Blogg

WinX HD Video Converter Deluxe

Att fånga 4K-videor med din iPhone är inte en stor sak. Den verkliga smärtan är att redigera videon för att göra dem tilltalande för dina tittare. Naturligtvis finns det många avancerade verktyg och mjukvara tillgängliga, men alla dessa är främst för proffs och det tar år att bemästra.

Lösningen på detta problem är WinX HD Video Converter som låter dig enkelt konvertera, klippa, kopiera, klippa och redigera en 4K-video. Lita på mig; du behöver inte avsluta en videoredigeringskurs för att komma igång med verktyget. Det är enkelt att använda och det är tillgängligt för både Windows och Mac.

Innan du köper den, se till att läsa den här recensionen och förstå hur den fungerar. Det finns också en giveaway tillgänglig under en begränsad tid. Så gå igenom alla dess funktioner och bestäm sedan om du vill köpa den eller få den gratis genom en giveaway.

WinX HD Video Converter Deluxe - Granskning

Redigera videor

När du har tagit din 4K-video med iPhone eller någon annan kamera kan du importera den till din Mac eller Windows och sedan öppna den i WinX HD Video Converter. Tack vare GPU-accelerationen på nivå 3 är det extremt snabbt att konvertera en 4K-video.

Du kan också beskära videon eller klippa den efter dina önskemål. Du kan också lägga till vattenstämpel och undertexter. Låter det för tekniskt? Var säker på att alla dessa funktioner är lättillgängliga och inte behöver någon teknisk kunskap. Om du vet hur du använder en mus eller styrplatta är du redo att gå.

Om du har flera videor kan du också slå dem samman och sedan redigera det för att skapa en utmärkt och engagerande video för dina följare på sociala medier.

Spela in från kamera

WinX HD Video Converter har en inbyggd funktion för att använda din webbkamera som inspelningsenhet. Om du har en USB-webbkamera ansluten till din PC eller Mac kan du också använda den. Det här är en av de praktiska funktionerna för människor som skapar handledningsvideor för YouTube.

Du behöver inte olika tillbehör som stativ, digitalkamera, belysning etc. Du kan använda den inbyggda webbkameran på din bärbara dator. Dessutom behöver du inte separat programvara för att spela in och redigera den. Allt kan göras direkt från WinX HD Video Converter.

Ladda ner videofilmer

Den här trenden är ganska efterfrågad idag när en videoskapare slår samman sin video med en befintlig video. Två videor betalar sida vid sida för referens. Vi vet alla att det finns många onlineverktyg tillgängliga för att ladda ner videor. Men varför använda dem när du får mycket mer av inbyggda funktioner i WinX HD Video Converter?

Allt du behöver göra är att klistra in videolänken i verktyget och klicka på Analysera. På mindre än en minut får du en lista över tillgänglig upplösning för den videon. Välj den du vill ladda ner och klicka på knappen Hämta.

Inbyggd skärminspelare

Den här funktionen är främst för personer som skapar handledningsvideor för sin publik. Med hjälp av WinX HD Video Converter behöver du inte ladda ner en separat skärminspelare. Du kan använda den inbyggda funktionen i denna programvara.

Inte bara det, du kan ställa in bildfrekvensen, minska inspelningsstorleken för att bara välja det aktiva fönstret, ställa in standardinspelningsenhet eller helt stänga av ljudinspelning. Dessutom kan du ställa in att spela in musklick, vilket är mycket användbart för att låta dina tittare veta hur man gör vissa saker.

Stöd för upplösning och format

WinX HD Video Converter stöder nästan alla videoformat. När det gäller upplösning stöder den alla 4K-videor. Dessutom kan du konvertera vilken 4K-video (MKV / HEVC / H.265 / M2TS) som tagits med GoPro, DJI, DSLR, iPhone X eller Android-enheter till MP4, H.264, HEVC, MOV, AVI, MKV, WMV, MP3 och andra 200+ format.

En av de bästa sakerna är att du också kan komprimera 4K-video i stor storlek till 1080P / 720P-videor för enkel lagring. Som en bonus kan du ladda ner 4K-video och göra ett bildspel av det.

Prissättning och Giveaway

Nu måste du vara medveten om att sådan kraftfull programvara inte kommer att vara tillgänglig gratis. Det finns dock en giveaway som vi skriver detta. Giveaway-versionen låser upp alla betalda funktioner under en livstid. Den enda begränsningen är att du inte får några framtida uppdateringar eller funktioner. Klicka på den här länken och följ instruktionerna för att delta i utdelningen.

Om du vill få framtida uppdateringar måste du köpa den betalda versionen. Det kostar 29,95 dollar för en livstidslicens och livstidsuppgraderingar. Att jämföra funktionerna med priset är det en stjäla.

  • Köp det för Windows
  • Köp det för Mac

Loggar ut

Först var det bara text, bilder och GIF som styrde över sociala medier. Men nyligen är det en exponentiell ökning av videoinnehållet. Det beror främst på en förbättrad kamera på smartphones och appar som YouTube och TikTok som har gjort det enkelt att skapa och ladda upp videoinnehåll. Om du vill hålla dig före kurvan behöver du verktyg som WinX HD Video Converter för att skapa engagerande videoinnehåll. Det är allt, folkens!

Vilken app eller programvara använder du för att redigera eller konvertera dina videor? Har du provat WinX HD Video Converter? Dela dina tankar i kommentarerna och glöm inte att kontakta oss på Facebook, Twitter och Telegram.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found