion eftersom saker är markerade för radering men inte raderas helt. Du kan återställa dessa objekt genom "Nyligen borttagen" på din Apple-enhet i 30 dagar efter att de har markerats. Den här funktionen är användbar om du av misstag har raderat foton. Men vad händer om du vill ta bort dem en gång för alla?

Hur man tar bort foton och videor permanent från iPhone eller iPad

Steg 1: Starta appen Foton från enhetens startskärm.

Steg 2: Tryck på knappen Album . Detta placeras i det nedre högra hörnet på skärmen.

Steg 3: Du kommer nu att kunna se albumet märkt som "nyligen borttaget".

Steg 4: Klicka för att öppna mappen "Nyligen borttagen"

Steg 5: Mappen visar alla objekt som du nyligen raderade. Dessa objekt visas med antalet dagar för att radera dem permanent. Åtgärden kommer att ske automatiskt. Som standard är antalet dagar "30".

Steg 6: Tryck på Välj- knappen i det övre högra hörnet.

Steg 7: Välj det foto du vill ta bort permanent genom att trycka på det. Du kan välja flera foton genom att trycka på varje bild. Detta hjälper dig att ta bort foton direkt.

Steg 8: När du har valt visas knappen ' Ta bort ' i det nedre vänstra hörnet på din skärm

Steg 9: Klicka på ' Radera foto ' och det är det. Fotoet raderas permanent från din enhet och åtgärden kan inte ångras.

Du kan ta bort bilderna permanent om du inte vill ha dem längre eller vissa använder dessa steg för att spara utrymme på sina enheter. Det är värt att nämna att omedelbart ta bort foton är ett mycket användbart knep om du har lite iOS-utrymme. Varför vänta i 30 dagar på att sparka ut dem om du kan göra det omedelbart?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found