Blogg

Bästa trådlösa laddningsmusmattor [2021 uppdaterad]

Om vi ​​tittar på några av de senaste innovationerna är det ingen tvekan om att trådlös laddning är framtiden och snart kommer att aktiveras i alla smartphones vi använder. Medan din iPhone införlivade sin väg tillbaka, är det dags att släppa lös de verkliga fördelarna med trådlös laddning. Att ha en trådlös laddningsmusmatta är ett sådant sätt. Det låter dig snabbt ladda din iPhone medan du arbetar. Så, låt oss ta en titt på några av de bästa trådlösa laddningsmusdynorna.

 1. JCREN Trådlös laddningsmusmatta
 2. VHEONET Snabb trådlös laddare Mousepad
 3. Lecone elegant musmatta
 4. Cell_Bro musmatta med platt klickare
 5. Signo trådlös laddningsmusmatta
 6. Philips RGB Gaming Musmatta
 7. VAYDEER Gaming Mousepad med LED-matta
 8. miniME Fast Wireless Charging Desk Pad

1. JCREN 10W trådlös laddning av musen

Den trådlösa laddningsmusmattan är uttryckligen gjord för enheter som stöder Qi-snabbladdning upp till 10W. Den elegant designade musmattan har en halkfri bas och PU-läderyta för perfekt grepp på ditt skrivbord och felfri användning. Den levereras med vattentåliga och dammtäta egenskaper.

Inte bara dessa, för extra skydd, kommer den smart designade laddningsmusmattan med inbyggd underspänning, överspänning, temperaturkontroll, kortslutningsskydd och överspänningsskydd.

Pris: $ 20,49

Kolla in på Amazon

2. VHEONET snabb trådlös laddare musmatta

Den trådlösa laddningsmusmattan har en förstklassig yta i läder för överlägsen användning och erbjuder funktioner som vatten- och dammmotstånd. Inuti är det en premiumspole placerad i ett hörn för att ge din trådlösa laddningsaktiverade enhet det perfekta utrymmet.

Även om padden kan ladda din iPhone och AirPods trådlöst, kommer den också med ett specialdesignat utrymme för att hålla din surfplatta och pennor. Detta hjälper dig så småningom att hålla skrivbordet rent.

Pris: $ 20,99

Kolla in på Amazon

3. Lecone elegant musmatta

Den här är utformad med största precision och med hänsyn till snabb trådlös laddning och skydd. Med detta sagt kommer det med kortslutningsskydd, överhettningsskydd och överladdningsskydd. Qi-laddningsmodulen på musmattan är smart placerad i ett hörn. Det kan upptäcka om det finns något främmande föremål mellan din iPhone och kretsen.

Även om den erbjuder förstklassig efterbehandling, gör det upphöjda avsnittet för trådlös laddning ytterligare att produkten skiljer sig från resten på marknaden.

Pris: 25,99 USD

Kolla in på Amazon

4. Cell_Bro musmatta med platt klickare

När du ser detta för första gången kommer du säkert att bli kär i det. Det är ett enastående exempel på att slå samman teknik med kreativt hantverk. Musmattan kan erbjuda 2x snabb laddning jämfört med traditionella trådlösa Qi-aktiverade laddningsplattor med en 3.0-laddare.

Utöver detta är ytan gjord av mjukt tyg, vilket ger dig en bekväm känsla när du använder musen.

Pris: $ 20,99

Kolla in på Amazon

5. Signo Wireless Charger Gaming Musmatta

Den 10W trådlösa laddningsmusdynan är tillverkad med en mjuk trasa som ger dig en bättre känsla när du använder den. Men det här är inte allt; den största attraktionen är RGB-bakgrundsbelysning, som levereras med 12 belysningslägen, inklusive fyra långsamma färgbyten, 7 enfärgade visningslägen och 1 snabbt färgbytesläge.

Medan gummibotten ger det ett perfekt grepp på ditt skrivbord, gör den hållbara strukturen och det optimala utrymmet dig ytterligare kär i det.

Pris: $ 15,99

Kolla in på Amazon

6. Philips RGB Gaming Musmatta

RGB-spelmusmattan är 13,9 tum x 10 tum (LxB) och ger tillräckligt med utrymme för att ladda din iPhone och använda musen felfritt. Den har en mjuk tygyta och en halkfri gummibas. Ytan har också en strömbrytare högst upp för att tända / släcka ljuset.

Bredvid den finns en ljusjusteringsknapp. Det finns också en laddningsindikator som tänds så snart du placerar enheten på den för laddning.

Pris: $ 33,49

Kolla in på Amazon

7. VAYDEER RGB Gaming Musmatta med LED-matta

Den utökade skrivbordsmattan har en vattentät slät yta och RGB-bakgrundsbelysning med sju olika färger och 9 olika ljuslägen. Mattan har en särskild sektion som säkert kan hysa och ladda din iPhone trådlöst. Drivs av en USB, det kräver inga ytterligare drivrutiner och börjar arbeta så snart du tar bort det från paketet. Trots den stora storleken gör det flexibla materialet det enkelt att bära.

Pris: $ 29,99

Kolla in på Amazon

8. miniME Fast Wireless Charging Desk Pad

Om du letar efter en elegant skrivbordsplatta som stöder trådlös laddning, har den här allt för att vara på din lista. Den har överlägsen känsla på ytan, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att hålla MacBook / tangentbord, mus och din enhet för laddning och så småningom säkra din arbetsstation och enhet från alla repor genom motstånd.

Förutom detta stöder den ett typ C-gränssnitt för att säkerställa stabil ström och kommer med en LED-lampa för att meddela att den laddas framgångsrikt.

Pris: 59,50 $

Kolla in på Amazon

Välj den bästa musmattan som stöder trådlös laddning

Det bästa med tekniken är att det inte slutar med en innovation. På nolltid rullar många andra prylar in för att underlätta slutanvändarna i olika former. Trådlösa laddningsaktiverade musmattor kan falla i samma kategori. Låt oss ta exemplet med den senaste lanseringen av MagSafe för iPhone 12.

Det är ganska säkert att vi på nolltid kommer att ha prylar som kommer att komplettera dess potential på alla möjliga sätt. Medan experter har delat sina åsikter om framtiden, är det ännu inte att se hur framtiden vikar ut sina vingar.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa trådlösa mus för Mac
 • Ergonomiska tangentbord
 • Bästa webbkameror för Mac
 • Bästa webbkameraöverdrag för bärbara datorer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found