Blogg

Topp 5 Executive-fodral för iPhone 5s / 5 från 2021

Ett snyggt iPhone-fodral passar inte alltid alla miljöer. Om du är en företags kille får du ett funky, färgstänkat fodral att se dig obekväm ut när du använder din smartphone. Dessutom är det inte bra skydd heller. Executive iPhone 5 / 5s-fodral är inte bara utformade för att skydda din iPhone från vanligt damm, stötar och repor, men de ger ett mycket professionellt utseende till din gadget. I en företagsmiljö gör det stor skillnad.

1. Belemay

Belemays folio plånboksfodral visar raffinerat hantverk. Tillverkat av högkvalitativt kohudläder, kan det här fodralet passa bra till din chefsprofil. Bortsett från fickan där du kan lagra flera dollarsedlar och kortplatser så att den passar perfekt i dina behov.

Framsidan blir ett användbart kickstand när du vill titta på media bekvämt. Dessutom kan det också hjälpa din iPhone 5 att hålla effekten av slumpmässiga faller bort.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

2. JAFO

Om du beundrar vintagedesignen kan detta erbjudande från JAFO omedelbart bli din favorit. Vad som gör det till ett snitt över än de flesta av sina motsvarigheter är det retro utseendet och känslan. Och med det högkvalitativa läder som erbjuds ger det din smartphone ett elegant utseende.

JAFO-fodralet har också en pengarficka och flera kortplatser. Dessutom kan detta retrofodral också uthärda stötar för att hålla din smartphone skyddad.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

3. TUCCH

TUCCH har presenterat ett enkelt men ändå väldigt funktionellt fodral till iPhone 5. På grund av det syntetiska lädret är locket ganska smidigt. Således får du lite mer bekvämt grepp.

TUCCH har stötdämpande hölje för att överleva droppar. Därför får din enhet den sköld som behövs för att bekämpa både repor och stötar. Dessutom gör kortplatserna och pengarfickan till ett komplett omslag.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. SHANSHUI

SHANSHUI är välsignad med lyxig design och gör att din iPhone ser rikt ut. Och med PU-läder har du förbättrat grepp för att förhindra oavsiktliga fall.

Omslaget har korthållare med RFID-blockeringsteknik för att skydda informationen på dina kort. Med den löstagbara designen får du flexibiliteten att minska onödig bulk och använda enheten bekvämare.

Dessutom kommer SHANSHUI elegant omslag i sju bedårande färgalternativ.

USP: Korthållare med RFID-blockeringsteknik

Kolla in på Amazon

5. SHIELDON

SHIELDON är känt för att tillhandahålla plånboksfodral av högsta kvalitet. Och den här verkar vara helt i linje med sitt rykte.

Kohudskinnet med det raffinerade utförandet gör det till ett bra professionellt alternativ. Och med inkluderingen av PC-interiören har den fått tillräckligt med motstånd för att motstå slumpmässiga droppar.

Dessutom har den ett stort fack, kortplatser och den säkra magnetiska förslutningen så att du kan bära dina värdesaker säkert.

USP: Imponerande utförande

Kolla in på Amazon

Det är allt!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found