Blogg

Bästa personlighetsutvecklingsappar för iPhone 2021

De säger, "Första intrycket är det sista intrycket." Och med rätta. Om du inte lyckas lämna en bra inverkan på den allra första interaktionen blir chansen att du gör en imponerande avkastning senare en avlägsen möjlighet.

Tro det eller inte, en bedårande personlighet gör långt för att göra en person mer märkbar - både på jobbet och hemma. Det som är bra är att du fortfarande kan förbättra viktiga saker som koncentration, problemlösningskunskap, kognitivt tänkande, konsistens och mer.

Precis som en riktig guide kan de bästa personlighetsutvecklingsapparna för iPhone eller iPad visa dig rätt väg och hjälpa dig att förbättra många viktiga färdigheter, bli skarpare och mer aktiva. Med den fördjupade analysen av dina prestationer kan de hålla dig på rätt spår och också hjälpa dig att övervinna flera brister. Så varför vänta längre? Låt oss börja arbeta med de grå områdena och förbättra alla väsentliga aspekter redan idag!

# 1. Elevate - Brain Training

"Elevate" kan visa sig vara en katalysator för att göra din personlighet mer beundransvärd och också hjälpa dig att förbättra många andra färdigheter som att prata, resonera, matematik och mer. Appen erbjuder ett helt anpassat program baserat på ditt mål.

Den har ett bra bibliotek med över 35 spel som är utformade för att öka minne, problemlösning, fokus och mer. För att göra din uppgift lite enklare erbjuder den också personliga dagliga träningspass.

Dessutom finns det en fristående träningskalender så att du kan hålla dig på rätt spår. Och med den omfattande spårningen kan du hålla reda på hur du presterar och vilka spärrar som måste besegras.

Pris: Gratis / $ 4,99 för Elevate-prenumeration

Ladda ner

# 2. Ljusstyrka

Om du letar efter en smart hjärntrainer skulle jag rekommendera dig att prova "Lumosity". Det bästa med den här appen är att den hjälper dig att vässa din hjärna genom en mängd roliga spel. Så du kan spela dessa coola spel för att inte bara döda trötthet utan också förbättra kognitiva och akademiska färdigheter.

Du kan hålla koll på ditt spel för att få bättre inblick i din prestanda. Kolla in de områden där du är ganska stark och upptäck platserna där du är svag.

Var noga med att få ut det mesta av meditationstekniker för att stärka koncentrationen. Dessutom kan du också testa mindfulness-övningarna för att bli av med stress och uppnå avkoppling.

Pris: Gratis / $ 11,99 för premiumversion

Ladda ner

# 3. Produktiv - Habit Tracker

De säger med rätta: "Vanan är människans andra natur." Om du har valt att förbättra din personlighet måste du anta prisvärda vanor och bli av med de som inte är märkbara.

Jag vet hur svårt det är att eliminera dåliga vanor. Och det är här den här vanningsspårningsappen kan vara mycket användbar. Med den här appen kan du planera och schemalägga hur du vill ta kontroll över saker som du har svårt att bli av med och följa scheman för att hålla dig på banan.

För att hålla dig guidad ger appen också välbehövlig feedback. Därför kan du enkelt upptäcka nedgångarna och sätten att övervinna dem.

Pris: Gratis / $ 3,99 för uppgradering produktiv

Ladda ner

# 4. Superbetare

Motståndskraft och styrka spelar en viktig roll för att göra en person framgångsrik i livet. SuperBetter kan hjälpa dig att bli mer kapabel att ta itu med många hinder som stress och depression i livet och hålla dig fokuserad för att uppnå det önskade målet.

Appen har ett unikt koncept som håller tristess borta. Saker som alternativet att slåss mot skurkarna och att utföra uppdrag varje dag är något du verkligen skulle vilja göra.

Du kan få ut det mesta av kraftpaket för att få mer roligt in i pjäsen. Och längs vägen kommer du att kunna bygga och hålla ett öga på de många typerna av motståndskraft för att bli bättre och mer effektfull.

Dessutom kan du också gå med i SuperBetter Official Community Group för att dela dina tankar och interagera med andra människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. ThinkUp: Positiva bekräftelser

Positivt tänkande och optimistisk attityd är en av de viktigaste egenskaperna hos en framgångsrik person. Med ”ThinkUp” alltid där för att vägleda dig och hålla dig motiverad kan du ta alla utmaningar som kommer din väg tålmodigt och med mycket bättre förberedelser. Så det finns ingen chans att besvikelse molnar över din horisont.

Skapa ett självförbättringsprogram och håll fast vid det för att utveckla en positiv tänkesätt och förbli fokuserad. För mer effekt, gör mer personliga bekräftelser, ställ in aviseringar för dem och lyssna på var och en av dem regelbundet för att hålla dig på rätt väg för alltid.

Ta reda på nyckeln till ett lyckligare liv genom att ta bort all ångest och depression som har hotat att förstöra ditt fredliga liv.

Pris: Gratis / $ 5,99 Månatligt prenumeration

Ladda ner

# 6. Personlighetsutvecklingsapp

När det gäller att förbättra personligheten och ha en imponerande attityd är det som är praktiskt praktiskt. Och det är här den här personlighetsutvecklingsappen kan göra stor skillnad genom att erbjuda dig en viktig träningsguide.

Dra nytta av de användbara tipsen för att bli av med bristerna och arbeta med alla viktiga aspekter för att ha en tilltalande personlighet. Kolla in viktiga anvisningar och de verkliga situationerna som kan ge dig mycket bättre inblick i hur du kan bli bättre.

Dessutom kan du använda inspirerande citat för att hålla dig motiverad genom att hålla negativ energi borta från ditt liv.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Lugna

Om du inte har ett snyggt sinne och visionärt tänkande kan du inte skriva en helt ny framgångshistoria. Lugn är faktiskt en meditationsapp för iOS som hjälper dig att hantera stress och hålla dig fullt fokuserad för att uppnå ditt eftertraktade mål.

Det ger ett 10-minutersprogram varje dag för att vägleda dig mot evig lycka. Lyssna på de kända experterna och följ deras guide för att ta kontroll över alla hinder som hindrar dig från att gå vidare i livet.

Ännu bättre, du kommer också att lyssna på exklusiv musik och ljudlandskap som Heavy Rain, Ocean Waves, Babbling Brook, Camp Fire, mer för att uppnå avkoppling.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Toppval?

Ju mer fokuserad, konsekvent och mild du är, desto mer uppskattning får du i yrkeslivet. Naturligtvis kan alla dessa viktiga färdigheter inte samlas på ett ögonblick. Men om du fortsätter att försöka och ge dina 100% kommer du säkert att kunna anta dem. Så fortsätt arbeta med alla aspekter som är väsentliga och gör ditt bästa för att övervinna bristerna.

Bör inte missa dessa inlägg också:

  • Bästa Yoga-appar för iPhone och iPad
  • Hälso- och fitnessappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikappar för iPhone och iPad
  • Bästa appar för inlärning av främmande språk för iPhone och iPad

Så vilken app har du valt för att förbättra din personlighet?

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found