Blogg

Prynt kamerafodral för iPhone 5, 5s, 5c och 6

Har du någonsin undrat att ett fall kan låta dig skriva ut foton på några sekunder? Prynt är det första omedelbara kamerafodralet som är utrustat för att skriva ut foton direkt. Anslut helt enkelt fodralet till din iPhone, fånga din favoritbild eller välj valfritt foto från din enhet och skriv ut det på 30 sekunder! Dessutom kan du se dina foton leva upp på skärmen genom en viss förstoring.

Designad för att vara modulär

Prynt-kamerafodral har utformats intelligent för att vara modulärt för att passa olika typer av telefoner. Baserat på telefonmodellen kan den del av fodralet som upptäcker dockan bytas med mycket lätthet.

Om du råkar ändra eller uppgradera din telefon från iPhone 5 till iPhone 6,5s eller 5s skulle du inte behöva köpa ett nytt Prynt-fodral. Bara en ny dockningsadapter, som du kan köpa från tillverkaren, kan göra tricket åt dig.

Attraktiv design, lätt bärbar

Fodralet kommer att ha attraktiv design för att göra ett coolt par med din iPhone. Det får inte din enhet att se skrymmande ut. Du kan bära den med stil. De rosa, blåa, vita modellerna och de matchande (djurvänliga) läderhandtagen ser till att din enhet ser vacker ut.

Rymmer 10 pappersark

Detta fodral rymmer 10 pappersark. Tillverkaren kommer att inkludera ett paket med foton med 10 ark med varje Prynt-belöning på Kickstarter. Påfyllningarna kommer att finnas tillgängliga via sin egen app. Du måste betala $ 25 för att få 50 extra ark.

Tekniska specifikationer för Prynt-fodral för iPhone 6, 5s, 5c och 5

Omvandlar foto till video

Prynt-appen spelar in en kort video av fotot när du poserar för ett foto direkt och lagrar det i molnet. Som ett resultat, när du håller telefonen över den utskrivna bilden, kommer appen att skanna och känna igen den automatiskt. Det är så du kan se till och med att dina bilder kommer till liv på skärmen.

För att göra det mer spännande, skriv bara ut och skicka foton till dina vänner och se dem på dina vänners foton. Det kan fungera som en dum, hemlig grejer som du kan göra för skojs skull.

Kan förbeställa nu

Du kan nu förbeställa det här ärendet. Den börjar levereras exakt om 33 dagar. Skalet är kompatibelt med iPhone 5, 5C, 5S och 6.

Fallet verkar ha tillräckligt löfte för att få dig glad för det. Den är elegant och gör din kameraapp mer aktiv när den är redo att träffa golvet.

Besök här för mer information.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found