Blogg

Så här lägger du till Apple Music Songs till iTunes Library på Mac och Windows PC

Apple Music har miljontals ljudspår i sin databas och av dem är många våra favoriter hela tiden. Det finns tillfällen när vi inte använder vår iPhone och snarare arbetar på vår Mac och vill lyssna på Apple Music-låtar. Det är möjligt; du kan lägga till Apple Music-låtar i iTunes-biblioteket på din Mac.

Det enda villkoret är att du ska ha en giltig Apple Music-prenumeration, bara då kan du lägga till dessa låtar. Faktum är att du inte är ägaren till låtarna, och du har helt enkelt hyrt dem till den tid du prenumererar på Apple Music.

Så snart din prenumeration är över försvinner alla låtar. Hur som helst, om du har en giltig prenumeration, kan du kolla nedan för detaljer om hur du lägger till Apple Music-låtar i iTunes-biblioteket.

Så här lägger du till Apple Music Songs till iTunes Library på Mac och Windows PC

Steg 1. Starta iTunes på din Mac.

Steg 2. Hitta nu Apple Music-låten du vill lägga till i iTunes-biblioteket.

Steg 3. För att lägga till Apple Music-spåret, klicka helt enkelt på ellips- knappen bredvid den. Klicka nu på “ Lägg till i min musik ”.

Steg 4. Om du vill lägga till ett helt album klickar du på " + " - tecknet i namnlisten. Detta ändrar den till en kryssruta, markerar albumet och lägger till det.

Det är allt! Du kan kontrollera om låtarna har lagts till i listan genom att gå till fliken Min musik i iTunes. En sak till att notera här är att låtarna du just lagt till finns i molnet och inte laddas ner. Klicka bara på molnknappen för att ladda ner dem.

Som jag sa tidigare, när din Apple Music-prenumeration slutar försvinner alla låtar som laddas ner med prenumerationen från din iTunes.

Du kanske också gillar att läsa:

  • Dela iTunes-biblioteket i flera mappar!
  • Hur du återställer iTunes-biblioteket på Mac
  • Appbiblioteket fungerar inte på iPhone? Hur fixar du det!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found