Blogg

Bästa streckkods- och QR-kodskannerappar för iPhone 2021

Skanning av QR-koder och streckkoder på iPhone har blivit super enkelt tack vare ankomsten av massor av avancerade iOS-appar för streckkod och QR-kodskanner. Mest betydelsefullt kan de genast skanna alla QR-koder som SMS-text, kalenderhändelse, e-post, etc. Om du letar efter en app som låter dig söka priser och visa produktinformation enkelt från alla återförsäljare som Amazon eller avkoda alla QR-koder. med optimal lätthet kan du utforska den här listan över de bästa streckkods- och QR-kodskannerapparna för iPhone.

 1. Scanner Obegränsad: Skanna och underteckna
 2. MixerBox
 3. Streckkodsläsare
 4. Snabbsökning - QR-kodläsare
 5. QR-kodläsare - QrScan
 6. QR-kod och streckkodsläsare
 7. Streckkodsläsare
 8. Streckkod
 9. QR-kodtillverkare
 10. Enkel skanning
 11. Magisk skanner

1. Skanner obegränsad: Skanna & underteckna

Scanner Unlimited är en funktionsrik scanningsapp för iOS. Det är ganska enkelt att använda appen, ta bara ett foto av ditt dokument, lägg till ditt namn och din signatur så kan du skicka det till vem som helst. Appen låter dig skanna nästan alla dokument som visitkort, kvitton, boksidor och många fler.

De andra anmärkningsvärda funktionerna i appen är Cloud Sync, extrahera texten från fotot, lägg till flera signaturer i samma dokument, skanna streckkoden för vilken produkt som helst. Du kan dela det skannade dokumentet på olika plattformar Whatsapp, Slack, Facebook Messenger, Gmail, Google Drive, iCloud, Notes, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. MixerBox - Streckkods- och QR-kodscanner-appar för iPhone

Den här utmärker sig i skanningens QR-kod och streckkoder enkelt. Med den kan du skanna alla vanliga 1D- och 2D-typkoder. Med bästa möjliga användning av ficklampan är den utrustad för att skanna perfekt även i mörkret.

Eftersom det sparar hela skanningshistoriken kan du enkelt komma åt alla skanningar. Dessutom har denna QR-kodsökningsapp stöd för flera språk inklusive engelska, arabiska, nederländska, franska, tyska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska, thailändska, traditionell kinesiska, turkiska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Streckkodsläsare

Streckkodsläsaren är blixtsnabb och skannar alla typer av QR-koder felfritt. Eftersom den stöder ficklampa kan du skanna koder även i mörka miljöer bekvämt. Spara dem för att komma åt alla dina skanningar senare och dela dina skanningar via SMS, e-post, Twitter och Facebook.

Det rena användargränssnittet och den lättanvända funktionen gör denna QR-kodläsare väldigt praktisk. Dessutom är streckkodsläsaren kompatibel med olika språk som engelska, franska, litauiska, ryska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Snabbsökning - QR-kodläsare

Quick Scan är en mycket kompetent QR-kodscanner-app. Den kan skanna och avkoda alla QR-koder som kontakt, detalj, webbadress, kalenderhändelse, telefonnummer, SMS och mer. Du kan dela QR-koden via sms eller e-post. Den håller en skanningshistorik för att bekvämt få tillgång till alla skannade QR-koder.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. QR-kodläsare - QrScan

När det gäller att skanna streckkod och QR-kod effektivt är QrScan oöverträffad. Och 4,4 stjärnor av 5 från mer än 4,7 000 betyg visar också att det har levt upp till uppgiften ganska bra. Med möjligheten att skanna olika kodtyper, inklusive AZTEC, CODE 128, CODE39MOD43 och COD39, ser appen till att du inte möter inkompatibilitetsproblem. 

QrScan sparar alla dina skannade koder i historiken så att du kan komma åt den när och när du vill. Tack vare Siri-genvägar kan du snabbt skanna utan att behöva ta de vanliga vägarna. Dessutom stöder den här QR-kodscanner-appen även mörkt läge för att inte bara skydda dina ögon utan också spara mycket batteritid på din iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. QR-kod och streckkodsläsare

Hög effektivitet är det som skiljer ”QR-kod och streckkodsläsare” från en vanlig QR-kodskanner. Appen använder Apples inbyggda skanningsteknik för att leverera ett exakt resultat.

En annan anmärkningsvärd funktion är stödet för flera kodformat inklusive QR-kod, EAN 13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, Code 128, Data Matrix och mer. Du kan använda iCloud för att hålla hela din data synkroniserad över kompatibla enheter.

Dessutom låter det dig också spara dina data i Dropbox och Google Drive för ytterligare säkerhet. Ännu bättre, du exporterar dina data i CSV-format och kan importera dem i Microsoft Excel och Apples Numbers-kalkylblad.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Streckkodsläsare

Det här är en annan av dessa genomsökningar och appar av jämförelsetyp, men gränssnittet är bra. Ganska bra. Appen innehåller historiken om vilka artiklar du har köpt / skannat och hämtar produktinformation ganska snabbt. Det finns inget väldigt annorlunda eller unikt, men upplevelsen är enkel och trevlig.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Streckkod

Enkel streckkod och QR-kodläsare. Det här är en ganska gammal app och inte så populär, men det blir jobbet gjort. Jag hatar annonserna men varför jag håller fast vid det beror på att det tar bort allt röran genom att ha mycket minimala funktioner. Du kan hålla reda på de koder du skannade - vilket är praktiskt - och naturligtvis kan du också spara bilden av de saker du skannade. Två funktioner som vanligtvis saknas i andra skannrar.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. QR-kodtillverkare

Vad händer om du vill skapa en QR-kod istället för att bara läsa dem? Även om jag håller mig borta, se till att du också testar den här appen. Det är riktigt coolt att skapa QR-koder av allt runt dig: ditt namn, telefonnummer, e-post, länk till en webbplats, en produkt - allt i princip.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Enkel skanning

Simple Scan fullt utrustad för att skanna QR-kod och streckkod med önskat resultat. Med masslägesläget kan du enkelt skanna flera QR-koder med. Det kan enkelt läsa QR-kod och streckkod från foton. När du väl har skannat vibrerar / pipar den för att bekräfta. Du kan helt lita på att det ger bästa resultat.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Magisk skanner

Det som gör "Magic Scanner" till en måste-app är möjligheten att skanna alla typer av kommersiella streckkoder som, UPC, EAN, ISBN, etc. Det kan låta dig söka priser och produktinformation från nästan alla återförsäljare som Amazon, BestBuy, Walmart och mer. Du kan använda den för att spara dina favoritprodukter. Det låter dig också dela produktlänkar via Twitter, Facebook, e-post etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Ditt val?

Vilken av dessa appar har imponerat på dig? Det skulle vara kul att veta namnet på din favoritapp. En sak till som du vill veta är de främsta anledningarna till att QR-koder är bättre än RFID.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Hitta och ta bort duplicerade iPhone-kontakter med dessa appar
 • Bästa iPhone-appar för projektledning
 • Bästa orderhanteringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found